Ryanair - 17

• 52 015
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Много се извинявам за въпроса, който не е за тук,
но не мога да намеря никъде инфо в сайта на авиокомпанията.
Ще пътувам с чартър на украинските авиолинии на SkyUp Airlines.
Не виждам как да се чекираме, имаме регистрация, нищо активно няма,
нито линковете, които получихме на имейл водят до линк за чекиране,
не знаем какво да правим, а няма време.
Дали само на летището не се извършва, ако някой знае, моля да сподели. Благодаря! Hug

Инфо ще намерите в сайта : https://skyup.aero/en/rules , от колоната в ляво, търсите CHECK-IN FOR PASSENGERS AND BAGGAGE REGISTRATION (10 от горе на долу)

Благодаря много Hug, но не виждам инфо за чекиране,
само за багаж, може би няма онлайн чекиране, така го разбирам поне аз.
За пръв път ми се случва да летя с тях, изпотих се 100 пъти!

# 601
Скрит текст:
Здравейте! Много се извинявам за въпроса, който не е за тук,
но не мога да намеря никъде инфо в сайта на авиокомпанията.
Ще пътувам с чартър на украинските авиолинии на SkyUp Airlines.
Не виждам как да се чекираме, имаме регистрация, нищо активно няма,
нито линковете, които получихме на имейл водят до линк за чекиране,
не знаем какво да правим, а няма време.
Дали само на летището не се извършва, ако някой знае, моля да сподели. Благодаря! Hug

Инфо ще намерите в сайта : https://skyup.aero/en/rules , от колоната в ляво, търсите CHECK-IN FOR PASSENGERS AND BAGGAGE REGISTRATION (10 от горе на долу)

Благодаря много Hug, но не виждам инфо за чекиране,
само за багаж, може би няма онлайн чекиране, така го разбирам поне аз.
За пръв път ми се случва да летя с тях, изпотих се 100 пъти!

Това намерих чрез гугъл : https://flightcheckinonline.com/skyup-online-check-in/#:~:text=S … 0email%20address.

SkyUp online Check-in opens from 24 hours and closes 2 hours before scheduled flight departure time

Вероятно в техният сайт трябва да влезете с акаунта си деня преди полета (но не повече от 24ч преди полета) и ще може да се чек-нете онлайн?!

# 602
PapaSmurf, благодаря ти от сърце за помощта! Heart
Не става и това е, няма активни линкове за чекиране. Ужасно се напрегнах!
Един руснак беше писал, че отпаднало чекирането онлайн, не знам дали е така.

# 603
PapaSmurf, благодаря ти от сърце за помощта! Heart
Не става и това е, няма активни линкове за чекиране. Ужасно се напрегнах!
Един руснак беше писал, че отпаднало чекирането онлайн, не знам дали е така.

Малко ще наспамим темата, ама кво да прайм - човещинка.

Във фейсбукът им има от преди 2 седмици пост, че имат онлайн чекиране (за-от-до град Х) и е изписано как да стане (след като си влезеш в профила, от фейсбук има някакъв линк за табло за резервации... и-и.

Ето линк към фейсбук поста - https://www.facebook.com/skyup.aero/photos/a.395429924293936/905 … ype=3&theater

Отделно проверих, нямат робот, като раян, така че можеш да им изпратиш съобщение във фейсбук - пише, че отговарят в рамките на няколко часа. Обикновено отговаря в рамките на няколко часа
Изпрати съобщение

# 604
  • España
Да се върнем към Ryanair 😉. Този път , за да ги похваля! Браво,браво...четири дена след като се свързах с тях , парите ми бяха преведени по сметката!

# 605
  • Стара Загора
Кажете как и къде се свързахте , че и ние да пробваме . Става дума за отменен полет от 12 . 05.2020 . Имам номер на ваучер за 1 год.но го отказахме и пуснахме заявка за връщане на парите . Досега нищо . . а чета че хора са си получили парите и за по късни дати от нашите !  Благодаря предварително !

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 15:41 от mkolev66

# 606
Кажете как и къде се свързахте , че и ние да пробваме . Става дума за отменен полет от 12 . 05.2020 . Имам номер на ваучер за 1 год.но го отказахме и пуснахме заявка за връщане на парите . Досега нищо . . а чета че хора са си получили парите и за по късни дати от нашите !  Благодаря предварително !
"разговор " с messenger
на 12 май съм писала
може би връщат пари  по реда на подаване на заявките, а не по реда на датите на канселираните полети

# 607

Виж този коментар

# 608
Аз си мисля, че може да зависи от сумите (сега примерно да връщат по-малките) , защото явно датите на полетите са хаотични.

# 609
  • София
Ще върнат всичко, не се притеснявайте. 
Сега процедурен въпрос - 10. кг кабинен багаж. Върти ми се нещо, че се чекира и той. Имаше нещо покрай новите правила и маски и за багажа.

# 610
..............
Сега процедурен въпрос - 10. кг кабинен багаж. Върти ми се нещо, че се чекира и той. Имаше нещо покрай новите правила и маски и за багажа.

Ние пътувахме на 13.07.2020 до Бергамо, само с такъв багаж - не ни караха да го чекираме....никой не повдигна въпроса - а точно от Италия бяха въвели такова правило...след това го отменили...както и да е - съвсем наскоро ни беше пътуването - нямаше такава практика Simple Smile

# 611
И аз да се похваля парите са ми по сметката:blush:

# 612
  • София
И вие ли сте писали допълнително в чат? Аз чакам пари от април и от май и ни звук ни стон

# 613
И вие ли сте писали допълнително в чат? Аз чакам пари от април и от май и ни звук ни стон

Преди две седмици през профила им заяви, че не желая ваучер. В петък получих емайл със текст, че в срок от 7 работни дни ще ми възстановят парите. Полетите бяха за 29 май-04 юни за Барселона.

# 614
  • Стрелбище-в пряк и преносен см

Преди две седмици през профила им заяви, че не желая ваучер. В петък получих емайл със текст, че в срок от 7 работни дни ще ми възстановят парите. Полетите бяха за 29 май-04 юни за Барселона.
От къде през профила им заявихте, че не желаете ваучер? Аз имам полет от април, за който първо получих мейл и през линк в него попълних заявка, че си искам парите. След около месец ми дойде нов мейл с ваучер, въпреки заявката за връщане. Отказването от него, чета че става с доста висене в чатове и разправии. Гледам  в профила и не виждам опция отново да си поискам парите. Пазя си заявката, но явно ако не им досаждаш активно се правят на ударени. Някой получил ли си е парите само на база първата заявка?

Общи условия

Активация на акаунт