👶Да бъдем слънчеви и позитивни, ние сме железни майки СИЛНИ! 2020 - 🌞Тема 12

• 39 495
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и от мен ,
колко сте изписали вчера и днес....

Комплекти за изписаването си напаснах , не от тия готовите , че нещо не ме кефят
Ето това за момата , добавих 3/4 чорапи , буйки и лента за главата
За момъка това и за него има буйки

Относно затворените градове, днес трябваше да ходя до Пловдив , ама си го спестих , снощи се консултирах с моята АГ и каза ,че няма нужда , преди 12 дни съм била , другата седмица тя ще ме види .

Sweetbaby  честит рожден ден , бъди здрава ти и цялото семейство и здраво бебе на финала  :*
Кайлин честита количка , много е готина , що няма такива и за близнаци не знам .

За разлика с предната бременност , тия сега са доста активни , но и те си имат спокойните моменти , така че предполагам е нормално да намалеят усещанията като се разместят нещо бебоците.
Десииии , много яко , на селоооооо , завид завид Simple Smile

Моя болничен изтича в Четвъртък , та в Сряда ще се чуя с АГ да уточним как ще се случат нещата.

# 571
Здравейте,
Аз се замислих за тези полянки, а дали вече има кърлежи по тях, или те са по късно. Нали по принцип пръскат тревните площи, ама сега с това положение.
Иначе и аз си мислех, че със забраната няма да има хора, но не. Градинката пред терасата, не само че е пълна с деца и родители, но и изглежда като организирано мероприятие с подаръци и хапване.
Аз се препичам на терасата, даже си сложих лятна рокличка, показвам на бебка слънчицето.🤗
След малко ще ходим да вземем количката, от моята приятелка, много се вълнувам, защото изобщо не знам каква е - стискам палци да ми хареса.

# 572
Момичета, болнични се издават! Моят ми го изпратиха по Вайбър на 19.03.
Sweetbaby честита да си! Желая здраве на теб и близките ти! А през юни едно здраво, хубаво бебенце!
Кайлин, страхотна количка! 👏 Честита да ви е!
Деси, страхотна идея да се разходите малко!
Аз понапазарувах малко онлайн 😁. Това си харесах като комплект за изписване. В четвъртък го поръчах и в понеделник казаха,  че ще е при мен.

Харесах си и малко бодита и ромпърчета от магазин moebebe  (слънчице). И те би трябвало да пристигнат в понеделник.

[/url][/img]
Мисля, че това ми е абсолютно достатъчно за първите 2 -3 месеца. А аз имам и някакви дрешки от баткото, които също могат да влезнат в употреба.
Любувайте се на слънчицето по тераските! И аз отивам да му се полюбувам с книжка в ръка!

# 573
  • София
Здравейте момичета 🌞

Суитбейби, Честит рожден ден!!! Много здрава и щастлива!

Болничен на мен ми издадоха вторник, ММ го взе вчера, направи впечатление, че е с различна диагноза "лъжливо рязждане преди 37г.с."

Иначе и ние сме на терасата и гледаме към парка 😎 внимавайте със слънцето. Малко бях се опънала баш на слънцето и през клина бях станала на петна.

# 574
  • Plovdiv, Bulgaria
Аничка и на моя болничен пише така. Аз си го продължих от комисия, която е в поликлиниката близо до нас. За 5 минути бях готова.

Ние днес отидохме до магазина, който е на 3 минути от нас, но малко да се разтъпчем. Наистина се надявам времето да застуди и завали, поне е доста по-лесно да се седи вкъщи така. При нас движение си има и от млади, и от стари.. ММ изми терасата, но нашата е северна и все си е хладно и подухва на нея. Ама малко за въздух пак става. 

Ние си довършихме пъзела, който по-скоро беше занимание за нас с мъжа ми, отколкото за дечко 😁 Сега започнахме да го учим на не се сърди човече, но не може да довършим и една игра, писва му просто.. Четох, че децата на 4г се занимават по концентрирано средно между 8-20 минути с някакви занимания, това и учителките в градината са ни го казвали де, затова и там заниманията са им 15на минути. Всичко му омръзва бързо, направо не знам какво ще го правя..

Скрит текст:

# 575
Значи от мен да знаете, ако сте секцио, стойката за вана е задължителна! Иначе ще останете без кръст и гръб Simple Smile Аз пък днес спах до 14ч след като цяла нощ ставах, будувах, сънувах кошмари, сега вися на терасата, че преди това беше прекалено горещо, ние сме в южен апартамент и е ад, по-късно трябва да ходим да пазаруваме, сигурно ще е в някой квартален магазин колкото да е поразтъпча

# 576
  • Sofia, Bulgaria
Кристиана впечатляващ пъзел. И на нашата мома бързо и писват игрите. Обича не се сърди човече, обаче ако играем по правилата и ѝ бутаме пионките се сърди и разбутва всичко Joy .
Момичета, Иринка ми отговори, всичко е наред при тях, покрай короната и нея я побъркват на работа, тя нали по цял ден е на крак и вечер от изтощение няма сили да пише.

# 577
Хелоу, лейдис 😝💐☀️

Sweetbaby, честит рожден ден! Бъди много здрава, обичана и винаги заобиколена от любимите си хора 💐🎂🎉

Кайлинче, количката е страхотна! 😍  Да идва бързо и да й се радваш, а през юни да буташ пухкавия бебок в нея из парковете 😘

Моята свеки взела че се притеснила да не би бебка да остане без дрешки и напоръчвала бодита 😂 Сега сме ги оставили долу в колата за два дни за да се "дезинфекцират" ако има нещо по тях и като ги качим, ще ви ги снимам 😊 Вчера с ММ си отидохме до мястото (и добре че не го оставихме за днес), та се поразходихме малко и си постояхме на слънчице там, а днес се задоволих с чистене на терасата, защото е ясно, че тя ще ми бъде външното пространство в следващите седмици 😉 Все я пренебрегвах, но взех че я оцених и сега ще й се любувам.
Я да ви попитам, понеже и аз обмислям да си поръчвам онлайн нещата от ИКЕА, как точно става доставката, с коя фирма? Днес усетих, че много взе да ми натежава домакинската работа и май ще е добре да побързам с подготовката за бебка.

# 578
Скрит текст:
Момичета, болнични се издават! Моят ми го изпратиха по Вайбър на 19.03.
Sweetbaby честита да си! Желая здраве на теб и близките ти! А през юни едно здраво, хубаво бебенце!
Кайлин, страхотна количка! 👏 Честита да ви е!
Деси, страхотна идея да се разходите малко!
Аз понапазарувах малко онлайн 😁. Това си харесах като комплект за изписване. В четвъртък го поръчах и в понеделник казаха,  че ще е при мен.

Харесах си и малко бодита и ромпърчета от магазин moebebe  (слънчице). И те би трябвало да пристигнат в понеделник.

[/url][/img]
Мисля, че това ми е абсолютно достатъчно за първите 2 -3 месеца. А аз имам и някакви дрешки от баткото, които също могат да влезнат в употреба.
Любувайте се на слънчицето по тераските! И аз отивам да му се полюбувам с книжка в ръка!
Лози аз точно такива бодита търся. На каква цена са?

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 13:50 от AnMary

# 579
  • Plovdiv, Bulgaria
Реших да погледна все пак какво имам като дрехи за бебето и Алекс да се упражнява да брои 😁
Оказа се, че съм събрала 10 Ромпъра с дълъг ръкав, 5 с къс, 5 Боди потника, 9 бодита с къс ръкав до 3м, т.е до 62см, 9 с къс ръкав 56 размер, боди с дълъг ръкав 5, клинчета 13, 3 роклички и чакам още една от h&m с клинче ( имат безплатна доставка и те, не се сдържах..)
Ем за първите 3-4 м съм се оборудвала. Някой неща са от малкия.
Другите неща дето съм взела вече са 3-6м, но те са няколко бройки само, нещо ако ми е хванало окото и пак от дребния някой неща в тия размери.
Проблема е, че всичко ми харесва🤫  И ся с тия безплатни доставки, намаления.. Само се изкушавам 😁
Подредих 2та горни шкафа на скрина с най-малките дрешки, които ще са за в началото + пелени, чаршафи. Надявам се да няма изненади по-рано, но все пак ако нещо реши да бърза бебето, да може ММ да се ориентира по-лесно какво да пуска за пране 😁
Не знам кога да ги изпера, хем да не е късно, хем да не седят дълго време просто така.

Ledena`Kralica пъзела 4 дни го нареждахме,  е не нон стоп де, ама убихме време с него. Накрая малко досадно взе да става чак. 😁
А за не се сърди човечето аз му пускам аванта на нашия, иначе сигурно и той ще се сърди 😁

# 580
  • Варна
Хелоу агейн Simple Smile
Днес изкарах почти целият ден на терасата и аз като Криси се изкуших и напоръчах сумати неща. То сега намаления, безплатни доставки... Намерих някакъв сайт за спално бельо и поръчах комплекти за нас, че много рязко останахме само с 2 чифта. Поръчах и други неща за вкъщи, козметика си поръчах за мазане, че ми свършват. Между другото, ако някой ползва био Ойл в момента голямата разфасовка е намалена на сайта на аптеки Субра.
За бебето не съм поръчвала дрехи, но и утре е ден 😂 Днес само разглеждах.
Аз да ви кажа два дена имам чувството, че само готвим, слагаме масата, Ядем, вдигаме я, зареждам съдомиялната и после пак се повтаря цикъла 😂 Вече филми не ми се гледат, книги не ми се четат, телефона не искам да си виждам 😩
Хубавото е, че днес ММ приключи с тапетите и детските мебели в стаята. Днес поръчах и голямо легло с матрак и другия уикенд ще сглобява него. Все още си чакам материалите за тази flower wall, която мисля да правя, но хубавото е, че тази седмица ще ги получа половината и ще имам с какво да се занимавам! Йеее!!! 🌺🌺🌺
Абе, скука е, но си мисля, че скоро ще свикнем 😉

# 581
  • София
Добър вечер.
Вие какви кърпи за баня взехте? Някои изпитани?

На дъщеря ми бях взела от Икея и бях мн доволна, но това е преди 7г. Наскоро приятелка на дете на 1г ми каза, че икейските й станали много твърди въпреки сушилнята и взех да се отказвам от тях.
Намерих едни на българска марка и пише, че са от памучен микрофибър, което въобще не знам дали е хубаво или не?

Имам една за дъщеря ми от Текстура - уникална е все още, нооо те там са по 50-70лв едната, а на мен ще ми трябват поне 2.

Тия на Кика буу и лорели като ги гледах не ме грабнаха, бяха някак тънки... срещала съм у други подобни.

Тааа какви взехте? Аз харесвам все някакви 40-50лв+ но сякаш психо границата ми за 2 хавлийки с качулки е под 100+лв хах Simple Smile

Я дайте снимки/ликове/марки

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 20:13 от Brayda

# 582
Лимонче, забравих да ти кажа, че идеята ти за снимки на балкона е супер готина! 😊 Ще се поиздокарам и ще се снимам на нашата тераса, която скоро ми се ще да оборудвам и с цветя, но като гледах прогнозата за времето, май ще поизчакам. Точно мрънках на ММ, че с такъв кеф си накупих пролетни дрешки за бременни и сега няма да има къде да си ги сефтосвам, но в следващия момент се сетих за моя близка приятелка, която си изкара цялата бременност на легло и си казах, че не бива да съм недоволна, а да се радвам на това, което имам!

Брайда, аз купих две хавлийки от Лидл още през декември, защото бяха от био памук и много мекички, а и цената им беше по 10 лв. броя. От ИКЕА също съм купила една, която е доста мека и приятна на допир, ето я: https://www.ikea.bg/products/baby-children/baby/baby-textiles/ba … kachulka/50440214

# 583
  • София
Аз тези от лидъла много гадно ги пропуснах тогава ... сега вече е късно, не са пускали повече за сега.

# 584
  • Варна
Утре ще се снимам аз 😂 В момента терасата ни е адски мръсна и разхвърляна и утре мисля преди обяд да изпъна ММ да я  пооправим. Ще си сложа грим във ваша чест и ще се снимам 😉
Аз всяка година си сея циганчета на терасата (не знам как се казват тия цветя, тук им казваме циганчета 😂), ама те се сеят през май. Сега имам само сукуленти, щото на тях не им пречи студа 😊
И аз търся хавлийки. Гледала съм само в айко, ама ми се сториха много твърди. Надявах се свекито да ми вземе от Димитровград от пазара, обаче то сега така стана, че няма да отидат със сигурност и ще търся да поръчам от някъде. Лидълските ги изтървах. Ще видя тия на Икея утре.

Общи условия

Активация на акаунт