АГ Селена - 20

• 53 133
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Nina, щом няма да ходиш на комисия в Селена, не е нужно да чакаш нищо. Направо си отиваш с амб.карта там, където си решила да продължаваш болничните.

# 571
Щом си по здравна каса при Даниел Ставрев отиваш при него и му казваш че ти трябва документ за продължаване на болничните с комисия, той би трябвало да ти издаде  документ ЛКК за комисия и с него+ амбулаторна карта  отиваш в болницата, която си решила да ти продължи  болничния

# 572
Благодаря за бързия отговор!

Само че според акушерката която ми издаде първичния, амбулаторната карта не ми трябвала и не вписа нищо в нея. Днес ще отида и ще видя какво ще ми кажат.

# 573
Трябва ти Амбулаторен лист и талон за комисия, трябва да ти напишат "с мнение за продължение на болничния 30 дни", аз си ги удължавам в МЦ Хипократ, напълно безплатно. Носиш си там амбулаторната карта, ако нямаш талон за комисия се плаща 18лв. Става или на същия ден или на другия болничния, отива се в деня в който ти е последен, ако си до 16.09 в болничен отиваш на 16.09 и така. Др. Ставрев трябва да ти издаде този лист и талона, щом си при него. Успех.
Благодаря за бързия отговор!

Само че според акушерката която ми издаде първичния, амбулаторната карта не ми трябвала и не вписа нищо в нея. Днес ще отида и ще видя какво ще ми кажат.

# 574
Здравейте! По принцип не ви е необходима амбулаторната карта. Аз си използвах всички 6 месеца. Не ви е нужна, защото вече има електронен регистър на болничните. Тази седмица бях на ТЕЛК за издаването на протокол, с който наблюдаващият лекар да ми издаде следващите 30 дни. Лек ден

# 575
Аз се водя по НЗОК при един АГ, но ходя на частно при друг. Може ли частният да ми даде болничен и после да ми издаде направление за ЛКК??

# 576
Аз се водя по НЗОК при един АГ, но ходя на частно при друг. Може ли частният да ми даде болничен и после да ми издаде направление за ЛКК??
Частния може да даде болничен еднолично ,но не може да дава документ за ЛКК, той може да даде препоръка за продължаване на болничния от комисията но ще трябва да си платиш . Този по ЗК може да даде за ЛКК .

# 577
Благодаря много! Simple Smile

# 578
Здравейте, знаете ли къде мога да намеря ценоразпис на болницата и по конкретно ме интересува колко струва инсеминация та?

# 579
Здравейте, знаете ли къде мога да намеря ценоразпис на болницата и по конкретно ме интересува колко струва инсеминация та?
звъните на регистратура и Ви дават тази информация

# 580

450 лв. Струва самата инсеминации,но преди това ви искат някой задължителни изследвания.

# 581
Здравейте! Нова съм тук, но имам нужда от съвет . С мъжа ми правим опит за детенце 2 години,но неуспешно . Правихме инсиминация в София,защото тук в Пловдив лекарите на който ходих се държаха меко казано отвратително с мен,та пробвах другаде но отново не се получи. Имаме всички изследвания и всички са нормални , но не се получава . Искам да пробвам пак тук в Селена , та въпроса ми е да ми препоръчате добър лекър и който да има добро отношение към пациентите си? Благодаря ви : )

# 582
Аз съм при Матев. Като че ли няма много отзиви за него, но досега никога не се е държал зле и обяснява и отговаря на въпросите ти. Същото се отнася и за лаборатните и другите от болницата. Успех

# 583
Е как да няма отзиви за д-р Матев? Има доста и все са добри. Моето мнение е, че е много възпитан, не си представям да се държи грубо.

# 584
Може да не съм се ровила достатъчно 😊 Както и да е, и аз останах с такова впечатление.
Е как да няма отзиви за д-р Матев? Има доста и все са добри. Моето мнение е, че е много възпитан, не си представям да се държи грубо.

Общи условия

Активация на акаунт