Боя за коса - Blond46 - Клуб на блондинките

• 48 112
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Не знаех, че по инструкция ее за час престой. Не съм попадала. Мои приятелки които се правят с 12-ка дори не се подстригват, само вземат опърлените връхчета, защото косата им се къса и  не достига дължина.

# 376
  • Sofia
Нямам представа как стои въпросът с боите, но когато мен ме правиха с изсветлителя на L'Oréal Professionnel в продължение на години, косата ми стигаше почти до дупето. Платинено руса ставах. Косата ми беше леко по-суха от нормалното, но в никакъв случай – увредена. Но пък аз съм с много дебел косъм, не знам дали това има значение.

# 377
Но пък аз съм с много дебел косъм, не знам дали това има значение.
Естествено, че има значение. Иначе, наистина изсветлителите на Лореал са много добри. Два имам и ползвам, и нямам никакви забележки. Особено пастата е много висок клас. Теб с кой изсветлител са те правили?

# 378
  • Варна
Не знаех, че по инструкция ее за час престой. Не съм попадала.

# 379
Аз съм с много тъмен корен,тънък косъм, винаги се боядисвам с 12-ка оксидант и косата ми е дълга почти до кръста,така че случаи всякакви, всяка коса е различна! Стига с това поставяне на всичко под общ знаменател Simple Smile

# 380
  • Варна
Така е, много зависи от поддръжката, честотата на боядисване, вида на боята, която се ползва, третира ли се често косата с маши, преси, всичко е съвкупност,

# 381
  • BG-DE
И аз години наред съм ползвала 12% с едночасово стоене и не съм имала проблеми, а съм с тънък косъм. Според мен машите и пресите съсипват несравнимо повече косата от силния оксидант 😊

# 382
  • Sofia
Теб с кой изсветлител са те правили?

Да ти кажа, нямам идея. Даже не знаех, че са различни видове. Simple Smile При 3 различни фризьорки съм се правила и резултатът беше един и същ. Не казвам, че косата ми е била чак в отлично състояние, но определено не е изглеждала видимо увредена.

# 383
Днес  научих, че имало окислител и 15.
Та докато обяснявам как хората си горят косите и на мен не ми се случват такива работи разбираш ли, отидох и си купих две 10-ки и си намазах цялата коса. 🤣

# 384
Тук повече се обсъждат мн светло руси коси, но да си кажа болката Simple Smile
Години ползвах боята на Макадамия в матовите зелени цветове Light Green Matte Blonde 8/2 ( или 7,2 )
След като я спряха ( от внос или като цяло производителя не знам ) пробвах най-различни бои, но цвета не мога да го докарам.
Днес и открих останала ми половин боя и резултата пак ми е уау.
Някаква идея на друга марка която има подобен цвят.
Скрит текст:

Явно зеленото неутрализира при моята коса този червеникаво-оранжев пигмент, който се получва при боядисването, защото естествената ми коса е по скоро пепеляво тъмно руса. Слагам син коректор с боята която сега ползвам, отначало е добре но като започне да се отмива на 15-20 ден почва да ръждавее.

# 385
Инебрия имат матови цветове, като най-светлото е 7-ца. Hands V
Скрит текст:

Какъв цвят постигаш с матови цветове и как се развиват във времето?

# 386
Въобще не ги разбирам боите, още по малко какво имат предвид с думата МАТ, при макадамия е Зелен Мат. И мисля че това е "ключа"
Постигам тъмно рус цвят който няма ръждив ( или топъл ) оттенък.
Става като естественият ми цвят.

# 387
Да и при Инебрия е зелено и се ползва за убиване на червено. Hands V

# 388
Да и при Инебрия е зелено и се ползва за убиване на червено. Hands V
Зеленото нали по принцип е за неутрализиране на червено, коректори имат всички марки, но ми е трудно да преценявам какво количество да прибавям и може би за това готова комбинация ми е по лесно и с по-добър резултат.
На Инебрия пише само мат, на други марки също имат "мат" но какво ли се има предвид с това ...

# 389
Тук повече се обсъждат мн светло руси коси, но да си кажа болката Simple Smile
Години ползвах боята на Макадамия в матовите зелени цветове Light Green Matte Blonde 8/2 ( или 7,2 )
След като я спряха ( от внос или като цяло производителя не знам ) пробвах най-различни бои, но цвета не мога да го докарам.
Днес и открих останала ми половин боя и резултата пак ми е уау.
Някаква идея на друга марка която има подобен цвят.
Скрит текст:

Явно зеленото неутрализира при моята коса този червеникаво-оранжев пигмент, който се получва при боядисването, защото естествената ми коса е по скоро пепеляво тъмно руса. Слагам син коректор с боята която сега ползвам, отначало е добре но като започне да се отмива на 15-20 ден почва да ръждавее.
9.11 на перлаколор https://www.google.co.uk/search?q=perlacolor+9.11&client=ms- … rc=9V-EMTJ6AOJC9M
Точно блатно става.

Общи условия

Активация на акаунт