Ryanair - 17

• 51 989
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Ryanair предлагат билети по 5 евро за септември и октомври до някои градове

# 661
Здравейте, някой знае ли ако съм приела ваучер за отменен полет, къде в преложението трябва да излиза? Забравила съм какво съм направила, а не откривам никъде ваучер. Това, което намерих е следния имейл, съгласно който може би съм поискала връщане на сумата. Все още нямам нищо получено. Полетът трябваше да е на 27.04. от Милано до София.

# 662
  • София
Имам два ваучера, като не ги виждам никъде в профила. Само от полученото на мейл. Не съм ги приемала и няколко пъти им писах за възстановяване на парите, но все още чакам. Полетите бяха за април.

# 663
Имам два ваучера, като не ги виждам никъде в профила. Само от полученото на мейл. Не съм ги приемала и няколко пъти им писах за възстановяване на парите, но все още чакам. Полетите бяха за април.
Аз си хабих нервите три месеца с мейли, месинджър, ботове и опити за всякакви форми на комуникация с Раян, за да си взема парите. Не им искам тъпия ваучър, който ми пратиха приди 4 месеца, а си попълних донните на формата за рефунд. Дори тук търсих съвети как да си взема парите преди месец, след много месеци и опити. В края все пак, днес си получих парите с огромно закъснение, защото гадовете не отговаряха адекватно нито на мейли, нито на автоматичната комуникация, никъде. Само ме препращаха да попълвам наново и наново 100 пъти данни за всички билети от канселирани полети. Ще се опитам да обясня как успях най- после. Изрових мейла, ама най- първия, в който ми пращат предложение за ваучер. Там имаше линк към сайта. Кликнах на него и намерих нейде към средата на страницата се падаше някакво поле с глупости за ваучерите и нещо като " откажи ваучер" бутон. Страхувах се да го натисна да не остана и без пари, и без ваучер, ама реших, че толкова чаках и се нервих, че ще опитам, пък каквото ще да става. И стана. Излезе нещо да въвеждам пак номер на резервация, сигурна ли съм, че искам да се откажа и да го загубя и като потвърдих, получих съобщение, че ще си взема рефунда. И днес( 7 дни след операцията) ми ги преведоха. Дано си ме разбрала!

# 664
  • Linz
Решихмеме да се откажем от пътуване до Испания заради маските и пср-тестовете. Опитах чрез приложението да пренасоча полетите, но ми дава като възможност само смяна на датите- избора е до края на март (а зимата не искаме да ходим), и то на цени по-високи, от тези на билетите... Аз ли не правя нещо правилно, има ли друга възможност да се правят промени или просто ще ни изгорят билетите?

# 665
Ами то вече са такива условията за промяна, разликата се доплаща
За Испания мисля, че няма тест, а маските ще ги има доста време като част от живота

# 666
  • Linz
Странното е, че да си купим нови билети излиза по-евтино, отколкото да сменим датите (220€ платихме).
Пътуваме от Австрия, тук има тестове.

# 667
  • Linz
На първа страница е даден линк за контакти, който не работи. На сайта на компанията също не откривам телефон или мейл за връзка. Някой знае ли как може да се осъществи контакт с тях?
Щяхме да ходим на гости, но градът го затварят- карантина. Какво може да се направи в такъв случай?

# 668
Пипали са нещо сайта
Тук е чатът сега https://www.ryanair.com/gb/en/useful-info/contact-us
Ако се осъществява полетът, нищо, за съжаление.

# 669
  • Linz
Мерси, Bradley Cooper.

# 670
На първа страница е даден линк за контакти, който не работи. На сайта на компанията също не откривам телефон или мейл за връзка. Някой знае ли как може да се осъществи контакт с тях?
Щяхме да ходим на гости, но градът го затварят- карантина. Какво може да се направи в такъв случай?

Има чат, с него е най-добре
Може да правите промени в някакви граници, дори и полета да се изпълни, вижте си точно, че те сменят правилата и това, което помня може да се е променило

# 671
  • Бургас / UK
Здравейте!
Имам полет на 12.09 от София до Дъблин. В един от имейлите ми се появява това

Някаква форма за попълване.Някой попълвал ли е и какво точно се попълва?
Благодаря

# 672
  • Linz
Това е във връзка с "новата нормалност".
До скоро покриването на лицето беше забранено, сега е задължително 😡

# 673
В зависимост от това към коя държава летните се попълва формуляр. Отнася се главно за страните, въвели задължителна карантина.

# 674
Здравейте, има ли някой, който да е приел ваучер и да го е използвал след това? Може ли да се използва на части или трябва целия наведнъж? Не мога да намеря инфо в сайта, а трябва да заявя да ми върнат пари под формата на ваучер. ( за истински пари нямам време и нерви да пиша и да чакам)

Общи условия

Активация на акаунт