Пазарджик - 6

• 14 788
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Благодаря на всички ви от сърце.
Много хубави пожелания...да ви се връщат! Hug

bouquet

# 181
Честито на всички рожденници. От щастие и късмет да не се оттървете дано.

Памперсите са у нас. Има ли вече организация за посещение в четвъртък? Ще ми се да дойда и аз.

# 182
И аз ще дойда но нека преди това да се срещнем.
И още ено: Исками се да съберем за дечицата играчки.

# 183
Утре между 12 и 13 при Полякините удобно ли е?

# 184
  • sofia
Момичета,ще помоля за малко внимание

Имаме следната молба-искаме за да сме по-организирани и по-обединени да направим събиране в София октомври или ноември.За целта от всеки град ще трябва да има един човек,който да отговаря за дейността и организацията на работа в съответният град.
Когато се съберем ще говорим за много неща и ще се запознаем с всички.
Моля,помислете си добре и си изберете един човек  с който ще се контактува основно за особено важни проблеми и ще се заеме с дейността в съответният град.Идеята е както е тръгнало да се обхване цяла Бг и да оправим бакиите на държавата с общи усилия Praynig

правим го с цел да улесним всички и най-вече работата на всички .От това ще сме по-полезни на децата
Когато сте готови просто го напишете.
Благодаря ви

# 185
  • На погрешната планета
Утре между 12 и 13 при Полякините удобно ли е?

Ок, аз ще дойда Peace.

# 186
Момичета,ще помоля за малко внимание

Имаме следната молба-искаме за да сме по-организирани и по-обединени да направим събиране в София октомври или ноември.За целта от всеки град ще трябва да има един човек,който да отговаря за дейността и организацията на работа в съответният град.
Когато се съберем ще говорим за много неща и ще се запознаем с всички.
Моля,помислете си добре и си изберете един човек  с който ще се контактува основно за особено важни проблеми и ще се заеме с дейността в съответният град.Идеята е както е тръгнало да се обхване цяла Бг и да оправим бакиите на държавата с общи усилия Praynig

правим го с цел да улесним всички и най-вече работата на всички .От това ще сме по-полезни на децата
Когато сте готови просто го напишете.
Благодаря ви

Таман и това ще го обсъдим.
Там съм утре.

# 187
  • На погрешната планета
Летяща, какво стана, защо не дойде при Полякините? Чакахме те до 12,30 ч. и си тръгнахме.
П.п. Днес се дзапознах с майка ти Laughing

# 188
  • ПАЗАРДЖИК
Летящата я срещнахме по пътя за кухнята, беше се запътила към Полякините, но...... Предадох й горе-долу за какво е трябвало да се съберем и единодушно избрахме Gwen за организатор и ръководител на всички благотворителни акции, въпреки, че самата Gwen още не се е кандидатирала  Mr. Green. Ако има някой несъгласен, или с друго предложение, тук е мястото да се изкаже, или да замълчи завинаги  Mr. Green Също така, може да се преброите за посещение на дома тази седмица, защото аз няма да идвам. Май това беше. Ако се сетя още нещо, ще пиша. Hug

# 189
Бързо да обявим Gwen за шеф докато не е разбрала. За срещата малко закъснях и ви изпуснах. Много се извинявам, но Кати беше с мен, така че тя е виновна за всичко.  Mr. Green Има ли определен час за посещение в дома. Кога казаха, че е удобно. За да успея да дойда, трябва много добре да си планирам времето. Нали знаете, че съм закрепостена в този офис.

Летяща, какво стана, защо не дойде при Полякините? Чакахме те до 12,30 ч. и си тръгнахме.
П.п. Днес се дзапознах с майка ти Laughing

Супер, вече имаш връзки в пощата.  Grinning Тя позна ли те?

# 190
  • На погрешната планета
Супер, вече имаш връзки в пощата.  Grinning Тя позна ли те?
Всъщност тя мен заговори на тази тема, аз не се сетих,че това може да е майка ти Blush.

Има ли определен час за посещение в дома. Кога казаха, че е удобно.
Гвен спомена около 10,30 ч., но нещо я няма тези дни. Аз вчера й писах, да се разберем в колко часа ще ме вземе, но още не ми е отговорила. Ще изчакам до довечера и ще й звънна.

# 191
  • София
Два дни ме няма и нещо много съм изпуснала Mr. Green Шеф,а? Mr. Green

На 2 октомври започвам работа и не знам дали ще мога да присъствам винаги на тези събирания,дали ще съвпада с извънработното ми време... Thinking

Благодаря ви,че ми гласувате такова доверие! Hug
Май трябва да коментираме допълнително.

Гвен спомена около 10,30 ч., но нещо я няма тези дни. Аз вчера й писах, да се разберем в колко часа ще ме вземе, но още не ми е отговорила...

В понеделник по обяд бяхме с мъжа ми в София,след това заминахме директно за Чирпан и днес към 20.00 си дойдохме с Тано. Изпуснала съм едно събиране.
За четвъртък...трябва пак да отидем в 10.30 часа.
мама Мери,
ще те чакам пред блока ти в 10.15 часа.

Летящата крава,
да се разберем нещо и да взема памперсите.А ти ще идваш ли в четвъртък?!

А какво всъщност обсъждахте на срещата?

# 192
Аз няма с какво да докарам чувала с пампите, та ще трябва някой с кола да ги вземе, а ако може и мен  Mr. Green
Днес говорихме с winter, ако пътуват следобяд и реши да ходи в дома да дойда с нея. Обаче ако не може, ще помоля Катето, ако е свободно едно местенце при нея  Grinning А и пампите дали ще се съберат в багажника, сигурно няма да са само моите  Rolling Eyes Като ги гледам по средата на хола май са си точно един багажник  Confused
Утре ще се чуем с winter и ако нещо пак ще пиша...  Rolling Eyes Hug

# 193
  • София
Няма проблем,ще те взема.Засега сме аз и мама Мери.Все ще съберем багажа!
На лични да се разберем къде живееш.
 Hug

# 194
  • На погрешната планета
Ок, Кате, ще бъда точна Peace.
На срещата нищо не обсъдихме, защото чакахме теб и Летяща и като не дойдохте си тръгнахме Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт