Боя за коса - Blond46 - Клуб на блондинките

• 48 082
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
По принцип под "мат" се има предвид точно зелено.
При Лореал и Алфапарф е /7.
При Лонда и Вела е /2.
При Игора е /3.
При Инебрия е /8.
При Индола и Кюн е /9.

# 391
От тази снимка не си личи много - но в корена е ниво 7ца , по дължините се вижда ръждивия оттенък - това на ест. светлина. Краищата са изсветлени, те не ми създават този "проблем"

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 01:17 от Casual

# 392
Втората снимка изглежда много добре. Колко % ти е оксиданта?

# 393
И аз харесвам резултата Simple Smile след днешното боядисване , затова търся вариант с какво да го постигам като няма предлагане на Макадамия.

с 9% оксидант защото такъв имах, иначе карам с 6%

# 394
Няма ли я онлайн или са я спрели от производство? С какво си се правила и не си доволна?

# 395
Няма ли я онлайн или са я спрели от производство?
В бг я няма, не знам дали се произвежда, и това ме спира да поръчм и от сръбски сайт в който някой от форума я беше открил.
С Матрикс / Oway  -  7,1 / 8,1 - и двете са ок като бои, даже бих казала че Макадамия ми дразни скалпа в сравнение с тях. Но не ми се получава цвета. То това е най вече като сменям марки - докато налучкам комбинацията от цветове... готовата "формула" на Макадамия доста ме улеснява.
Често в опити да туширам ръждивото ставам прекалено сиво, че един път бях и със посинени кичури от коректора на Оуей ( бях писала за тази обливка Simple Smile )

едит: винаги ползвам и чист цвят за да се покрият белите коси

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 23:06 от Casual

# 396
Хич ме няма със зеления подтон, обаче пп спомен Лорвен имаха подтон табако, което сппред мен би трябвало да зеленее. Аз веднъж пробвах, но при мен червен подтон няма, а и бях доста светла. Та не бях очарована. Даже май не повторих.

# 397
На Лорвен табаковите са /73 и са кафяво златисти, не са зелени. Hands V

# 398
Здравей, 12/96 на Велла не ти ли става много сива?

Здравейте, случайно попаднах в темата, но реших да споделя моят опит и се надявам да съм полезна. С много тъмен и упорит корен съм, с боя стоя не по - малко от час. Единствената боя, която ми върши работа и вече години ползвам е на wella професионалната, която купува от онлайн магазини, с оксидант 12 ползвам. Моят нюанс е 12/81 пелено пепелно русо, но има и други 12ки,които са чудни.Целя максимално рус цвят без оранжевеене, пепепелното не ми е цел, но убива оранжевите тонове.

Аз се правя с 12/96 на Wella страхотна е.

# 399

Да се похваля какво ми стана с 10-ките. Това е немска боя, създадена за блондинки и светли основи като моята и вкарва пигмент, нищо че е 10.

# 400
Не мисля, че има вариант /96 да да стане много сиво. По-скоро може да розовее или да стане доста жълто в зависимост от основата.

# 401
  • София
Момичета,
Христос Воскресе!!! Много здраве за всички Grinning
Да ви попитам за тези три бои  - Permesse, Compagnia Del Colore и Alfaparf, като качество коя е най-добрата и качествена според вас???

# 402
Здравейте. Какво се получава като цвят, когато се нанесе Гарниер 9.13 на тъмен корен 5-ца?

Снимка на боята:

# 403
adelinda, за коя боя става дума ?
сигурно си писала ,но съм пропуснала

# 404
  • София
Здравейте. Какво се получава като цвят, когато се нанесе Гарниер 9.13 на тъмен корен 5-ца?

Боядисвах майка ми преди години с нея, харесваше я много, по дължините ставаше хубав цвят, но в корените рижавееше/за сравнение нейният корен е м/у 5ца и 6ца/.

Общи условия

Активация на акаунт