Паниката Ковид-19 - как да се справим?

• 94 009
  • 3 451
  •   1
Отговори
# 150
Опитват се да минат с минимални сътресения за бюджета. Нали се сещаш, че ако затворят всички, после кой ще плати данъци, заплати в частния сектор, заплати на държавните служители и какъв вой ще се вдигне?
Затова - бачкайте си и си платете данъците, не сме ви затваряли. Ама няма клиенти? Е ние какво сме виновни, нали не ви затворихме.

# 151
Аз нямам претенции какво ще решат, а просто вече да вземат някакво крайно решение, че ни направиха на маймуни с това работете, затваряйте.

# 152
Вчвра говорих с една приятелка от Испания и там са 15 дена под карантина. Казва, че излиза само за пАзарува и навсякъдс полиция да проверява хората дали спазват карантината. Много строги мерки. Направо да ги прилагат и тука и да се приключва.

# 153
  • София
Току-що прочетох за Испания, че са уволнили сума хора, работили в заведения, без защита. Прекрасно.

Я си кажете по колко пъти на ден ви тресе параноята "болен съм, заразен съм, болят ме гърдите"? 🤪

# 154
Току-що прочетох за Испания, че са уволнили сума хора, работили в заведения, без защита. Прекрасно.

Я си кажете по колко пъти на ден ви тресе параноята "болен съм, заразен съм, болят ме гърдите"? 🤪

0

# 155
  • Варна
Николко.

# 156
  • Най-красивата страна
Въобще не ме тресе параноята.
Наслаждавам се на пълна почивка.
Окупирала съм дивана.

# 157
Параноята не ме тресе хич, тресе ме нервата, че не съм на работа.

# 158
  • Варна
И аз се ядосвам, че не съм на работа. Там си почивам от вечната домакинска работа.

# 159
Малко добри (надявам се не заблуждаващи) новини - в Китай над 82%от приетите в болница вече са изписани, а броят на новите случаи намалява - линк.

# 160
# 161
  • Варна
В Северна Италия постигнали замразяване на увеличението на заболелите. Поне така четох. Дали е вярно само те си знаят.

# 162
# 163
Оплаквам се от човешката тъпота - чета за варненеца, който на 10-и летял за сватба в Бергамо, от там - за Барселона, долетял си в София, прибрал се с кола до Варна (другаде пише с влак), отишъл да пазарува в голяма верига и му станало лошо... И се чудя - възможно ли е да има чак такива тъпанари. Ама явно има.
--------------

Някой нагоре пита за въздушните граници - от вторник вечер затваряли за полети от Италия и Испания.

# 164
  • Варна
А, тоя с мед да го намажеш, Ема. Аз съм от Варна и областния обяви, че 450 броя от мургавите братя, които живеят в община Аврен (съвсем близо до Варна) са се прибрали от Италия тия дни. Да не мислиш, че някой от тях си седи вкъщи и спазва карантина или пък са го проверявали?!

Общи условия

Активация на акаунт