👶Да бъдем слънчеви и позитивни, ние сме железни майки СИЛНИ! 2020 - 🌞Тема 12

• 39 466
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Аз имам само една хавлийка от хиполанд или Комсед, купих я заради мм, иначе смятам да ползвам нормални големи наши хавлии, БТВ ако ви се струва някоя твърда може да сложите една пелена вътре и готово

# 586
Поръчах една от Online4baby.com наскоро, като взимах бебефона. С каката бях взимала от Джордж, хубави бяха. На Текстура са жестоки, но са скъпи за малки хавлийки.
На Панагюрище съм взимала неща, също не са лоши.

# 587
  • Plovdiv, Bulgaria
И аз взех от лидл. При нас дори миналата седмица гледах, че се намират още, включително и други бебешки неща, чудех се даже да взимам ли още една. Ама сега хич не е времето за обикаляне по лидъли де, просто ако някой от роднините ходи, може да се поогледа примерно.
Имам още една от кръщенето на малкия, някаква турска марка гледам е, добре ми се струва, подарък му беше и почти не е ползвана, та ще си ползвам и нея. Достатъчно са ми 2 мисля.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 21:07 от christiana_

# 588
  • Sofia, Bulgaria
Хавлийки бях купила от Джъмбо и една от Вис Виталис. Разлика в материята не видях, за сметка на цената. Най- обикновенни квадратни с триъгълно парче на единия ъгъл за главата. Вършат работа до 5-6 месец после стават малки и минахме на големи хавлиени кърпи. Купих ѝ 2 от Аико много хубава материя, по плътни и я омотавах цялата в тях. На 8мес. купих халатче покрай кръщането, обаче се оказа идеално и основно с него карахме. Сега ще ползвам същите за бебето. Като стане на 2-3 години ще му взема халат и на него и всяка жаба да си знае гьола Grinning

# 589
И аз от джъмбо взех хавлийка, изобщо не се вглеждам чак толкова, памучна е и толкова. Иначе за по-големи деца има супер хавлийки в хиполенд

# 590
Здравейте!
И аз като вас искам да се разхождам, но уви! Не знам за вас, но мен много ме е страх! Мъжо и свекърът ходят на работа, а аз се крия като мишок с баткото. Не знам дали ще се опазят! Дай Боже всичко д е наред за всички!
Иначе и покупки не съм правила. Бях ги оставила засега, но уви! Sad
На 20.03 бях на преглед, всичко е наред! Бебо е около 1.300 кг. Всичко е наред!
Трябва да си пускам ПКК и желязо, но ме е шубе да препаря до поликлиниката 🥺
Искам всичко да свърши час по- скоро ✌

# 591
Аз вчера бях за продължение на болничния, отидох взех го и толкоз  тъй като картона  съм го оставила при  тях. Изпуснах  изследванията  за г.диабет  този месец ама  жими и здрави. Добре че от към покупки и ние почти вс сме купили но наистина на шега на майтап се замислям за памперси  и ам че знае ли човек. Нашата тераса е остъклена  и е пълна с играчки и кутии с обувки и за съжаление  ще пропусна снимките.  Оказа се  че защото бебето е наистина мн надолу ми е подуто около триъгълника поне още си  е с глава надолу. И аз се притеснявам че бабата и дядото ходят на работа и общуват с мн хора а няма как поне събота и неделя да не видят децата 😷 🙄

# 592
Е как няма как да не видят децата? Просто не ги водиш, така защитаваш всички.

# 593
  • Plovdiv, Bulgaria
Мда. И с нашите баби и дядовци не се виждаме. Нищо няма да им стане да не виждат нас или детето някво време.

# 594
И ние не се виждаме. За тяхно добро е.

# 595
Здравейте ,
Брайда аз купих едни неизвестна марка внос от Турция , дебели , плътни , мекички .
Лимонче , запомнила съм флауър стената и нямам търпение да я видя , много яка идея  Simple Smile

Вие пък сега за снимките и ще се нагласяте, пък аз се пльоснах във фейса без нищо , отгоре на всичко с намазани вежди и мигли с рициново масло Laughing

Ох за НМ така ме сърбят ръцете , ама ще си изчакам поръчката от Джордж , че ще се презаредя ми се струва, пък и доста неща отделих от Борис.

Аз пък искам да ми препоръчате обиколници , ама от тънките , че кошарите които харесах са с решетки на дългите страни и ми се иска да сложа от единия край сякаш нещо.

Аз днес реших да си направя списък за родилното за мен , какво ще ми е нужно , някъде май имаше готови  и яко някой го има нека да го сподели , че да си сверя малко часовника.
Айде кафе на тераска , чакам да ви видя  Simple Smile

# 596
  • София
Май ще поръчам български на Яна, дано са хубави.
Нооо онлйан магазина им не работи, както и физическите (естествено).
Ще изчакам да заработят и така, благодаря на всички, които се включиха. Simple Smile

# 597
Здравейте,
Пепи на сайта на Болница Надежда има списъци, но са доста малко нещата. Предполагам, че за всяка болница ще са различни, навремето в Шейново си спомням, че доста неща трябваха.

# 598
Здравейте момичета!😊
Аз мога да ви пратя снимка от болницата.Вчера споделих с моя приятелка за проблема с шийката и по-точно онзи джоб,който ме занимава от последния ми преглед...Тя настоя да говоря с нейната докторка и да и покажа снимката и се оказа,че не е шега работа.Докторката ми обясни много подробно какво означава състоянието ми,както и че нещата се променят супер динамично,та е най-добре да съм в болница на вливки.И от вчера на обяд съм тук,прегледаха ме много подробно,2 пъти ме слагаха на апарата за тонове,24 часа съм на система с магнезий...Много е неудобно,едната ръка почти не мога да я ползвам.Но най-важното е,че състоянието ми е много добро,шийката я измериха по-дълга от преди-3.9см и ми обясниха,че е възможно да се променя и то много бързо.
Контракции изобщо никакви,та днес на визитация доктора се чуди защо изобщо съм тук😁 Е,ще имам още 2 нощувки,явно по пътека не могат да ме изпишат ей така.Откакто се успокоих,че всичко е наред ми е много досадно,защото режима е затворнически-сама в стая(което е супер) и никакво мърдане никъде по цял ден🙈🤐Но пък имам ТВ,хладилник,мивка,ако бяха монтирали и една печка можех поне да си готвя хахах.С две думи високо оценявам карантината вкъщи-момичета,свободата  вкъщи е неизмерима въпреки всички забрани!
Не съм сдухана и притеснена,просто нямам търпение да се прибера,да се изтъркалят тези месеци до юни и следващото стъпване в болница да е ,за да гушна бебо👶
Днес като разглеждаха тоновете ,докторката каза че има много зрял сърдечен ритъм като за бебе в 35 седмица,даже ме пита дали съм сигурна за термина😂
Хайде хубав ден от мен!

# 599
Здравейте,
Пеперудена, радвам се, че нещата са се развили възможно най-добре за теб и бебче! Пази се! После с бебчета ще има да се разхождаме ☺️ много. Поне на това се надявам ☺️.
Пращам ви снимки на списъка за болницата, по койтоаз се движеха преди и мисля пак него да ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт