Ryanair - 17

• 52 011
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
И вие ли сте писали допълнително в чат? Аз чакам пари от април и от май и ни звук ни стон

Преди две седмици през профила им заяви, че не желая ваучер. В петък получих емайл със текст, че в срок от 7 работни дни ще ми възстановят парите. Полетите бяха за 29 май-04 юни за Барселона.
От къде през профила им заявихте, че не желаете ваучер? Аз имам полет от април, за който първо получих мейл и през линк в него попълних заявка, че си искам парите. След около месец ми дойде нов мейл с ваучер, въпреки заявката за връщане. Отказването от него, чета че става с доста висене в чатове и разправии. Гледам  в профила и не виждам опция отново да си поискам парите. Пазя си заявката, но явно ако не им досаждаш активно се правят на ударени. Някой получил ли си е парите само на база първата заявка?
На 20 май си поисках refund от линка в получения емайл от Ryanair. Не получих, че заявката ми е приета. По- късно получих ваучер. Кликнах да го откажа, но ме препрати на някаква страница, на която не ми стана ясно как точно става отказването. Четейки мнения- (тук) си влязох в профила и се свързах с чата. Поисках live и след 15 мин се отказах от ваучера. Дойде ми емайл, че разбират моето искане. В петък вечерта ми пристигна нов със сумата за възстановяване и днес бях приятно изненадана.

# 616
  • България
Получих си парите за полет 7.05.2020 и връщане 11.05. Ваучерът не го приех. Преди чата имаше анкета защо искам да се свържа и попълних, полет мейл и причина, че искам връщане на пари. Подобна информация попълвах и при връзка с робота. С чата не успях да се свържа. На 23,07 получих мейл, че до 7 работни дни ще ми върнат парите и днес ми бяха в сметката.

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 22:34 от Alisa

# 617
И вие ли сте писали допълнително в чат? Аз чакам пари от април и от май и ни звук ни стон

Преди две седмици през профила им заяви, че не желая ваучер. В петък получих емайл със текст, че в срок от 7 работни дни ще ми възстановят парите. Полетите бяха за 29 май-04 юни за Барселона.
От къде през профила им заявихте, че не желаете ваучер? Аз имам полет от април, за който първо получих мейл и през линк в него попълних заявка, че си искам парите. След около месец ми дойде нов мейл с ваучер, въпреки заявката за връщане. Отказването от него, чета че става с доста висене в чатове и разправии. Гледам  в профила и не виждам опция отново да си поискам парите. Пазя си заявката, но явно ако не им досаждаш активно се правят на ударени. Някой получил ли си е парите само на база първата заявка?
На 20 май си поисках refund от линка в получения емайл от Ryanair. Не получих, че заявката ми е приета. По- късно получих ваучер. Кликнах да го откажа, но ме препрати на някаква страница, на която не ми стана ясно как точно става отказването. Четейки мнения- (тук) си влязох в профила и се свързах с чата. Поисках live и след 15 мин се отказах от ваучера. Дойде ми емайл, че разбират моето искане. В петък вечерта ми пристигна нов със сумата за възстановяване и днес бях приятно изненадана.
Здравейте.И аз си влязох в профила ,но не видях от къде да се свържа с чата...Бихте ли по помогнали?

# 618

Здравейте.И аз си влязох в профила ,но не видях от къде да се свържа с чата...Бихте ли по помогнали?
Здравейте, потърсете в Google чат на живо с Ryanair. След като се свържете с роботчето потърсете live и ще трябва да изчакате, за да ви свържат. Успех😊

# 619
Много благодаря за споделеното и линка:
....Пиша ryanair livechat и търся нещо, което прилича на може би чат - това е, в което влизам - Ryanair LiveChatcdn.livechatinc.com › ryanairDiese Seite übersetzen
Ryanair LiveChat.Чаках около 15 минути на опашката, за да се свържа.
Скрит текст:
Според мен става и от линка - това е за английски език - https://cdn.livechatinc.com/ryanair?lang=en . Въвеждам всички данни и на основание за контакт, избирам Other. Като се включи, ще разбере какво искам - по номера на полета е лесно да се ориентират за какво става въпрос.

Точно на 7я ден след чата имам преведени сумите по няколко резервации с дати началото на месец май. В профила ми бяха заличени, но нямах възстановяване.
Докато изчаквах10те мин за връзка, си копирах номерата на резервациите, имената на пътниците. В допълнение поискаха мейла за контакт. Бях копирала с гугъл преводача на немски език едно изречение, в смисъл, че не желая ваучери за канселираните полети, в отговор на въпроса им за какво ги търся, те провериха и накрая питаха дали имам и други проблеми. Не бързаха, пускат и анкета.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 01:33 от ~Ния~~~

# 620
  • Стара Загора
Чакаме !

# 621
  • Стара Загора

Май никой !!! Трябва да ги притесняваш постоянно , че да ти обърнат внимание и върнат парите . . . Аз също чакам на база първа заявка . Провален полет на 12.05.2020.

# 622
Моите пари ми ги върнаха само на база на първата  ми заявка за връщане на парите и един неуспешен опит да се свържа с робота във фейсбук профила им уж за по- сигурно.
Мейла за ваучера въобще не го отразих, т. Е. не направих никакви опити да го отказвам или потвърждавам.

# 623
  • София
Сега опитах да се свържа с чата и ми изписва, че няма налични агенти и изобщо не може да се попълнят данни за заявка  Our agents are not available at the moment.

Свързах се в чата на немски. Оказа се, че нищо че съм подала 1000000 заевки за трите полета и въпреки че на 31.03 си писах в английският чат с някакъв и нищо, че не съм приела ваучерите /които даже не са издадени на мое име, а на първият пътник от списъка, нищо че са платени с моя карта и са от моя профил/ при тях в системата се води, че съм получила ваучери и за тях всичко е ОК. Е е е е, а ние стоим и си чакаме парите .......

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 15:08 от dioni

# 624
Редктирам се, защото си отстраних проблема Relaxed

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 15:10 от ainmo

# 625
  • Монтана
Здравейте, имам питане за приятели.:през май са имали полет до Шотландия през Англия, но заради пандемията е бил отменен. Те са си презаверили билетите за август. Сега ако пътуват имат и там и тук карантина.... Та имат ли опция за връщане на сума или нещо друго или горят с парите???

# 626
Трябва да могат да презаверят пак. Поне ако сега купиш може да променяш без такса

# 627
  • Монтана
А дали имат право да си поискат сумата за връщане?

# 628
  • София
Момичета, благодаря за съветите! Парите ни са възстановени 4 дни след свързване с чата. Бяха за началото на април, за Барселона. За съжаление за тази дестинация още не е възможно да се пътува и не мога да планувам нищо.

# 629
Момичета,и аз влизам да Ви благодаря.Скед като споделихте как процедирате и аз се свързах с чата на 30.07. и им писах,че не желая ваучера и искам да си получа парите обратно.Получих мейл,че съм разговаряла с тях,но ваучера все още е валиден и мога да го използавм.Няколко часа по-късно получих втори е-мейл,че до 7работни дни ще си получа парите по сметката ,от моята съм платила и ваучера вече не може да се използва.Сега видях,че през нощта съм получила парите по сметката.Полета ни беше за Кипър на 27.04и връщане на 01.05.
Успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт