Боя за коса - Blond46 - Клуб на блондинките

• 47 204
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • В полите на Пирин планина
След толкова добри отзиви, реших да си поръчам тониращия шампоам на Лакме 🤗 тъй като са цял месец в промоция, имате ли някой друг продукт, който ви харесва от Лакме? Да поръчам и някой шампоан, маска или нещо друго от което сте доволни?

Аз много харесвам и слънцезащитната им серия. И шампоаните, а и маските за боядисана коса. И аз ще поръчам следващата седмица. Simple Smile

# 481
  • Варна
Според мен най - добре се отразяват професионалните кератинови терапии в салон. След една такава не можах да си позная косата седмици наред, толкова гладка и плътна беше и ако бях направила още такива във времето резултата щеше да е абсолютно постоянен. Та за една силно изтощена коса бих препоръчала точно това плюс домашна грижа каквото може после.

# 482
  • При елфите ...
Да попитам... налага се да се боядисам сама... има ли марка боя за коса, която да има руса палитра и да е под формата на мус, не на крем?!?

# 483
  • София
Кой от двата препоръчвате на Лакме лилавия или синия на Matrix Bras off синия, за него по-горе някой беше писал?

# 484
Препоръчаха синия на Лакме, мисля. ДПШ е дълбоко почистващ шампоан, някой беше питал по-горе. Използва се веднъж месечно примерно. Някой ползвал ли е тази боя,пише,че изсветлява 5 тона,а ако се добави бустера им, вдига и още един ?     И за максимално изсветляване на супер упорит и тъмен корен,кой цвят от каталога ще е най-подходящ?

# 485
  • Варна
Christina, бих я пробвала тази боя. 12 ките са за такъв тип корен, аз бих заложила на 12.1176,то е ясно, че няма да стане такова точно за съжаление, но..Цвета е аналог на моята на wella, която си ползвам.

# 486
  • Parsberg
Как разнасят Балсам за тониране на косата? На мен все не ми се получава, отгоре изобщо не си личи а където е по-светла става пепеляво? Сега направо съм шарена. Използвах една боя на Саяс с прах и станах ужас в корените, жълто и сега с този кондитионер направо шарения🤦‍♀️. По принцип си купувам от Златна рибка на Лакме или Вела, но сега нямам възможност, живея в Германия. Как да си оправя косата не знам а съм на работа другата седмица 😩

# 487
Narаia,това е немски сайт който продава лакме.
 https://www.beaute24.de/?s=Lakme&post_type=product

# 488
  • Parsberg
Narаia,това е немски сайт който продава лакме.
 https://www.beaute24.de/?s=Lakme&post_type=product
Аз намерих един друг и ще си поръчам, но до тогава какво да я правя тая коса?

# 489
  • В полите на Пирин планина
Тониращите балсами стават най-добре, ако се нанесат на суха коса за по-дълго време - примерно около час. Аз добавям и някакво масло и става преуош за косата. Ако са по-пигментирани разреждам с друг, обикновен балсам. Така става по-трайно и по-равномерно.

# 490
Намажи я обилно с масла (затоплени) и слагай найлонка, като също загряваш отгоре със сешоара периодично. Стой колкото може повече,а може и да пробваш маската с вит С,пак се свалят нежелани отенъци.

# 491
Бръмммм, не съм я боядисвала от 3 години. Имам 4 см боя в краищата само, но мисля да го резна, че е сухо.

# 492
Коя на Велла използвате, аналог на тази?

Christina, бих я пробвала тази боя. 12 ките са за такъв тип корен, аз бих заложила на 12.1176,то е ясно, че няма да стане такова точно за съжаление, но..Цвета е аналог на моята на wella, която си ползвам.

# 493
  • Варна
Писах няколко страници преди това, аналог искам да кажа като наименование на цвета перлено пепелно Русо, не знам дали еднакво изрусяват двете бои. От wella досега по - добро за моят тъмен упорит корен не намерих, точно 12/81 е нюанса, с който ми се получава +коректор в боята.

# 494
О, супер сега разбрах. Благодаря Simple Smile аз също ще я използвам тази на Велла тези дни.. миналия път бях с 12/89също съм доволна. Имате ли снимка на косата Ви с този цвят?

Писах няколко страници преди това, аналог искам да кажа като наименование на цвета перлено пепелно Русо, не знам дали еднакво изрусяват двете бои. От wella досега по - добро за моят тъмен упорит корен не намерих, точно 12/81 е нюанса, с който ми се получава +коректор в боята.

Общи условия

Активация на акаунт