С дистанционното обучение няма да е ОСМИ клас крушение

• 30 497
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Снощи пропуснах срещата, мили момичета, защото имах ужасна болка в ухото,  през нощта се събудих отново от болка и започнах да се психирам дали няма връзка с истерията, която върви повсевместно.
Слава Богу днес съм по-добре, макар да ме наболява също, но по-слабо.
За следващата среща се надявам да съм в кондиция, липсвате ми 🤗
Пожелавам ви хубав ден и вълшебно семейни моменти.

# 601

звездица, бързо да минава ухото!

И ние снощи имахме кино вечер, но ще гледам другия път, не че съм разучила Zoom, май само него не съм.. Simple Smile

# 602
Звездица, да минава бързо!
Ти ухо, аз вдигнах кръвно снощи... Изпушваме вече. Не ми стига въздух. Навивам децата да отидем на Банкя да караме карантината, не, не можели в една стая да учат двете. Накрая си взимам шапката, опъвам една палатка на двора и си взимам целия въздух до момента.

# 603
  • нейде там, където ....
Звездица, за проблеми с ушите на мен ми помага дебела Мара(има и други имена, но не ги знам), топло на ухото и някакъв спрей за гърло. Отипакс са обезболяващите капки, без рецепта от аптеката.

# 604
  • Там, където мечтите се сбъдват
Звездица, за проблеми с ушите на мен ми помага дебела Мара(има и други имена, но не ги знам), топло на ухото и някакъв спрей за гърло. Отипакс са обезболяващите капки, без рецепта от аптеката.

С всякакви капки трябва да се внимава, дори с и отипакс, защото не се знае какво е положението вътре в ухото. Може и вода да имаш задържана, на мен като почна редовно да съм на слушалки, от онези напъхващите се в ушите, понякога ми се набива ушната кал навътре и пак има болка и усещане за намален слух. Дъвчи дъвка, това го знам от отитите на дъщеря ми, така се масажира вътре ухото и се разнасят нещата. Ако болката е постоянна звънни на личния си лекар и виж какво ще ти каже. Последният грип, Б, водеше точно до проблеми с ушите, ако скоро си имала неразположение, настинка, хрема - всички тези неща пак могат да се отразят на ушите.

# 605
  • София
Благодаря ви за съветите, страхотни сте🤗
Скоро не съм имала сериозни неразположения, може и вода да е ...
Слагам отипакс, но имам усещане за течност в ухото, не зная заради капките ли е... иначе имам Дебела Мара на балкона, jd, жива да си, че ме подсети. Ако не се подобрява може и с нея да пробвам.

Мартеа, прави си, че съвсем изпушваме вкъщи, вие поне имате опция за избягване от кутийките, ако бях на ваше място да съм отпрашила вече. А ти, внимавай с кръвното, ако не греша чевреното вино го сваля Wink))

# 606
  • София
Звездица, бързо да минава болката и да не се налага посещение на лекар, че в днешно време това би била една много неприятна необходимост.
Малкият ми е с много проблемни уши и капките Отипакс ни спасяват в повечето случаи.
Ние днес избягахме на полицаите и по странични пътечки се поразходихме на Витоша. Много беше приятно и зареждащо. Нямаше хора около нас и си бяхме сами с природата. Избрахме пътеки или по-точно шубраци, където рядко стъпва човешки крак, но това беше целта. Прибрахме се с кал до ушите, но щастливи.
Ние изпуснахме нашия шанс да се евакуираме на вилата. Сега няма да ни пуснат. Яд ме е, защото там щях да понеса социалната изолация доста по-леко.

# 607
  • нейде там, където ....
Ако не се подобрява - търси лекар.

Следващата придобивка, за която ще се оглеждам е вила с 4 спални, беседка и басейн.  И огромен двор, а бе, направо едни десетина декара наоколо.

# 608
И аз ще се оглеждам за същото, за съжаление насън.😂 Но пак е план някакъв.
Ако има вода в ухото, помага памучно тампонче със спирт, не от най - силния.

# 609
Имотите със сигурност ще паднат, така че - пожелавам ви го от сърце! Wink И да правите форумски сбирки край басейна, е, ако има срамуващи се, може и на полянката. Simple Smile

# 610
  • София
Jenap
Добре сте направили, че сте се разходили, аз откачам вече вкъщо.
Аз за вилата се бях “нагласила” още в петък 13, но нямаме нет там, две седмици отнема процеса и заради обучението на децата останахме. Сега само си мечтая за вилата.
И аз мисля, че на първо време ще паднат имотите, ще има дефлация за неосновни продукти. Който има излишни спестявания ще може да се възползва.

# 611
...но нямаме нет там, две седмици отнема процеса и заради обучението на децата останахме. Сега само си мечтая за вилата.

И за мен всъщност това е основната пречка, много е зле нета ни там, а мобилни данни има в определено място на двора Simple Smile Освен това тук майка ми е на 5 минути от нас, и на двете ще ни е по-спокойно да знаем, че сме наблизо.
Имам приятели, които са се изолирали по вили и села, пращат снимки, а ние въздишаме Simple Smile

# 612
  • София
Звездица и ние заради нета отлагахме всъщност. В крайна сметка измислихме вариант за нета, но те пък ограничиха пътуванията извън София, така че оставаме тук и сега само си мечтая за дворчето и зелената тревичка, тишината и песните на птичките.

# 613
  • София
Jenap
Какъв вариант измислихте, (, може и на лични). Аз имам едно много подтискащо опасение, че тази ситуация няма да е за последен път.
Мартеа,  аз също си мислех като ние не можем да сме на вилата поне родителите ми да са там, но също като вас решихме, че по-добре да сме близо и те да са в града.

Дайте идея на какви настолни и домашн игри играете?

# 614
  • София
Звездица, готвим😜

Общи условия

Активация на акаунт