Магията на изтока - тема 60

• 15 050
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Е, нали списъкът не бил окончателен, тепърва ще го допълва... Макар че и в този му вид като гледам стига за цял месец изолация. И да не си помислите, че завиждам, не. По-скоро ми даде идея и аз да си направя списък. И без това утре е петък, ще го мисля.

# 256
  • DE
Как може да не искаш Майк и прекрасните му очи и всичко Anguished
Подозирам, че не го харесваш след онова китайско недоразумение 2 Grin

Super Vocal пеят белканто на Singer 2020

Тази година е мазало, подозирам, че финала ще е разкошен, надявам се с публика.

# 257
  • MJF
E Tuon, туй твоето не е изолация, туй направо вакханалия ми звучи Mr. Green

Тъй, тъй преводачите. Келепир в цялата таз вирусна афера  трябва да има все пак.  Naughty

# 258
Е, нали списъкът не бил окончателен, тепърва ще го допълва...
Haли?Кажи им.Joy Какво ми се нахвърлиха на собствения списъл с лекарства Scream Satisfied

Дане,на мен в китайско ми хареса.Майки,не сериала,но просто не е мой тип.Целия си е твой.Ама добре играе,кофти танцува,да се връща при тайландците.
Oт клипчето,кой е този със синичкото сако и червена китка?

Шош,вие поне си имате ген. Мутафчийски,а аз не.По кой да въздишам докато гледам новини,а?

# 259
  • DE
Ииии значи един да искам да споделя и ти да не го искаш, няма да си играя повече с теб Disappointed
Наистина не може да танцува и да пее, но това не му пречи да е страхотен актьор Laughing
Трябва да го гледаш повече, може и да се навиеш... А като изчерпиш списъка, а...

Майтапа настрана, не съм проучвала супер вокалите, постоянно ги менкат и не мога да им смогна. Общото между тях е, че участваха в музикално предаване със същото име. Аз просто си пускам най-гледаните. Има уникални изпълнения, пускала съм няколко.
Тук са повечето

Това ми е любимо The sound of silence

# 260
ОК,Ок,взимам го Майки.
Само един ли искаш да споделиш?Хубава работа Scream
Цитат
А като изчерпиш списъка, а...
Scream
Ще мина на корейци и под 30 годишни тай Yum

Едни от братята на Майки не бяха ли в тайландска бой група?
На Марио баткото пее,то и Марио пее,ама не в моя стил.

И без това няма кой да го поиска.

# 261
  • DE
Корейците ти ги отстъпвам доброволно. Обаче виж как си трая за японците Smiling Imp
Като сме на тема супер вокали, ето ти нещо познато Grande Amore

Не бях слушала "Snow Flower" на китайски Hushed тия хора верно превеждат всичко.

Май най-харесвам японската версия на Джи Thinking макар че и на Park Hyo Shin му нищо, но сега нали неща корейци...

# 262
Корейците ти ги отстъпвам доброволно. Обаче виж как си трая за японците Smiling Imp
Като сме на тема супер вокали, ето ти нещо познато Grande Amore
И Дракончето ли?
Интересно,но факт,япончетата никой не ги споменава.Всеки си ги пази.Защо?
Толкова евровизионно ми стана Smile Ама съм слушала Хава нагила на китайски,че нищо не може да ме смути. Joy

# 263
  • MJF
E чакайте сега, аз че съм разсеяна на тай- и китайския фронт съм но за кой Майки по-точно иде реч. Ако е за този дето и аз знам ще делим.  Naughty 

ooooh! ама че ребус.Ей това го четох 3 пъти и мисих 3 минути сигурно за какво аджеба иде реч "Шош,вие поне си имате ген. Мутафчийски,а аз не." Наложи се да питам. Абе Tuon, направо ме нокаутира, със злободневие и новини не се занимавам не от години а  от деситилетия. Stop Whistling

# 264
  • DE
Шоши, как може да не знаеш новия секс символ на Бг. даже и аз го знам дето рядко гледам новини Grin
Тuon, вашият щаб няма ли си генерал Thinking

Дракона никога не ми е бил тръпка в сексуален план. Наперени, арогантни, момченца не ме влекат. Въпреки, че обожавам начина по който изглежда, повечето пъти. Обаче съм почитател на артиста GD, творчеството му и това какъв е, поне това което показва което също може да е игра.

Шоши, ще го споделим и с теб, сигурна съм че е същият - Mike Angelo, нали сме другарчета.
Това обаче сме го пропуснали, нещо гнило има с тия двамата и нечовешката химия която излъчваха на екран

Заплеснах се...

# 265
Поради COVID-19 се изолирах!
Никой не може да влиза,освен:
-Александър  Скарсгард,Братята Хемсуърт,Марио Касас,Фасбендър,Джеимс Франко, Джаред Лето,Матиас Шьонертс (или както там се пише)....
-МаТиен,Елвис,Янг Янг,Такеши,Барон,Джонито, Вик, двамата от  The Untamed, Zhu Yi Long...
-Тик,Марио М, Thassapak Hsu,  Lee Thanat ,един на мотор,който не съм гледала,Пуш, Toni Rakkaen...
- Yamashita Tomohisa за сега ми е достатъчен.Може и  Ryo Nishikido  и Кеничи.
Това не е окончателния списък и той търпи промени.

hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

При мене е Чанг Хьок  ... и само Чанг Хьок ...! Но му гледам клипове само у тубата, защото не знам, с кой филм или сериал да продължа:

Изгледах Ловците на роби Cupid и съм пронизана от Купидон.

Моля някой да ми покаже снимка на жената на Чанг ... Не мога да намеря в нета на английски.

Аз по-красив мъж никъде не съм виждала. Започва да ме хваща яд, че едно време изобщо не съм гледала на азиатците като на възможни партьори. Не че такивата като Хьок са се редили на опашка за мене Joy

Тоя човек е просто абсолютно и фундаментално нереално красив.

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 09:18 от Elena Pau 663353

# 266
Шош,поне колажите не си ли виждала - тук

Тuon, вашият щаб няма ли си генерал Thinking
Може и да има,но ние получаваме информацията  със SMS,а ако е нужно Нетаняху ни набива канчетата. People Cop
Драконченцето е типично лъвче.Ние сме си ужасни хора.Арогантни,досадни, все си мислим,че ние сме прави и когато не ни отърва изпадаме в депресия.
Аз го влизмам да ми пее.Ще си мрънкаме заедно и взаимно ще си разваляме настроението.

# 267
Кой е тоя Дракон?

Май само аз го не знам, кой точно е Cry

# 268
Никак даже не сте ужасни лъвчетата, аз ви харесвам. Приличаме си, и ние, рогатите, все искаме да сме прави и се обиждаме, когато някой се осмели да ни оспори правотата.

# 269
Дракончето е певец, лидер на една от най-популярните корейски групи Big Bang. Просто е емблематична фигура в корейския шоубизнес.

Общи условия

Активация на акаунт