Да ви е жив и здрав и да расте все така голям и хубав!

Предстои ми раждане след месец. Ходя на консултации при д-р Патишанов, който доскоро работеше в Окръжна в Пловдив. Искам да родя при него, но се оказа, че от скоро той работи във вашият град в родилното отделение към многопрофилна болница "Здраве". Зная, че там се заплаща, това не е проблем, но ме интерсуват вашите лични впечатления (на раждалите мами там). Добри ли са лекарите, какво е отношението на екипите и всичко за което се сетите. Пишете ми на лични, за да не натоварваме излишно темичката ви. Благодаря ви много!

, работим за бебе от 1 месец ( засега още нищо
) тръгне 1-ви клас, таткото вече ще е на...колко....мммм 46 год!!??!! Е и? живота е пред нас, иска се само търпение всичко да се нареди. Господ има планове за всяко живо същество. Вярвам че и при теб "лошия" период ще отмине, че идва времето през което ще гребеш с пълни шепи от щастието! Пожелавам ти го от сърце 

Щом се хвалиш и описваш колко си щастлива, значи наистина си! Страшно се радвам на такива споделени моменти, защото започвам и аз да се радвам! Нека това щастие се увеличава с всеки изминал ден, дано скоро да си направите и синчето и бъдете още по-щастливи заедно! За хубавите неща няма граници, нито възрастови, нито други.