Боя за коса - Blond46 - Клуб на блондинките

• 46 377
  • 739
  •   1
Отговори
# 600

Моето русо.

# 601
       И от мен малко снимки, много силен мат,но трябваше да снимам преди Joy бях жълто-зелена,поради една грешка с тонер на Алфапарф, лавандула. А упорития ми тъмен корен почти се изсветли с някаква боя, която не бях чувала Echos colours,нещо подобно. Имат много хубави цветове, между другото

# 602
Echos са гръцки бои. На мен ми ставаше червена от нея, косата. Иначе сиво русо си купувах.

# 603
  • София
Скрит текст:

И от мен малко снимки, много силен мат,но трябваше да снимам преди Joy бях жълто-зелена,поради една грешка с тонер на Алфапарф, лавандула. А упорития ми тъмен корен почти се изсветли с някаква боя, която не бях чувала Echos colours,нещо подобно. Имат много хубави цветове, между другото

С какво е правен мата?

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 14:36 от bubanka

# 604
Не са гръцки,не Echo,а Echos colours,и  аз мислех,че е едно и също,но тези са съвсем други, професионални, италиански,мисля, трябва да проверя. Матът е с боя.  

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 15:05 от Christina-89777

# 605
Скрит текст:
Здравейте! Живея в чужбина и скоро дадох 100 евро за фризьор,като буквално останах без коса. Не са чували за олаплекс и т.н
Направиха ми 3 цвята кичури,които не мога да гледам. Искам да бъда с балеаж само от 2 цвята,какво да направя? Помощ! Благодаря
Скрит текст:
Това ако не е в Германия ей ме на Confused Аз бих ти препоръчала глосовете на Шварцкопф https://www.schwarzkopf-professional.de/skp/de/de/home/produkte/ … nce-produkte.html Аз съм много доволна от тях.Безамонячни са,матират идеално и цветовете отговарят по каталог.Аз си смесвам два цвята.Мия през ден и вече втора седмица цветът не е мръднал.Можеш да пробваш и глосовете на Редкен,но те са 2 пъти по-скъпи.
Не ти препоръчвам да матираш с шампоани,балсами и т.н. косата ти е много обезцветена и ще стане синя или лилава.Това е моето мнение,ти си знаеш

VanessaDE, моля за още малко инфо (беше така добра да ми отговориш на едно запитване за боя 😀) - тези глосове са всъщност тонери, нали? Ти кои номера взимаш и на колко руса основа?  Аз съм с балеаж, правен в BG, но имам много медни оттенъци (не трябваше така да се получава, но ...). Слагам перлен балсам на Престиж, но не е това, което искам. Мислех за син шампоан/балсам, но имам неприятен спомен от един коректор син на Игора, мисля, който много ми потъмни косата.

Скрит текст:
Моето русо.
Много приятен цвят. Перлено русо ли се води?

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 14:37 от bubanka

# 606
Aurora.Borealis да, те се водят глос и тонер. Аз си вземам 9 и 9,5-4,не обичам пепелни оттенъци,предпочитам butter цветове.Косата ми е изсветлена до ниво 10 и тонирам с тези глосове.Така ми се видя по-безобидно.Постоянното боядисване и клечане с бои всеки месец ми се вижда по-вредно,може и да греша,но така или иначе не съм съгласна да мацам всеки месец с бои и силни оксиданти и да не постигам цвета който искам.В моя случай,ще изсветлявам корени 2-3 пъти в годината с безамонячни бои и после само ще тонирам.

# 607
Скрит текст:
Моето русо.
Много приятен цвят. Перлено русо ли се води?
Студено русо. Сиво стана първият път като я намазах цялата, но сега само корена. След няколко измивания е и съм с пораснал корен вече.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 14:38 от bubanka

# 608
Момичета, все се каня да питам каква е разликата между тониращ балсам на Престиж Leganza и тонер на Престиж ВВ Blonde. Кой от двата продукта е с по- силно и трайно действие?

# 609
Благодаря,мен по-скоро ме дразни жълтото и не разбирам защо ми цопна тези черни кичури,но да сме здрави ...това се поправя
Здравейте! Живея в чужбина и скоро дадох 100 евро за фризьор,като буквално останах без коса. Не са чували за олаплекс и т.н
Направиха ми 3 цвята кичури,които не мога да гледам. Искам да бъда с балеаж само от 2 цвята,какво да направя? Помощ! Благодаря
На мен много ми харесва косата ти и в първия момент си казах "Ехааа" Simple Smile. Много дами искат точно такава коса!

# 610
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, все се каня да питам каква е разликата между тониращ балсам на Престиж Leganza и тонер на Престиж ВВ Blonde. Кой от двата продукта е с по- силно и трайно действие?
Различни серии. Не очаквайте чудеса откъм трайност.

# 611
Christina, това е моят цв1т мечта! Поздравления, уникална коса!!!

# 612

Моето розовеещо русо..
Бях тъмно червена преди, след това на фризьор направихме руси кичури и се получи интересно. Сега реших да си поръчам Permesse от рибката и като се намацах се получи това. Номера на боята беше 12,176

# 613
Някой пробвал ли е на боя Permesse , цвят 9.176 -  много светло русо наситено пепелно перлено?

# 614
  • В полите на Пирин планина
Някой пробвал ли е на боя Permesse , цвят 9.176 -  много светло русо наситено пепелно перлено?

Аз съм я ползвала. Става доста по-тъмно от нормална 9-ка, заради многото пепелно. После се отмива и става много хубав, естествен цвят.

Общи условия

Активация на акаунт