Боя за коса - Blond46 - Клуб на блондинките

• 48 081
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
adelinda, за коя боя става дума ?
сигурно си писала ,но съм пропуснала

По интересно е описанието. Опциите са ако си светло руса, средно руса и тъмно руса и резултатът. Преди с 9 се превех, но много пигмент ми вкарваше и то жълт. Този цвят ме устройва префектно, но предполагам ще ще трябва да поддържам с цветни балсами до следващото боядисване.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 15:39 от adelinda

# 406
  • Parsberg
Здравей, 12/96 на Велла не ти ли става много сива?
Да, става сива но хубаво сиво. Сега мисля да пробвам 12/81. Но понеже съм в Германия и от тук ще я поръчвам в каталозите им цветовете не са същите. Ще се опитам да кача снимки

Здравейте, случайно попаднах в темата, но реших да споделя моят опит и се надявам да съм полезна. С много тъмен и упорит корен съм, с боя стоя не по - малко от час. Единствената боя, която ми върши работа и вече години ползвам е на wella професионалната, която купува от онлайн магазини, с оксидант 12 ползвам. Моят нюанс е 12/81 пелено пепелно русо, но има и други 12ки,които са чудни.Целя максимално рус цвят без оранжевеене, пепепелното не ми е цел, но убива оранжевите тонове.

Аз се правя с 12/96 на Wella страхотна е.

# 407
Здравейте. Какво се получава като цвят, когато се нанесе Гарниер 9.13 на тъмен корен 5-ца?

Снимка на боята:

Тук съм с тази боя, но не мога да кажа точно какъв номер е корена, може би 6 не знам

# 408
Стефи, много хубав цвят. Изгаря ли много корена или боята е по-щадяща?

Здравейте. Какво се получава като цвят, когато се нанесе Гарниер 9.13 на тъмен корен 5-ца?

Снимка на боята:

Тук съм с тази боя, но не мога да кажа точно какъв номер е корена, може би 6 не знам

# 409
Стефи, много хубав цвят. Изгаря ли много корена или боята е по-щадяща?
Не съм забелязала да изгаря, най силна е Палете от нея имам поражения...

Снимка на боята:

# 410
Здравейте, момичета,
имате ли отзиви за новата за мен руска боя Estel, с която ми предлагат да ме боядисат. Според фризьорката има страхотни руси нюанси?

Благодаря ви!

# 411
Супер ще чакам снимка 🤗🤗🤗

Здравей, 12/96 на Велла не ти ли става много сива?
Да, става сива но хубаво сиво. Сега мисля да пробвам 12/81. Но понеже съм в Германия и от тук ще я поръчвам в каталозите им цветовете не са същите. Ще се опитам да кача снимки

Здравейте, случайно попаднах в темата, но реших да споделя моят опит и се надявам да съм полезна. С много тъмен и упорит корен съм, с боя стоя не по - малко от час. Единствената боя, която ми върши работа и вече години ползвам е на wella професионалната, която купува от онлайн магазини, с оксидант 12 ползвам. Моят нюанс е 12/81 пелено пепелно русо, но има и други 12ки,които са чудни.Целя максимално рус цвят без оранжевеене, пепепелното не ми е цел, но убива оранжевите тонове.

Аз се правя с 12/96 на Wella страхотна е.

# 412
  • BG-DE
Здравейте, момичета,
имате ли отзиви за новата за мен руска боя Estel, с която ми предлагат да ме боядисат. Според фризьорката има страхотни руси нюанси?

Благодаря ви!
Не съм ползвала тази боя но в youtube много руски влогърки я коментират като доста нетрайна обаче с голяма палитра. Ако си добре с руския потърси мнения в irecommend.ru.

# 413
  • София
Да ви попитам за тези три бои  - Permesse, Compagnia Del Colore и Alfaparf, като качество коя е най-добрата и качествена според вас???

# 414
adelinda ,аз тази боя в немско не съм я виждала.
Но в Англия да и тав се правих с нея един път ,но по тъмен нюанс ,нямам спомен дали останах доволна.
Ти от къде я купи?

# 415
adelinda ,аз тази боя в немско не съм я виждала.
Но в Англия да и тав се правих с нея един път ,но по тъмен нюанс ,нямам спомен дали останах доволна.
Ти от къде я купи?
В Англия, обаче пише че е немска. И двете раси са руси в по-голямата си част. Щадяща е много.

# 416
  • В полите на Пирин планина
Да ви попитам за тези три бои  - Permesse, Compagnia Del Colore и Alfaparf, като качество коя е най-добрата и качествена според вас???

Аз харесвам Permesse, но нямам база за сравнение с другите две.

# 417
  • София
Момичета,

Намазах се с Алфапарф 11.11 и на места, където ми беше по-светла косата е синя Rolling Eyes
Исках да нямам жълти корени, но нещо не ми се получават домашните опити. Също така доста ми се изтощи косата и почна да се накъсва.
Най-вероятно ще, трябва пак да ходя на фризьор, а ми се искаше аз да се правя.
Ще се измие ли синьото ?

# 418
  • София
Скрит текст:
Момичета,

Намазах се с Алфапарф 11.11 и на места, където ми беше по-светла косата е синя Rolling Eyes
Исках да нямам жълти корени, но нещо не ми се получават домашните опити. Също така доста ми се изтощи косата и почна да се накъсва.
Най-вероятно ще, трябва пак да ходя на фризьор, а ми се искаше аз да се правя.
Ще се измие ли синьото ?

Тъй като си записах час за фризьор, явно аматьорските ми опити ще спрат засега, че ще остана без коса,
подарявам 1/2 боя за коса Алфапарф 11.11 с 9% оксидант.
Ако някой я иска съм от София и може да му я дам.

Ще продължавам да ви чета с удоволствие Grin

# 419
Ще се измие синьото спокойно. Ако си намазала само корените,не би трябвало да се изтощи и накъса. Прави си повече маски и терапии,ще се оправи Hug

Общи условия

Активация на акаунт