С дистанционното обучение няма да е ОСМИ клас крушение

• 30 806
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • нейде там, където ....
Гале, навреме споменаваш маслинките, тъкмо правя списък за утрешното пазаруване.

На мен ми намериха работа почти като за цеиля китайски народ. Набора без ръчкане не работи изобщо или кара на толкова ниски обороти, че едва се усещат. От утре минава на обгрижване от баба, ама не му завиждайте. Майка ми е бивша учителка по математика, физика и разни други неща по заместване при нужда.

# 181
  • София
Пропаднаха ми посещенията при зъболекаря и фризьора, свършиха ми червилото и коректора. Ако в най-скоро време не излезем от извънредното положение, вирусът сам ще избяга като ме види. Sob

# 182
  • София
Спунк, много ме разсмя Laughing Ти си си прекрасна всякак.

Аз работя от миналата седмица в къщи и вече усещам, че дори повече задачи отхвърлям, но ми липсват контактите с хората - аз съм си свръх социална.

Не съм писала за дистанционното обучение на синковеца, защото съм го оставила да се развива сам - пише нещо по арабски, БЕЛ и математика, пък ще видим.

Лека вечер на всички и бъдете здрави Flowers Four Leaf Clover

# 183
  • София
Спунк, днес не намерих стимул дори да се среша.
Усещам, че съм станала рязка и язвителна. Може би и аз претърпявам някакви вътрешни метаморфози и притеснения. Иначе обучението върви, но според мен чужд език не се ли упражнява в говорене, смисъл няма. Дано не съм права.

# 184
  • София
Вале, благодаря Hug  Ако искаш всяка сутрин около 7:30 - 7:45 мога да минавам с песко под балкона ти и да разбудим комшиите.

Игривата слива, на пижамения аутфит нересан перчем най-много върви.

# 185
  • София
Аз днес изплетох 43 плитчици - май като ми свърши работното време почнах, но изскочиха спешни задачи, обаче от 18 до 19 и 30 плътно плетох. И това е само половината глава! Първо искаше само да я разчертая на квадратчета и сама да си ги плете --- после го ударихме на един мамешко дъщерен приятен плеторазговор, съчетан със стихоплетсване, пеене, виене и извеждане на сложни математически задачи на синковеца. Трети ден не са излизали.

Иначе  ще завърша с нещо дето беше алкохолизъм.

В работата днес са раздали нещо подобно на противогаз, някои колеги специално ходиха да си ги вземат. Казаха, че доста древни и мръсни изглеждали. Сигурно ще се видя в Забелязано в София, ако си го сложа. От два дни се каня да седна да шия маски, но нещо трудно се организирам в този мамешко преподавателски, дистанцирано работен, готварско домакинстван ден.

Нали сте здрави и добре всички?

# 186
  • София
Спунк, в този ранен час и мен ще събудиш Smirk
В деветокласната тема се обсъжда виртуална среща с напитки за вътрешна дезинфекция всеки от своя компютър. Има ли и между нас някой, който може да организира нещо такова?

# 187
Може да се организира, след като учителите съумяха да преподават на живо (включително почти ослепялата ми майка), значи и ние ще успеем да се видим по официални пижами (или пък по гащи, който каквото си има Stuck Out Tongue Winking Eye ).

# 188
  • София
18.03.2020г. - ден 6-ти от началото на дистанционното обучение и ден първи откакто цялото 5-членно семейство си е денонощно вкъщи + едно приятелско дете, което взех на ски с нас и така и не върнах. Joy Всичките 5 лаптопа в къщи са постоянно заети. Деветокласничката е на целодневен режим на обучение. Двамата третокласници имат ежедневни видео часове и всевъзможни задания. И деца и учители се справят великолепно, но все пак са третокласници, което означава, че аз следя да не закъснеят за час, за изпълнение на задания, раздавам листове, моливи и други канцеларски принадлежности, снова между двата лаптопа и се боря с техническите иновации като прасе с тиква. /Вчера ми отне около 3 часа, с кратки прекъсвания за разходка и чаша вино, да сваля една диктовка по английски и да я пусна през правилната програма. Накрая успях! Bowtie Диктовката бе свалена, направена и предадена онлайн на учителя, след което заслужено се напих. / Студентката е подхванала маратон от сериали. ММ е вкъщи от днес и тенденциите при него още са неясни, но допускам, че могат да се развият в посока развод.
   Всички ядат като недоносени кърмачета - на равни интервали от по час и половина. Чистачката не идва, защото синът й започна да кашля. Мия подове в несвяст, постоянно пръскам със спирт и други дезинфектанти всичко неодушевено вкъщи, спорадично и одушевените. Въртят се забележително количество перални, предвид че никой никъде не излиза и няма кой да го види, ако не броим евентуалните срещи с някоя и друга катерица при ежедневните разходки в гората на Витоша /дезинфекцията след тях е като при влизане в операционна/. В добавка на предкризисно натрупаните килограми, бавно, но необратимо се сдобивам и с гърбица. Не знам как се справят безработните! Fearful За капак на цялата убавиня, се разгони кучето. Вечер, преди да колабирам,  паля по една свещ и се моля бог да пази интернет и продавачите в хранителните магазини. Hands Pray
   To whom it may concern:
   Готова съм да се подложа на доброволно заразяване и всякакво експериментално лечение, което намерят за добре, включително на лоботомия, ако преценят, че е удачно, с цел да се намери по-бързо решение на проблема с коронавируса,. Ако не успеят - поне да се свърши с цялата тази мъка. Weary

ПП. Като ни крадете идеята, поне дайте ноухау за техническата част на организацията. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 189
  • София
ПП. Като ни крадете идеята, поне дайте ноухау за техническата част на организацията. Stuck Out Tongue Winking Eye
Първо си представих виртуалната класна стая на детето, ама там даскалката ги мютва, пък ние има да се надвикваме... Да се изказваме един по един също не става, че ще стане като една нАучна конференция. И накрая се сетих за онези едновремешни групови чатове, в които се включвахме със знайни и незнайни, познати и непознати, и всеки си дънкаше неговата лакардия. И различният цвят и шрифт на пишещите беше единствения шанс да проследиш разговора, който водиш с някого. Но пък ако погледът ти хване простотиите на други, веднага можеш да се присламчиш към тях. Ех какви спомени от бурната ми младост. Уви трудно е да пишеш и да държиш чаша.

# 190
  • София
А пък ние си имаме разгонена котка. Когато е будна се опитва да измери всички възможно най-акустични точки на апартамента. Но това някак си цялото семейство го преглъща. Днес даже е станала онлайн звезда по време на часа по математика на набора.
Аз съм наложила военно положение вкъщи - само аз излизам. Горкото куче няма шанс за мускулна треска само с мен. Усещам, че вече много ми липсва директният разговор с някой, щом почнах да се опитвам да контактувам с деца от по-горен етаж, но те се крият - вчера им се скарах, че замерват нашите животни с кестени. После продължиха с опитите по един Форд суифт със стъклен покрив. Днес или собственика на форда е решил да го разходи, или не е изчакал да види как ще приключи учебното занятие на децата. Моите са по цял ден заети - щерката почти през целия ден има онлайн обучение, набора повече имитира дейност, но днес свърши нещо, а ММ и той работи с лаптопа в леглото.
Сега вечерта поиграхме четирмата на белот. Все още не го владеят децата, но ще се научат.
И аз съм навита за среща онлайн. Само кажете кога и "къде".
Лека вечер и бъдете здрави.

# 191
Добро утро!
Моля, някой да припомни в classroom как се обозначаваше дете, че присъства. Вчера мъжът ми показа, уж гледахме, но никой не запомни

# 192
  • София
На линия съм за среща. Само кажете кога, за да метна един парфюм и да се среша.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 13:17 от Игривата слива

# 193
  • София
Хаха, все не смогвах да се добера по една или друга причина до срещите ви. Може на онлайн рандевуто да успея. Хем може на него да участвам само с глас, та да не се виждат габаритите..Laughing И да ви метна примерно, че ми е развалена камерата..

# 194
Да вземем да си изберем приложение!Дали всички имат Майкрософт тиймс за виртуалната среща?

Общи условия

Активация на акаунт