Пазарджик - 6

• 14 737
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
  • ПАЗАРДЖИК
Не казваме  Crossing Arms Който бил, чул, който не бил, да се изяде от яд  Mr. Green

# 136
  • София
майкии , нищо не казвате за днеска newsm78 кой бяхте и за какво си приказвахте Twisted EvilРАЗКАЖЕТЕ ДЕЕЕЕ

Ето няколко снимки от срещата.
Иве,добави и твоите  Hug

Говорихме си основно за Дома срещу полицейското...за Движение на българските майки;за ходене по други домове;за получаване на помощ от различни по дейност фирми...и за още куп интересни неща.

Не казваме  Crossing Arms Който бил, чул, който не бил, да се изяде от яд  Mr. Green

Освен скандалджийка и скръндза,май трябва да добавиш и заядливка там под снимката  Mr. Green

# 137
Цитат
Ето няколко снимки от срещата.
Иве,добави и твоите  Hug
Говорихме си основно за Дома срещу полицейското...за Движение на българските майки;за ходене по други домове;за получаване на помощ от различни по дейност фирми...и за още куп интересни неща.
GWEN голямо благодаря newsm51
Цитат
ПЕТЯ  smile3534 smile3534 smile3532 smile3532

Последна редакция: ср, 06 сеп 2006, 10:18 от mimipimi

# 138
  • ПАЗАРДЖИК
 newsm62 Ако трябва да си опиша всички качества под снимката отиде та се не видя

# 139
Цитат
за ходене по други домове;за получаване на помощ от различни по дейност фирми...и за още куп интересни неща
Е точно тези интересни неща май пропуснах newsm78

# 140
  • София
Утре ще взема petjah на път за Дома.Ако има други желаещи - да пишат и да се разберем.  Peace

# 141
  • София
Да кажа нещо за Дома,нали?! Mr. Green

Бяхме аз,petjah и winter.
Занесохме:
 *6 големи чанти с дрехи;
 *каши "Слънчо" - 12 бр;
 *сухо мляко "Фризолак" - 3 бр;
 *медени питки - 64 бр;
 *вафли - 80 бр;
 *памперси - 34 бр;
 *една чанта с играчки.

Впечатления много,емоции...мисля,че добре се грижат за децата.Не са по много деца в група и предполагам,че това означава,че има възможност да им се обръща повече внимание.
Надявам се от Ръководството и учителките с времето да свикнат с нас и да не стоят така все едно сме инспектори  Confused
ЕТО снимки...иска ми се другия път да сме повече.
winter и petjah да се включат и те със своите впечатления  Grinning

# 142
  • На погрешната планета
Аз срещнах Петя е набързо ми разказа. И нейните впечатления съвпадат с твоите Peace. Нямам търпение да дойде другият четвъртък и дойда и аз Hug!
.......................................................................................
Оф, каквато съм лигла, разревах се на снимките Cry, едно такова ми стана....и аз не знам какво...........

# 143
Цитат
Да кажа нещо за Дома,нали?! Mr. Green

ама как започна да се сещаш а   bouquet Gwen  постояхте ли при дечицата , аз все си мисля , че  от персонала няма да позволяват  по близък контакт , като сме външни хора (нали е пълно с всякакви вируси)  аз за материална помомощ нямам много възможност , но виж за гушкане , целувки и обич  мога много да дам.

# 144
  • София
Да,постояхме малко при децата. Но наистина малко,защото им беше време за обяд.
Следващият път ще видим и бебетата.

# 145
Ще пиша и моите впечатления.
Те са много противоречиви.
Хубави:
Материалната база е доста добре.
Имат децата и играчки и доста добре оборудвани стаи за почивка и игра, детските площадки също са добре оборудвани.
Почти няма български деца. Което за мен е знак че първо българките все пак по малко оставят децата си и второ тези които попадат там са осиновяват.
Възпитателките почти всички (поне тези които видях) са млади, а това означава че все пак  има по малък шанс младо момиче да удря дете.
Малко постреснахме директорката така че да се надяваме че това което донесохме ще стигне до децата.
Лошо:
Детските площадки на децата са оградени Побразно със сгради (ако разбирате какво искам да кажа) по този начин децата виждат само небе (като в затвора).
На детските площадки няма нито едно дърво или трева или въобще нещо което напомня природата.
Също така не ми хареса държанието на директорката, беше уплашена, а нямаше причина, за мен това означава че има какво да крие ако се страхува даже от такива като нас.
Обещавам да напиша повече когато се успокоя.

# 146
  • ПАЗАРДЖИК
На мен лично много силно впечатление ми направи една ситуация. Когато winter каза, че иска дарението да стигне до децата и директорката започна да се защитава. Каза, че храната е добра и в желанието си да потвърди това, каза колко хубаво миришело от кухнята, че и на персонала им се преяждало, нали и те били хора. Преразказвам думите й ,защото не мога да цитирам дума по дума, но за мен това означава, че и кражбите са в допустимите норми, ако изобщо може да се създадат норми за това. Жената наистина беше доста притеснена, а от там и персоналът. Надявам се притесненията й да са по-скоро от това, дали ние не сме някакви кандидат осиновителки, представящи се за дарителки и да искаме да изкопчим някаква информация относно някое/някои деца. Надявам се също така, че ако ги посещаваме редовно, тези неща ще преминат. Все пак всички имаме една обща цел - да подобрим начина на живот на тези дечица, като им осигурим това, от което имат нужда.

# 147
Цитат
Все пак всички имаме една обща цел - да подобрим начина на живот на тези дечица, като им осигурим това, от което имат нужда.
Момичета (които бяхме в дома) нека да си помислим и да се сетим какво им липсва на децата, а когато имаме среща да го обсъдим как да го набавим.
Сега се сетих че имаха различни уреди за игра обаче не видях никакви играчки.
(топки, коли, кукли, и т.н).
Мисля че това не е трудно да им осигурим. (всички имаме играчки в къщи).
Можем и да направим (под закрилата на дружеството) някаква  есенна разпродажба (който може да донесе по нещичко) като тези пари ще ги използваме да купим нещо за дома.
Дайте идеи и вие.

# 148
  • На погрешната планета
Ами, на мен днес ми се въртеше в ума това с играчките. Руми има много и си мислех да отделя някои от тях и да ги занесем другият чутвъртък. Лошото е, че няма да има по една за всички деца и се притеснявам да не останат разочаровани....Абе, не знам ясно ли се изразих, днес ми е едно такова объркано в главата.......

# 149
Колкото толкова те децата не са всичките на куп.
А и мисля че ще съберем още от другите майки.
Само трябва да се изперът.

Общи условия

Активация на акаунт