Боя за коса - Blond46 - Клуб на блондинките

• 48 115
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Реших да си потъмня косата от бяло русо към 8.1 Естествено пепелно рус

Скрит текст:

Косата ми в момента е розова и доколкото четох е добре, за да се избегнат зелените нюанси при потъмняване.
Въпросът ми е дали трябва да си изсветлявам допълнително корена (светло кестеняв) преди боядисването с 8.1 или да слагам директно боята-първо на дължините, после в корените ?
И с перла тонер ли да я мина после или лилав шампоан ?

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 15:33 от viksdesire

# 346
  • В полите на Пирин планина
Дължините с натурален нюанс, а не с такъв с пепел, какъвто е 8.1.
Добре е да се направи репигментация - само с боя без оксидант и чак след това да се сложи боя, но не знам дали ще стане с една и съща боя...

# 347
Купи си гарниер 9.1 два броя и се намажи хубаво. Лореала не се получава. Нямаш нужда според мен от изсветляване на корена.

# 348
  • Варна
Коя марка на Гарниер по-точно, че са сумати видове ?

Аз си взех 2 от Лореала и ако не хване ше я пробвам

# 349
Гарниер обикновена някаква беше. Хубав става цвета. Лореала гори и прежулва/жълтее.

# 350
то пък Гарниер една щадяща...
Мини,не си прави експерименти да не останеш с 2 пръста коса за Лятото...или да се получи някакъв цвят ''лайнян''. Все пак не боядисваш като мен 1 см а доста повечко като ти гледам коренището. Иди на фризьор,който знае какво прави на главата ти па после почвай да експерементираш,чче понякога тия проба-грешка жертват не само коса а и красота .Ако станеш някой рижавел трябва да ходиш поне 2 седмици така.Моя близка реши да ''спести'' при за фризьор,наплеска се сама ,стана 3 цвята и ходи с диадеми един два месеца докато уеднакви цвета.Да не говорим ,че се оплака че почнала да и капе козината (косата) с тия блондори дето ги тури.Айде весели празници (колкото позволяват да са такива) и умната с боичките...за коса!

# 351
Не че нещо, но Гарниер е марка на Лореал и на практика са идентични. Както не намирам разлика между Палете и Сайъс.

# 352
Благодаря Ви, момичета. Наистина май е по-добре да се доверя на специалистите, че да не докарам УАУ ефект, но в по-неприятния смисъл Grinning...

# 353
Не че нещо, но Гарниер е марка на Лореал и на практика са идентични. Както не намирам разлика между Палете и Сайъс.
Знам че са на един собственик. На лореал не ми стават цветовете, по-агресивни идват.
Сега момичета темата все пак е за Такива които се правим сами. Ако всеки съвет ви е да се ходи на фризьор, то самата тема става безсмислена.

# 354
  • Варна
Здравейте, случайно попаднах в темата, но реших да споделя моят опит и се надявам да съм полезна. С много тъмен и упорит корен съм, с боя стоя не по - малко от час. Единствената боя, която ми върши работа и вече години ползвам е на wella професионалната, която купува от онлайн магазини, с оксидант 12 ползвам. Моят нюанс е 12/81 пелено пепелно русо, но има и други 12ки,които са чудни.Целя максимално рус цвят без оранжевеене, пепепелното не ми е цел, но убива оранжевите тонове.

# 355
  • София
Здравейте, случайно попаднах в темата, но реших да споделя моят опит и се надявам да съм полезна. С много тъмен и упорит корен съм, с боя стоя не по - малко от час. Единствената боя, която ми върши работа и вече години ползвам е на wella професионалната, която купува от онлайн магазини, с оксидант 12 ползвам. Моят нюанс е 12/81 пелено пепелно русо, но има и други 12ки,които са чудни.Целя максимално рус цвят без оранжевеене, пепепелното не ми е цел, но убива оранжевите тонове.

Здравейте,
Може ли снимка да ви видя как се е получил цвета?

Предварително благодаря!

# 356
страхотен цвят

# 357
  • Варна

Здравейте,
Може ли снимка да ви видя как се е получил цвета?

Предварително благодаря!

# 358
Мен коренът ме интересува, не съм ползвала никога тази боя,а и моят е много тъмен и упорит

# 359
  • Варна
Ами нямам корен в момента, за да снимам. Представете си най - тъмно кафявото, много, много упорит корен.
Едит: Намерих една стара, вижда се малко. Пробвайте боята, за корен половината 30 мл и 60 оксидант. Купувам по 1 литър за към 20 лв от техния weloxon

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 17:42 от ivka_smile

Общи условия

Активация на акаунт