АГ Селена - 20

• 53 060
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
А вие какво предпочитате. Да отидете, болна от ковид, да раждате и да ви пратят да се спасявате както намерите? Този сценарий с болни родилки става все по-възможен. Или вие гарантирано няма да се разболеете?

# 661
Вие сигурна ли сте че отпуснатите легла са за родилки...? Когато ражда жена с коронавирус се изолира само майката и бебето и предполагам екипа се подготвя както трябва за едно такова раждане. От статията аз разбирам че са отпуснати 10 свободни легла за болни от ковид, на които всеки момент може да бъде настанен някой болен, както всички знаем местата в Пловдивските болници са на привършване, именно заради това са разкрити и тези 10 легла в Селена. И където и да отидете болна от ковид да раждате никой няма да ви прати да се спасявате...тест се прави при приемането в болница именно заради това, ако е положителен да ви изолират не да ви изхвърлят като мръсно коте на улицата.
А вие какво предпочитате. Да отидете, болна от ковид, да раждате и да ви пратят да се спасявате както намерите? Този сценарий с болни родилки става все по-възможен. Или вие гарантирано няма да се разболеете?

# 662
  • Пловдив
В нищо не съм сигурна. Опитвам се да мисля логично. Няма как в АГ болница да настаняват болни на общо основание, в това число и мъже. Освен това 10 легла, на общо основание, ще се запълнят за половин ден и ако дойде болна жена.....? Къде ще ви изолират, ако тези 10 легла са заети от други болни. Или викате, всички останали, които лежат в болницата и са здрави, да опразнят друго отделение заради вас. Че то това е болница, да не е акордеон. Има си ограничен брой легла. Макар че предвид липсата на каквато и да е мисъл и хаос в цялата държава всичко е възможно. Мъже, жени, калабалък.....

# 663
  • Асеновград
Наистина много неприятно, но явно са задължени да отделят някакви легла и за болните, силно се надявам да става въпрос само за родилки или бременни жени с ковид. Просто от заглавието и аз подразбрах че сульо и пульо ще лежат там с ковид. То попринцип няма места, изписват понякога един ден по-рано родилки и бебета ако вс.е наред, за да се освободят легла. Даже една позната лежа в генекологичното отделение, защото нямаше място при другите родилки. Мисълта ми е че се борят за всяко свободно легло, не вярвам да настаняват хора с ковид различни от родилки или бременни...

# 664
Здравейте, помня че някъде назад в темата се коментираше за добър гинеколог с направление, но не мога да открия...Ако може да ми предложите, не е за проследяване на бременност, а преглед с гинекологични оплаквания, също да попитам, ако се отиде с направление изследванията след това, които се назначават плащат ли се? Извинявам се за отново зададения въпрос.. става въпрос за моя позната, аз лично съм наясно само при бременност как стоят нещата, но когато става въпрос за някакъв предполагаем проблем не знам :/

# 665
Здравейте, помня че някъде назад в темата се коментираше за добър гинеколог с направление, но не мога да открия...Ако може да ми предложите, не е за проследяване на бременност, а преглед с гинекологични оплаквания, също да попитам, ако се отиде с направление изследванията след това, които се назначават плащат ли се? Извинявам се за отново зададения въпрос.. става въпрос за моя позната, аз лично съм наясно само при бременност как стоят нещата, но когато става въпрос за някакъв предполагаем проблем не знам :/
С направления работят Д-р Даниел Ставрев и Д-р Петрова. Зависи какви изследвания ще назначат... Рядко се покриват от касата.

# 666
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, момичета, присъединявам се към вашата тема и към пациентите на болницата. Първо, малко вътрешна информация - леглата са за болни от Ковид родилки, бременни или жени с гинекологични проблеми, които се оперират или лекуват в Селена. Обособено е като отделение в старото родилно и имат допълнителен екип за това отделение. Лежах миналата седмица и това се коментираше от персонала. Забраняват персонала от различните отделения да се събират и срещат. Много строго следят за посетители и придружители. В отделенията външни хора няма шанс да влязат. Три пъти се наложи да обяснявам, че с ММ сме на консултация заедно и пак го пращаха в кафето докато ме извика доктора.
Отскоро съм пациент на болницата, мина ми лапароскопията. Предстои да обсъдим с доктора как ще продължим. С две неуспешни инсеминации съм в друга клиника, което ме доведе в Селена за второ мнение и доведе до решение да сменя клиника и доктор.
Някой може ли да сподели мнение за д-р А. Ставрев? Следи ли бременност, някоя от вас раждала ли е при него или по-скоро е специализирал в репродуктивните проблеми?

# 667
Здравейте, момичета, присъединявам се към вашата тема и към пациентите на болницата. Първо, малко вътрешна информация - леглата са за болни от Ковид родилки, бременни или жени с гинекологични проблеми, които се оперират или лекуват в Селена. Обособено е като отделение в старото родилно и имат допълнителен екип за това отделение. Лежах миналата седмица и това се коментираше от персонала. Забраняват персонала от различните отделения да се събират и срещат. Много строго следят за посетители и придружители. В отделенията външни хора няма шанс да влязат. Три пъти се наложи да обяснявам, че с ММ сме на консултация заедно и пак го пращаха в кафето докато ме извика доктора.
Отскоро съм пациент на болницата, мина ми лапароскопията. Предстои да обсъдим с доктора как ще продължим. С две неуспешни инсеминации съм в друга клиника, което ме доведе в Селена за второ мнение и доведе до решение да сменя клиника и доктор.
Някой може ли да сподели мнение за д-р А. Ставрев? Следи ли бременност, някоя от вас раждала ли е при него или по-скоро е специализирал в репродуктивните проблеми?
Здравей.
Аз се следих при доктор А. Ставрев, но в 7 месец го смених, защото пропусна много проблеми при бременността ми. Не ми назначаваше подробни изследвания, а само най-баналните, т.е. Пълна кръвна карттина и урина. Аз бях на антикоагулантна терапия през цялото среме, а той нито веднъж не ми назначи хемостаза, за да проследи как се съсирва кръвта и да промени дозата на лекарствата, ако е необходимо. Трянваше сама да си пускам и назначавам тези изследвания. Иначе не е лош лекар, в смисъл, ако бременността е безпроблемна е ок. В последствие раждах другаде. Но знам, че при секцио е много добър.

# 668
Здравейте, има ли такива които се следят при Амалиеви или Чалова, аз съм при нея и ми предстои първи запис на тонове в частния кабинет, въпроса ми е заплаща ли се това.

# 669
Здравейте, има ли такива които се следят при Амалиеви или Чалова, аз съм при нея и ми предстои първи запис на тонове в частния кабинет, въпроса ми е заплаща ли се това.

Здравей, записите на тонове се заплащат.
Аз следя на моето бебе в момента в Селена цената е 30 лв.

# 670
Blue angel, аз съм ходила при Даниел Ставрев, но като цяло мнението ми е,че са доста комерсиални лекарите в клиниката,ако всичко ти е наред и си бременна за раждане -ок, но ако си с проблеми в опитите за забременяване нещата вървят към инвитро (не си правят усилие да пробват по- леките варианти).
Не ми се изпада в подробности през какви процедури искаха да ме прекарат и след една ЦС ми заявиха,че само с инвитро ще станело, дори и малкият шанс да забременея щяло да е извънматочно и др.подобни.....е 2 пъти забременях по естествен път и си беше вътрематочно.
За доктор Амалиеви (баща и син) съм чувала доста добри отзиви, ако държиш да се следиш в тази клиника.

П.п. това е мое мнение, разбира се има и много доволни пациенти.

# 671
  • до най-прекрасния мъж
Kalina_2018, всички са комерсиални. Че ще се дават пари, ще се дават. Въпросът е да знаят какво правят и като го правят, да се получава. Аз идвам от Ню Лайф, д-р Петрова. Много е мила, убеждаваше ме, че всичко е ОК, а А. Ставрев ми показа и аз с очите си видях на ЦС, че нищо не е така, както ми го представяше Петрова. Тя дори не направи усилие да отвори диска и да види снимката, прочете заключението и само повтаряше Чудесна си, ще стане. Радвам се на позитивизма й, ама уви, без добри тръби с инсеминации няма да стане. Навсякъде бутат към инвитро, факт. Но също е факт, че инсеминациите не са с голям успех. Важното е до нямаш физиологичен проблем, за да не са хептен обречени на неуспех.

# 672
Blue.angel, абсолютно съм съгласна. За Ню лайф- просто прегледа е по-малко пари. По - евтино е. И с това всичко добро за Ню лайф се изчерпва. Ако ти се губи време да чакаш да забременееш - за там си. Доктор Петрова “мила”..????? Желая успех,  момичета. Вярвайте на Вашия си лекар, за едни добър, за други лош. Доверете се на личната си преценка и вярвайте.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 18:59 от Анонимен

# 673
  • до най-прекрасния мъж
Blue.angel, абсолютно съм съгласна. За Ню лайф- просто прегледа е по-малко пари. По - евтино е. И с това всичко добро за Ню лайф се изчерпва. Ако ти се губи време да чакаш да забременееш - за там си. Доктор Петрова “мила”..????? Желая успех,  момичета. Вярвайте на Вашия си лекар, за едни добър, за други лош. Доверете се на личната си преценка и вярвайте.
Ами все казваше - Мацка супер си, всичко е ОК. И вече ме е страх да чуя, че всичко е ОК. Тя лично с мен не се е държала лошо, но явно прави сериозни пропуски, които за мен са пари и най-вече време. Гоня 38 г, оказа се, че и яйчниците не са ми в топ форма, тоест часовникът тик-така настойчиво. В моя случай ми трябва трезва преценка и действия, а не мили думи. При Ставрев бях преди 2 седмици за първи път, а вече се възстановявам от лапаро. В Ню Лайф 2 години лекувам бактерии...неуспешно. Излекува ме друг лекар с банални вагинални пробиотици.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 19:09 от blue.angel

# 674
Blue.angel, да. Това казвам и аз. Времето притиска, трябва да се действа. Пожелавам ти успех от сърце. И да се зарадваме скоро на положителни тестове Simple Smile ❤🙏🏻

Общи условия

Активация на акаунт