👶Да бъдем слънчеви и позитивни, ние сме железни майки СИЛНИ! 2020 - 🌞Тема 12

• 39 418
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Здравейте и от мен Wink

Симплика, извинявам се за забележката в такъв случай, просто съм малко чувствителна на тая тема с излизането и аз и затова така го приех. 🌺
Омче, и аз на изцяло Южна  тераса ги гледам 🤔 Вървят си много добре Simple Smile Не се ядосвай, че така се е получило с количката, може пък да си намериш по-хубава.
Мисля, че ситуацията в която сме в момента ще се отрази на всеки семеен бюджет по един или друг начин. ММ работи за чуждестранна фирма и е в морския бизнес и загубите там на световно ниво ще бъдат ужасно големи и не се знае също след време дали няма да има последици и за него. Надяваме се, че всичко ще е наред Simple Smile
Мистик, много са ти красиви калдаръмчетата. Не се бях сещала, че стават за тераса Simple Smile
Пеперудена, на мен ми бяха казали, че  клиничната пътека е 3 дни и те изписват на 4-тия, защото на третия ден ти тече системата цял ден. Не знам твоите за колко време са направени, ама аз стоях по 5-6 часа и ми казаха, че това е сравнително бързо. Дано да те изпишат ,де! Да си си у вас. 😊
Найторхид, изпревари ме 😂 Тъкмо и аз разглеждах точно този сайт и си харесах 2 нощници, мисля да ги поръчам, ама по-нататък.
И при мен днес скуката е голяма. Мм е на работа в другата стая 😂, лаптопа ми изгоря, а той работи на другия и тая седмица просто мога да откача качествено.
П.с. Забравих да ви пкажа какво поръчах на бебка:

Отдавна не съм купувала нищо. Гледам за бодита, ромпъри, жилетки и пижамки, но това го видях и не можах да устоя ❤

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 11:12 от Lemons

# 631

Честита Коледа! Joy
Звънях в Марковс. Прегледите остават. Пускат само бременните (без татковци) с маска и ръкавици. Питаха ме и дали съм от София да ми пратят декларация за пътуване.
Аз намерих в ОЛХ нощници от тези с щампите по 12 лв. Не ми харесват по принцип, но за болницата стават.
https://www.olx.bg/ad/noschnitsi-za-bremenni-i-karmachki-CID655-ID7PZOn.html
И един въпрос към мамите с опит. Ползвали ли сте мрежа за корито? https://www.baby.bg/sevi-baby-sharena-mrezha-za-vana.html Бях гледала един клип и ми изглеждаше много удобно, но дали наистина е? Чудя се такава мрежа или възглавничка да купя, или и двете Thinking

# 632

Честита Коледа! Joy
Звънях в Марковс. Прегледите остават. Пускат само бременните (без татковци) с маска и ръкавици. Питаха ме и дали съм от София да ми пратят декларация за пътуване.
Аз намерих в ОЛХ нощници от тези с щампите по 12 лв. Не ми харесват по принцип, но за болницата стават.
https://www.olx.bg/ad/noschnitsi-za-bremenni-i-karmachki-CID655-ID7PZOn.html
И един въпрос към мамите с опит. Ползвали ли сте мрежа за корито? https://www.baby.bg/sevi-baby-sharena-mrezha-za-vana.html Бях гледала един клип и ми изглеждаше много удобно, но дали наистина е? Чудя се такава мрежа или възглавничка да купя, или и двете Thinking

Благодаря за информацията за МЦ Марковс. Аз съм на 01.04.2020 , жалко за таткото, но ще гледа после на диск. Дали не може да помоля за видео предвид обстоятелствата Simple Smile

А тези нощници са супер мекички, аз си купих от фейсбук сайт, но за 25 лв Simple Smile прецакала съм сее Simple Smile

# 633
Пеперудена, надявам се всичко е наред и бързо да ти минава времето!
Иринка, радвам се, че писа. Явно се затрупани с работа. Пази се!
С цялата обстановка е неминуемо да не се отрази на семейния бюджет. Дано все пак отминава бързо и това!
Аз много мислих, а и по препоръка на доктора, май няма да правя последната ФМ, защото при доктора, при който щях да ходя, не е специално отделение за бременни, а си е болница с всякакви хора и честно казано не ми се рискува точно сега да ходя и да чакам пред кабинети.
Някой питаше за желязо... Аз пия Феротон - течно е и е с вит. Ц и вкус на ябълка. Разтваря се в чаша вода и май се усвоява бързо.
Имаше и друго, но забравих...
Хубав ден, момичета! Аз се залавям с четенето на книжка пак.

# 634
  • Plovdiv, Bulgaria
Мистик благородно завиждам за терасата, а и за снега в момента Simple Smile

Нощници аз ще взема точно от тези с щампите. Предният път си взех за 10-12лв, повече не давам. Не виждам и смисъл.. Носих я 5 пъти всичко на всичко и то в нас, че в болницата си ми даваха. Сега в болницата пак
ще дават нощници, но ми се ще да имам поне една моя както предния път, за всеки случай.

Лимонче от къде е тази красота?

Аз чакам да видя какво ще стане с ЖК след 29ти. Имам час уж за 31, ако не ги отменят пак. Ако ги отменят ще записвам час за ФМ. Мислех към 32 седмица да ида, но ще ида малко по-рано. Пък да се надяваме вече след средата/края на април нещата да се поотпуснат малко.
Днес приятелка от работа ми каза, че шефката е казала, че се очаква поне до Великден да са така нещата. Аз се замислям после за Гергьовден, балове ( не знам дали ще им останат де).. Пак ще стане мазало. Ама то това няма да има край скоро, а не могат да ни държат месеци наред в това положение. Най-малкото хората няма да издържат финансово, масово сме от заплата до заплата, всеки има някви кредити, наеми.. Тегава работа ще е. Не виждам и децата как ще се върнат на градина/училище..
 Добре, че успяхме да спестим поне за раждането ние, че и там не ми е малка сумата. И се радвам, че по-ранко реших да купя това-онова, та сега поне ми е спокойно, че сме готови за бебето.

Някой питаше за олекотена завивка - не съм ползвала със сина ми, а той е зимно бебе. Едва ли ще ползвам и с това. Спим всички с одеала в нас, иначе ни е топло. А за лятото пък изобщо не виждам смисъл от такава завивка.

# 635
Аз харесвам на Сгушени нощниците, защото не са ми точно "болнични" и мисля да забърша една тези дни. Макар че малко ми се свидят 30 лв за такива работи...
Мрежите за къпане - една приятелка доста ми ги нахвали, та мисля и аз да поръчам.
Мистик, жестока тераса, мечтая си и аз за такава!
И аз се притеснявам от кризата - особено за родителите ми, които си имат бизнес с кафета, ресторанти и сега остават без доходи...
Олекотена завивка няма да ползвам или поне не мисля да купувам отделно.

# 636
Здравейте мами. Ами ние с поръчките сме 0. Решили сме дрешки последния месец да купуваме, количка и тя ще е там някъде, а ремонта ще почака защото ММ не работи и сега е малко сложно.
Спокойна съм, защото имаме приятели с много хубави работи, с които могат да ни услужат. Дори имат количка Сайбекс приам ама аз искам да ми е нова. Те могат и ваничка и шезлонги да ни дадат, така че все си мисля няма да остане бебката без неща. Определено ще й осигурим всичко, само че ще е по-натам.
Най-важното в момента, за което мисля е да сме живи и здрави. Това ми е мотото всеки ден хаха
Пеперудена важното е че всичко е наред ❣ Скуката е голямо нещо, но погледни го от добрата страна - ще оцениш скуката вкъщи, а и с ММ ще сте си взели малко почивка. Ние сме на нож постоянно 🤣

Мистик тераската ви е топ. Много е красива. Ако имахме и ние голяма, с най-голям кеф щях да садя цветенца 💐🍀🍀🍀

Иначе ако така продължават нещата и юни, бебето ще го гледаме на вилата и тогава че правим ремонта вкъщи 🤣 Всички планове ни се объркаха пфу

Ииии не на последно място - Честита Коледа... всяка година се моля са сняг по Бъдни вечер и Коледа, а то трябвало да чакам март 🤣

Лимонче откъде тези красоти. Аз на Некст и Джордж съм метнала яко очи, ама ако има нещо по-лесно достъпно и красиво с кеф ще го сложа в списъка.

При мен за раждането - имам допълнително здравно и покрива до 3 800лв за раждане, поне това е добре.
 Ето и сгушеното място, където живея от 7 дни - преди Панчарево ни е вилата, така че сме близо, но си е пусто, тихо и безлюдно 💗
Скрит текст:

# 637
  • Варна
О Дрийм, колко спокойно и красиво е при теб! Честита Коледа! Вади гювеча и мятай сармите 😂

Това го поръчах от Carnival kids. Излезе ми банер реклама във ФБ и не издържах 😂
Иначе поръчка от некст и Джордж и аз ще направя сигурно, ама още се чудя сега или по-нататъка. Все си мисля, че може да пуснат още по-сладки неща за летния сезон и се въздържам, пък и има време още до юни...
Като цяло се радвам, че по приключихме с големите покупки за бебето. За стаята имаме да купуваме още - килим, пердета, шалтета, чаршафи и такива неща, които отново не са малко пари, но и тях по-нататъка. Аз междувременно си гледам разни неща и ако нешо много ми хареса поръчвам. То сега наистина е много изгодно да се пазари онлайн, навсякъде има отстъпки...

# 638
Miroslava Kulinska, аз също съм с нисък хемоглобин и ми препоръчаха Билкова кръв (което има вкус на нектар някакъв, бля), която и мъжът ми реши да си пие, отделно си приемем и желязо на Solgar.

# 639
Здравейте мами и от мен днес ,
аз да си призная станах сутринта направих си кафе и пак легнах и така под завивките до сега Flushed
Мистик малееее какъв сняг , при нас засега само дъжд.
Дриймче и при теб голяма красота снежна , мммм .
Пеперудена и мен ме водят по 3 дни в болницата и на 4я се изписва , айде скоро у дома.

Градинка на терасата и аз съм замислила , още миналата пролет купих пакетчета билки и подправки ,ама кой ти има време, сега време колкото искате , хем и за Борис занимавка , да пекне и ще сеем Simple Smile

Днес писах на магазина за количката дали е вече налична , да идем тия дни да я видим и ако е нашата, да капарираме всичко и да си отдъхна и за по - големите покупки.

Нощници и аз такива мисля , имам от Борис , само в болницата ги слагах и повече не съм, та пак на такива ще заложа. Моя съвет е  поне 3 да имате .

# 640
  • София
Здравейте !
Честит ви Първи сняг след Първа пролет!!!

В Окръжна казаха да си носим картоните преди съответната ЛКК, ще издават болнични.

Като говорите за цветя, поздравявам ви с най-прясно цъфналата ми орхидея 😊🥰😘

# 641
  • София
Тия нощници и на мен ми бяха много удобни и не само докато кърмех (1м), но и цяла зима Simple Smile (аз имах с една слоница с малко слонче, точно си ми прилягаше и на фигурата хаха)
Аз просто обичам да нося нощници.
И сега мисля да си купя 2, имам си и дълги тениски, с които спя целогодишно.

Но който не е свикнал с нощница, а с пижама, сигурно няма да му е много приятно. За щастие има такива и пижами, както и с къси панталонки и тнт.

Кърпи поръчах от Яна, след края на март ще ги изпратят, поръчах някакви микропамук, които били най-меките. Ще споделя дали са хубави, по 15лв са, цената е доста добра.
Ако не ми харесат поръчвам от Текстура и това е.

Днес ми пристига картината, ще рисувам по номера, стават страхотни, може да разгледате този сайт и който има търпение и желание, може да се разнообрази с това.
Стават като истински картини с бои, после се мажат с лак, може да се рамкират и тнт

https://magicartbg.eu/

# 642
Привет, ние днес пак работим от вкъщи, само че и детето е вкъщи, добре че заваля сняг, та се занимава един час на терасата сама Simple Smile сега съм й пуснала филмче, че след малко влизам в конф разговор, доста трудно е така ама... станах в 7ч да правя закуска уж преди работа, тя стана с мен Simple Smile добре ме мм готви за обяд, че иначе съвсем нищо няма да успея да свърша, успокоявам се, че поне и двамата имаме работа, то май мен само ако затворят фирмата, имат право да ме съкратят

# 643
В Окръжна казаха да си носим картоните преди съответната ЛКК, ще издават болнични.
Какво значи това? Преди датата на изтичане на болничния ли?
П.с. Много красива орхидея! Обожавам, мога да ги гледам с часове Heart Eyes

# 644
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте снежанки Grinning Nature Snowman Nature Snowflake
За нощници вижте във фейсбук има една страница "За мама с любов" се казва, жената е от Димитровград и продава комплекти халат с нощница по 20лв са. Аз от там поръчах хубава е, има и тениски хубави, взех си ама като гледам догодина може да ги нося Joy .
Олекотена завивка според мен не ви трябва, даже със зимно бебе не съм ползвала, няма нищо по удобно и безопасно от спалните чували според мене. Със завивка винаги се притеснявах, че като мърда ще си я захлупи на главата и няма да може да диша. Аз купих имам в комплект с обиколниците, ама много ми хареса модела и цвета.

Общи условия

Активация на акаунт