Пазарджик - 6

• 14 760
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
  • На погрешната планета
Ами аз нямам предвид плюшени играчки Embarassed. Няколко топки и ще видя какво друго има, но са мъничко тези, които не си ги търси.

# 151
  • sofia
здравейте момичета Hug

за домът newsm78Там съх ходила с Хапка преди около 2 год. и след това решихме да не ходим повече.Просто нямаше нужда,но сега маже да е различно и вие сте тези,които преценявате.Базата е най-добрата която съм виждала,а персонала беше дръпнат.Но знайте,че е е нормално защото не ви познават и очакват да сте поредните проверяващи ги Twisted EvilТрябва да свикнат с присъствието ви и с това,че няма да им навредите Mr. Green
Ако се налага ще звъннем от тук и ще обясним как стоят нещата Wink

А за децата взимайте и носете неща,които няма как да се поблазни персонала newsm78Малки ограчки,бисквити,плодове,Зрънчо,........такива неща.
Пишете ако имате нужда от нещо  bouquet

# 152
  • На погрешната планета
lavender, благодаря, че се включи  bouquet. Нашата идея е да посетим повече домове в околноста. Накрая сигурно ще отсеем по-нуждаещите се и ще съсредоточим усилията си там. Все оче сме начинаещи се и се надявам да се учим успешно от вас Peace.

# 153
  • sofia
lavender, благодаря, че се включи  bouquet. Нашата идея е да посетим повече домове в околноста. Накрая сигурно ще отсеем по-нуждаещите се и ще съсредоточим усилията си там. Все оче сме начинаещи се и се надявам да се учим успешно от вас Peace.
Мога да ви ориентирам към Лесичово ,а там и Гвен е ходила WinkСъщо и домът за големи деца,който се намира зад пожарната,има и болни деца не малко Sad
Другаде не съм била и нямам впечатления Sad

# 154
Радвам се, че първото посещение в дома е минало добре и ме е яд, че го изпуснах. Вчера тъкмо събрахме нещата и викам на Гого - утре ще ги носим, в четвъртък. И той - ми то утре е петък ...  Confused Аз бях няколко дни на майка на вилата и съм загубила представа за времето...

Както и да е. Имам един чувал с 300 и няколко памперса, които искам да отидат при нуждаещи се дечица. Пакетирани са в пакети по 10 бр. Размерите им са 28 пакета - 4-9 кг и 2 пакета 9-18 кг. Само че са маааалко умалени, защото ние носим 4-9 кг, а тези определено са ни малки.
Марката е някаква Сами, но ще им свършат работа, предполагам нямат предпочитания  Rolling Eyes Има 1-2 отворени пакета, но са чисти памперсите. Аз пробвах на Лео и стоя няколко часа с такива, т.е. стават, щом на моето дете ги сложих...  Wink Просто са по-обикновени.

Летящата нали ще взима от София, може да има тези в предвид и да вземе от другите размери  Peace

# 155
  • София
Мога да ви ориентирам към Лесичово ,а там и Гвен е ходила WinkСъщо и домът за големи деца,който се намира зад пожарната,има и болни деца не малко Sad
Другаде не съм била и нямам впечатления Sad

lavender,
ти помниш като слон?!  Laughing

Искам да кажа на следваща среща да изберем друг дом и да отидем,да видим,да преценим.И така докато ги обиколим всичките.Много точно го е казала мама Мери:Накрая сигурно ще отсеем по-нуждаещите се и ще съсредоточим усилията си там!
Моята кола ена разположение винаги.
Имам грижата да се обадя по домовете и да питам колко големи са децата им. Peace

# 156
 Честит рожден ден на ПЕТЯ!!!Нека всички твой желания бъдат мой пожелания!

# 157
newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕТЯ  smile3510 newsm59 ! БЪДИ ЩАСТЛИВА  И ОБИЧАНА  babydust7!

# 158
 nbirthday  Честит рожден ден, Петя!    nbirthday

# 159
  • На погрешната планета
                                            Честит рожден ден Петя!

Очите ти от щастие да греят,
                                             в сърцето ти любов да затрепти
                                             и всички птички на света да пеят,
                                             защото днес празнуваш ти.

Дълго младей,
                                             век поживей,
                                             много се смей
                                             и във всичко успей!

# 160
Честит рожден ден, Петя!

# 161
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕТЯ!
newsm59
Бъди жива и здрава,обичана и щастлива! newsm51
Пжелавам ти толкова щастие,че един ден
 да излезеш на пътя да молиш
 за малко нещастие   Mr. Green           
newsm59
                   Kiss  Kiss  Kiss

happy bd

# 162
Честит рожден ден, Петя!  bouquet  bouquet  bouquet

# 163
  • София
Честит Рожден Ден,Петя!
Пожелавам ти да запазиш тази лъчезарна усмивка,
да потъваш в радостните очи на децата си
и да се наслаждаваш на обичта на съпруга си!
Честито!!!

bouquet   bouquet   bouquet

# 164
честит рожден ден петя

Общи условия

Активация на акаунт