Магията на изтока - тема 60

• 15 057
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
Корейците пуснаха официалния трейлър на Peninsula. Филмът идва като продължение на Train to Busan. От същият режисьор, а историята е 4 години по-късно.
Гонг Ю го няма, естествено, дадохме го жертва в Пусан и сега щафетата поема Канг Донг Уон. Че кой друг? Като го няма Гонг Ю идва Донг Уон.
Walking Dead по корейски. Извратена работа.

# 241
  • MJF
2в1, Wink Hug

Ой, на какъв сублимен момент спря 6-и епизод на Сузу
Скрит текст:
Цяла бомба във финалния кадър и тя май се напъваше да изригне гадината недна.
Останах с впечатление , че възрастната дама от сегашното време  е дъщеря на Сузу, но не бе казано в прав текст, дамата каза че майка ѝ я е научила да рисува така и толкоз. А Сузу "към момента" до бомба със своята племенница, момиченцето на снаха ѝ.  Thinking

Нашата китайска приятелка видях че вчера е качила ново видео но тепърва ще стигам до него. Но поне се появи където трябва при мен в тубата, че нали ми бе "изчезнала".

# 242
Нещо странно ми излиза публикацията ти... С някакви цифри и не разбирам какво точно имаш предвид в тези изречения.
Явно форумът отново се е бъгнал.

Скрит текст:

# 243
  • MJF
Да , под редактора е с нормален вид, а като се публикува излиза така с цифри , това странното е "и с ударение". Хм, и като го пиша си излиза нормално а като го пратя/публикувам вече е бъга.

# 244
Арасо, арасо. Отново проблем в централата, хах.

За да не е спамо-чат, да си кажа и за вчерашния 5-ти епизод на Find Me in Your Memory, защото друго не съм гледала вчера.

Започва голямата драма, наясно съм, но все още заради симпатичния каст и двамата главни, гледам с интерес.
Повече удря на трилър с някаква-си-там любов, която си е стерилна работа, макар че малката и оппа имат по-добра химия от редица други актьори и актриси в Корея.
Имам усещане, че докторчето ще излезе психопата. Най-близкият човек до главния герой, който знае всичко за него. Не знам, може и да се лъжа, но героят ми се струва подходящ.
И тъй като говоря за сериал, в който главната роля се изпълнява от Ким Донг Ук, а най-добрият приятел на Ким Донг Ук (извън снимачната площадка) е Ким Дже Ук, та....
Днес, 2 април, Ким Дже Ук навършва 37 години (38 години в Корея). Да ни е жив и здрав, за да продължава да ни радва.
Шо, той е и твой любимец, затова ето, почерпи се и ти с неговата торта, хаха. Тортата е класическа за рожден ден - пандишпанов блат, сметана и ягоди. Знаеш, традиционна за онзи край на света, най-вече Япония и Корея.

Обичаме го Ким Дже Ук. За теб и мен със сигурност, а и 2в1 ще се включи (предполагам) към групичката.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 11:39 от rossonera

# 245
  • MJF
Мда, тез техните бели торти лесно ги "деля по братски". За мен няколко ягоди , останалото моля. "Не е ли кафяво не ме брой " съм в тортите WinkSmile. Та мир има с тез техните торти ,иначе ако бе кафява .... не отговарям     eat   .
Ех, на нашия голям любимец Ким Дже Ук отново ще пожелая кино роли, тоз човек е за големия екран. Още филми като Butterfly Sleep  и нагоре. Иначе в последния му сериал сега се Smile като се сетя  как вършеше всичко с ръцете в джобовете. Айде да не пиша  какво си помислих , че сигурно и това върши с ръце в джобовете Mr. Green

# 246
Днес ще говорим за него. Има повод, а и заслужава да бъде отбелязан.
Последният му сериал - Her Private Life беше кошмар. Не му отиват такива роли. Той е сериозен актьор, а го бяха изкифлили, като някакъв прохождащ в професията айдъл.

Обаче помниш Bad Guy... Доброто старо корейско време.
Тогава се чудех кой да гледам - него ли, Ким Нам Гил ли.

# 247
  • MJF
Тоз Bad Guy най-вероятно не съм го гледала. Само съм го прехвърлила насочено края и началото и то само заради нашия шматко  Ук, който хич не е от послушните ми любимци и има няма се завре в строго "не гледам".  Голям уклон има в това и затова и се жертвах и го гледах в последния му сериал, от няма накъде, въпреки .....Her Private Life на хартия поне не е изначално "не гледам".
Реално като му гледам биографията сега, съм го гледала най -вече в Antique , Marry Me, Mary!Coffee Prince, нищожната му но добра поява в  Who Are You, Two Rooms, Two Nights , Butterfly Sleep и Her Private Life. И само толкоз, затова му се и ядосвам, макар че ясно че причината не е в него. Айде повече късмет с роли.

# 248
Утре ще ти пусна подробно какво съм набелязала от японците този пролетен сезон, но виж този тийзър. Японците го въртят от няколко дни.
Това е един от сериалите - MIU 404, които ще следя със сигурност тази пролет, а и той не е отложен, ще започне по програма на 10 април.
Сценарист е нашата добра приятелка Акико Ноги, а сериалът ще е нещо като връзката между детективи Югами и Ханю, хаха, помниш, само че сега във вариант с Го Аяно и твоя любимец Ген Хошино.

# 249
  • MJF
Еми , преводачите там да вземат и да се строят и преброят и някой читав да "осинови" туй заглавие, щото ние ще го гледаме  Naughty

# 250
Ще го "осиновят" това заглавие, а и в Япония то е с най-висок рейтинг на очакване от новите продукции. Вече дори има човек, който го е запазил.
Те сега преводачите на японско скучаят, стоят си вкъщи изолирани и превеждат. Кой в САЩ, кой в Германия, кой в Индонезия, Сингапур, Малайзия, откъде са и повечето преводачи на английски на японските продукции. Сега е златния период за теб, хаха.

Усещам, че героят на Ген Хошино ще е типът на Ханю - праволинеен, изпълнителен, дисциплиниран, а този на Го Аяно - тарикатът, на който никога не му пука, точно като детектив Югами.
Обичам Го Аяно, очилата му отиват, хехе. Ще му пасне и тази роля, а както винаги той ще бъде перфектен в изпълнението.
Със сигурност ще има много смях. Японски хумор, от какъвто имам нужда в тези трудни дни, за да не мисля за ужаса.

# 251
Поради COVID-19 се изолирах!
Никой не може да влиза,освен:
-Александър  Скарсгард,Братята Хемсуърт,Марио Касас,Фасбендър,Джеимс Франко, Джаред Лето,Матиас Шьонертс (или както там се пише)....
-МаТиен,Елвис,Янг Янг,Такеши,Барон,Джонито, Вик, двамата от  The Untamed, Zhu Yi Long...
-Тик,Марио М, Thassapak Hsu,  Lee Thanat ,един на мотор,който не съм гледала,Пуш, Toni Rakkaen...
- Yamashita Tomohisa за сега ми е достатъчен.Може и  Ryo Nishikido  и Кеничи.
Това не е окончателния списък и той търпи промени.

# 252
Не са ли ти много? Или си се запасила по един за всеки ден от карантината?
От братята Хемсуърт само Тор става. Малкият е бляк.

В момента искам само една корейска гора, някъде в нищото, далеч от цивилизацията и всякакви вируси. Айде, може и Пак Хе Джин да извикам да играем на "Не се сърди, човече". Да не скучая.

Hospital Playlist - епизод 4

От четирите корейски сериала, които следя през седмицата, този ми харесва най-много. Никакви глупости и лигавщини, медицински сериал, който е направен много добре за корейските сериални стандарти.
Единственото, което ме дразни са сцените години назад, когато петимата лекари са били студенти.
Ясно ми е, че по този начин сценариста иска да обясни/представи по-добре връзката между петимата, но за мен е ненужно.
Добре, че тези сцени не са много, че ми е писнало от джуркане напред-назад във времето в не един или два корейски сериала. Без това сценаристът на Reply-тата явно не може. Във всеки негов сериал - айдеее, назад в 90-те. Някаква мания му е.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 20:26 от rossonera

# 253
  • DE
Цитат
един на мотор,който не съм гледала
Това ми хареса, дай повече инфо де, поне фото Grin
Забрави Майк, Вейр, Кен, Марк...

# 254
Рос,не.
Първо ще трябва да ги  деля (защото съм добричка) и второ Scream от къде да знам колко време ще е карантината.По-добре да се запася.

Дане,аз ако знам име щях да го напиша.Гост като се появи и се сети за кой говоря.
И съм добавила,че списъка ще се променя,пък и Майки си е изцяло твой.

Общи условия

Активация на акаунт