Боя за коса - Blond46 - Клуб на блондинките

• 47 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Ползвала съм шампоан на Fanola No Yellow, но корена си остава жълт, а надолу бяло русото става направо лилаво. И то като се мия веднага, не стоя с него. Много са ми странни тези шампоани, ако корена е толкова бял, та да хване шампоана, няма да има смисъл от него. Всички "магически" клипове, които съм гледала в нета са с прекъснати кадри. Което ме навява на мисълта, че слагат нещо, което убива жълтото, а то не е шампоана. Без супра корена ми става жълто-рижав, ужасен. Дори със супра жълтее, ако не сложа после боя. Попаднах наскоро на един течен тонер на Вела, но го няма никъде с Бг. По всички клипове убива жълтото и става уникален цвят.

# 436
Да,този е най-добрият ,който съм ползвала. Другият на матрикс е So silver и е лилав,но неговият ефект не е толкова поразителен , въпреки че продавачкта в магазина се опита да ме убеди,че синият шампоан не бил на руса коса хихи

# 437
  • София
Преди изсветляване на косата с какво е по-добре да измия?
С ДПШ или с пртеинов шампоан?
И ако е с ДПШ с каква грижа да го комбинирам?
Имам една мостричка на ДПШ на лакме и се чудя дали ще е добра комбинация да използвам нея и след това 2 минутния реконтруктор или пък да ползвам него + марокан с кафявата капачка/макадамия класическия вариант маска/ балсама за блондинки на керастаз.
Някой със съвет?

# 438
  • BG-DE
Според мен протеин е по-добре, да се подсили косата преди силно изтощаваща процедура.

# 439
Не! ДПШ преди боя и протеин (поне седмица) след.

# 440
  • BG-DE
Защо? Тя ще се изсветлява, а не просто да се боядисва, какъв е смисъла от дпш не е ли по-добре косъмът да се подхрани преди процедурата 🤔

# 441
Най-добрият матиращ е на Лакме

# 442
Това ,което сте показали не е на Лакме. Но да, шампоана на Лакме е добър. Не върши чудеса,но от всичко,което съм пробвала той се справя най-добре.

# 443
Опа вярно объркала съм ги, този на Лейбъл е страхотен😊

# 444
  • Варна
Преди изсветляване на косата с какво е по-добре да измия?
С ДПШ или с пртеинов шампоан?
И ако е с ДПШ с каква грижа да го комбинирам?
Имам една мостричка на ДПШ на лакме и се чудя дали ще е добра комбинация да използвам нея и след това 2 минутния реконтруктор или пък да ползвам него + марокан с кафявата капачка/макадамия класическия вариант маска/ балсама за блондинки на керастаз.
Някой със съвет?

Хард протеин най-добре терапевтичен на последното миене преди интервенцията. Аз лично ползвам ДПШ и ланза терапията.

# 445
  • Варна
Честно казано, аз не съм много доволна от матиращите шампоани, които съм ползвала. Имат някакъв ефект само на най - светлите части на косата, а в основата и на жълтеещата част, дето най - има нужда почти нулев ефект. В добавка, изсушават неприятно косата и са до следващото измиване.

# 446
Честно казано, аз не съм много доволна от матиращите шампоани, които съм ползвала. Имат някакъв ефект само на най - светлите части на косата, а в основата и на жълтеещата част, дето най - има нужда почти нулев ефект. В добавка, изсушават неприятно косата и са до следващото измиване.
На Монтибело не изсушават. Имам синия ( анти- оранжевите, пише че е за кестеняваи коси ) и лилавия ( анти-жълти, за руси коси ) 2-3 пъти съм ги ползвала, също виждам "ефект" при най-светлите части , където са кичурите. "Ефект" е в скоби защото за моята коса не мисля че е подходящо балеажа да става студен, а по-тъмната част на е топла. Искам обратния резултат.

# 447
  • В полите на Пирин планина
И на Лакме тониращите шампоани не изсушават, даже са много приятни, поне за моята коса. И тушират добре нежелани оттенъци.

# 448
Здравейте! Естествения ми цвят е тъмен кестен, но имам 3 бели косъма и реших отново да се върна към русото. Ще изсветлявам постепенно.
Спрях се на лондесса 8.1, 9.1 и 10.1
Какъв оксидант да им сложа, колко %?

# 449
  • Parsberg
Живея в Германия и искам да си закупя боята, която засилва цвета. Намерих само това. Пише, че е за засилване на цвета, но как и колко се слага не пише. Една от съфорумките беше написала, че точно този номер е ползвала. Моля ако някоя го е ползвала да пише.

А другата боя е с много по-различен цвятъот бг каталога

Общи условия

Активация на акаунт