Пазарджик - 6

• 14 767
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • ПАЗАРДЖИК
Много ви благодаря за пожеланията. Почерпете се

# 166
Честит рожден ден на Петя!
Да си жива и здрава и все така чаровна!

# 167
Честит рожден ден.
Пожелавам ти цялата любов която живей в сърцето на мъже ти.
Пожелавам ти уважението на хората които са важни за теб.
Пожелавам ти привързаността на децата ти.
Пожелавам ти всеки ден да имаш по един щастлив миг.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 168
  • ПАЗАРДЖИК
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАНО
Пожелавам му да е здрав, щастлив и много обичан.

Честит празник, Кате   bouquet Дано в очите му виждаш само любов, благодарност и радост

# 169
  • София
Блгодаря,Петя!!!  Hug

Черпя всички ви за здравето на детето и за моя гордост! Heart Eyes

# 170
   bigdance2  party023 smile3510 smile3510 smile3510 Честит Рожден  Ден на ТАНО!  Да расте здраво и послушно дете много ,много да радва мама и тати.

# 171
  • На погрешната планета
                                            Честит рожден ден Тано Hug!
Кате пожелавам ти щастливата усмивка на твоят малък мъж, никога да не слиза от лицето му!

# 172
  bouquet  за Тано и мама! желая изобилни щастливи моменти!

# 173
  • sofia
lavender, благодаря, че се включи  bouquet. Нашата идея е да посетим повече домове в околноста. Накрая сигурно ще отсеем по-нуждаещите се и ще съсредоточим усилията си там. Все оче сме начинаещи се и се надявам да се учим успешно от вас Peace.
Мога да ви ориентирам към Лесичово ,а там и Гвен е ходила WinkСъщо и домът за големи деца,който се намира зад пожарната,има и болни деца не малко Sad
Другаде не съм била и нямам впечатления Sad

lavender,
ти помниш като слон?!  Laughing

Искам да кажа на следваща среща да изберем друг дом и да отидем,да видим,да преценим.И така докато ги обиколим всичките.Много точно го е казала мама Мери:Накрая сигурно ще отсеем по-нуждаещите се и ще съсредоточим усилията си там!
Моята кола ена разположение винаги.
Имам грижата да се обадя по домовете и да питам колко големи са децата им. Peace

Пазарджишките домове бяха вторите след Перник в които отидохме WinkКак да не помня единствения човек извън София,които реши да отиде сам на повече от 30 км.от местоживеенето си.Не че те четкосвам,но да-помня много  bouquet

Имам инфо,че порасналите от Ветрен ги местят в Лесичово.И понеже знам кой е правил Ветренският дом ще ви подскажа,че предстои голяма промяна на базата във Лесичово.Е,поне италианците искат де HugДали ще стане не знам.Аз ги посъветват да дават парите за мед.апаратура отколкото за ген.ремонти ...............Щото както закриват домове не се знае кво може да се случи с една такава база SadЗнам кво вкараха във Ветрен ,но те ще си преценят.Това обаче не пречи децата да имат нужното внимание  Heart Eyes

о ,с теб имаме рожденници Laughing
Да са ни живи и здрави  bouquet

# 174
  • София
Пазарджишките домове бяха вторите след Перник в които отидохме WinkКак да не помня единствения човек извън София,които реши да отиде сам на повече от 30 км.от местоживеенето си.Не че те четкосвам,но да-помня много  bouquet

Flutter
  bouquet

Имам инфо,че порасналите от Ветрен ги местят в Лесичово.И понеже знам кой е правил Ветренският дом ще ви подскажа,че предстои голяма промяна на базата във Лесичово.Е,поне италианците искат де HugДали ще стане не знам.Аз ги посъветват да дават парите за мед.апаратура отколкото за ген.ремонти ...............Щото както закриват домове не се знае кво може да се случи с една такава база SadЗнам кво вкараха във Ветрен ,но те ще си преценят.Това обаче не пречи децата да имат нужното внимание...

Надявам се да дадем на децата всичко,на което сме способни.
Ще разпитам за домовете във Ветрен и Лесичово,да видим какво ще кажат те и накъде ще ни насочат.
  bouquet

# 175
GWEN ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РОЖДЕНИКА

# 176
baloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАНО   bdbaloni! САМО ДА ТЕ РАДВА, GWEN  smile3525!

# 177
Честит рожден ден на Тано!  bouquet  bouquet  bouquet

# 178
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАНО!
Той напарви най важното в твоя живот-роди се!

Последна редакция: нд, 10 сеп 2006, 21:36 от winter

# 179
Честит рожден ден на Тано!
Да бъде жив и здрав, много палав и да се учи все на хубави неща, та да се гордеят родителите му с него!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт