Магията на изтока - тема 60

• 15 062
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Май само аз харесвам Раба.
Това не означава да я слагат да играе с всички  популярни артисти.Моля,моля.Ето,с Елвис може да ми я спестят. Стигат и Джонито,че и Вик.
Примерно Барби - то ми беше много по-неприятна.

Дане,няма ли да запишат нещо ново?Какво правят сега?Да пуснат като всички останали едно включване от хола и да попеят малко.
ТОП се е върнал в инстаграм.Качил е цяла една размазана снимка на гущер. Joy Сигурно има някакаква скита умисъл,но...незнам.

# 226
  • DE
Барби ми беше поносима. Страхотни роли направи с Джери и Вик в "Метеор гардън" и "Марс". Дори успя да се ожени за Вик, сигурно заради това ти е неприятна Laughing Разби му сърцето и се разведоха, после си намери милионер и се кротна.
Реба с Бин Бин с Вик с Венго с Ден Лун... сега и с малкия бонбон У Лей Rage Хубава е, но навсякъде ми е еднаква.

За ББ не знам, не следвам никого освен OOR, не са ми интересни такива публикации. Чат пат чета новини, но никъде няма дали и върху какво работят. Джи се разбра вече, че ще участва съвместно с китайците в грандиозен концерт в помощ за вируса, но не разбрах дори дали ще е онлайн, само от вкъщи или на сцена.
Очаквам Десонг да се завърне на японската сцена по някое време и това е. Предполагам няма да имат скоро общи проекти и ще наблегнат на соловите кариери, Топ може и да се снима някъде, ако му е минал яда на корейците Grin ма се съмнявам толкова скоро да се успокои.

# 227
To The Ends of the Earth

Интересен филм за сблъсъка на два различни народа - японския и узбекския. ДИВИлизацията в Узбекистан не ме изненада с нищо приятно. Картинката не е никак радостна, а когато една японка попадне там дори за малко - шокът е огромен.
Този узбекски плов (т.е пилаф с агнешко, моркови и стафиди) и аз не бих го яла така, да хрупа в устата ми.
Браво на Ацуко Маеда. Продължава да се доказва като актриса, въпреки че влезе в този бизнес като поредната лолитка от AKB48.
Ще запомня този филм и с думите на узбекистанецът към японците и това колко се възхищава на японската култура. За постоянството на японския народ, на неговата упоритост/ постоянство в трудни моменти, че са отдадени един на друг и това дава огромният тласък на държавата им да върви само напред и да се справя с всякакви трудности. Това ги прави и единствени/ уникални, лично за мен.

Хе Джинката от снимките на новия му сериал Old School Intern, който ще започне на 13 май веднага след финала на Find Me in Your Memory.
Бонбон. В костюмарските му роли най го обичам.

# 228
Въобще не я харесвам. Imp
Раба съм я гледала само веднъж и очаквах да е много по-зле като актриса.Ролята и беше на глезла,но успя да представи израстването на героинята си.

MaТиен за Voyage China - 11.2019
Скрит текст:

# 229
Шо, гледам днес японските телевизии въртят най-новата (сутринта излезе), топла, топла реклама на твоя любимец.
Нали стана оборотен в Япония, а и нов сериал тръгва с него другата неделя. Харчат го японците много.

Не зная обаче какво ще се случи с японските сериали от април. Някои обявиха днес, че отлагат старта, заради увеличените тези дни случаи на коронавирус (а Япония удържаше положението и бяха излезли, като че ли, от кризата, но...). Не могат да снимат, макар че имат готови по два-три епизода.

Миналата седмица изгледах 9-те епизода от пътешествието на Ким Дже Джунг в Аржентина - Travel Buddies.
Тогава не го коментирах, защото бях много разочарована от него, макар да съм наясно, че е един разглезен лигльо, корейски айдъл, но с днешната му постъпка, да се шегува по такъв безумен начин в IG (че е заразен с коронавирус) и да се извинява с това, че е 1 април, айде, да ме прощава, ама нещо централно е сбъркано в него.
На 34 години е. Що за дебилщина?! Все още се държи на тийнейджър, там където за него реалността е спряла с влизането му в SM Ent. Това го видях и в поведението му в предаването в Аржентина.
И да се извинява, и да се опитва да се измъкне, все тая.

# 230
  • MJF
Ммм, те и двете физиономии в рекламата познати.
Шо, нещо се е заплесланала в спорта в свободното време, но най-вече защото сега съм по чужди машини и от мързел да ровя малко повече, си почивам от нашия фронт последните дни. Лежерно го раздавам.
Този узбекояпонския филм ще го пробвам , нали си падам по тематиката "среща на различни култури".
Добро настроение и здраве на компанията ни тук Hug

# 231
Познат ти e и втория мъж, освен Томоя Накамура, защото го гледа съвсем скоро с Такуя Кимура в La Grande Maison Tokyo.
Казва се Кикуноске Оное и е предимно кабуки-актьор, така е известен в Япония, но снима сериали/филми, макар и рядко.
В La Grande Maison Tokyo той беше конкуренцията на Кимура, другият готвач от изискания ресторант.
Впечатлена съм от паметта ти. Включила е веднага. Браво.

Ето го второто парче от саундтрака на Find Me in Your Memory, за което се чудих миналата седмица, след като чух откъс в 4-ти епизод, на кой ли е.
Да, затова ми е бил толкова познат този женски глас. Как не! Това е Солджи от EXID, т.е бившите EXID, защото и те се разпаднаха.
Солджи (вече се подвизава под псевдонима Soul G.) е кралица. Баладата е точно за нея.

# 232
Еееее, бива ли Дже да се излага така. Толкова ли нямаше какво да измисли, че точно по този начин решил да се гъбарка с хората Close. Доста груба проява на лош вкус. Нека сега си го насолят корейците. Те поне го умеят това, а той напълно си го е заслужил.

Мъча се днес с Hi Bye Mama, но нещо взе много да ми доскучава. Ще го добутам до края с помощта на Мишо, но само заради каста.

# 233
А така, насоли го и ти. Заслужава го заради безразсъдното му поведение.
Японките днес са му бясни. Той в Корея рядко се изявява вече, но да не бъде принуден сега и в Япония да спре с изявите. Японците също не подминават такива "шеги", особено сега, когато половината свят е под карантина и случаите продължават да нарастват всеки ден.
Като го гледах и в Аржентина как се лигави, знае, че е известен/ харесван, как аржентинките стояха и му плачеха на летището, ох, ох... Размътена му е главата от близо 20-те години айдълстване. Сега ще си носи кръста. Знае какво го чака там където е роден...

# 234
  • MJF
Ааа точно. Преди ме домързя да се напъна да се сетя от къде точно ми е познат Kikunosuke Onoe. Като го гледах в  La Grande Maison Tokyo точно си мислех , че този актьор има визия като за тяхния кабуки театър. Значи реално е там.

Мда, и моето чувство за хумор не е много голямо по проявата на въпросния Дже. Ама не че ще правя трагедия де от такъв акт. То пълно с такива сега ooooh!

Ммм, той прясно качен To The Ends of the Earth в "моя" ресурс, значи нямам пречка за гледане.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 20:09 от Шошулчо

# 235
Преводачът пусна и Сузу 6. Слагам ти директно линк за гледане.
Явно си стои под карантина вкъщи и се е сетил, че има проект от две години... Може и да го завърши до края на този месец.

Ким Дже Джунг си го гледала и го познаваш добре. Спомни си Protect the Boss с Джи Сонг през 2011 г. Гледахме го тогава с теб и коментирахме.
С кариерата му, ако не е свършено вече, то със сигурност сега ще си почива доста дълго време. Много се надигнаха срещу него и коментарите никак не са приятни.
Щом се стигна той да публикува извинение на черен фон в IG, работата е ясна... Знаем какво следва след това в Корея.

# 236
  • MJF
Да, да сещам се кой е Дже, любимеца на 2в1. Няма да прекаляваме с критиките.

Е сега какво?! Тоз шматко-преводач ще вземе да стигне до похвала от мен както се е засилил. ooooh!
Айде обещавам да не мърморя към момента. Щом така се е засилил.  Whistling

Доволна съм, следва Сузу 6 автоматично при мен Hug

# 237
Оооо, това, че ми е любимец не значи, че може да мине метър, когато се е издънил. Не ми е в къщата, че да се впрягам и да има някакво значение. Честно казано, преди казармата беше доста по-разумен и отговорен. Напоследък се превръща в някакъв кифльоч, което никак не ми харесва.

# 238
  • DE
Гледаше ми се японско и погледнах "An Incurable Case of Love" как за 10 години оръфаното момченце от "Иконома на Мей Чан"
Скрит текст:
се е превърнало в ИЯЕ, моля се никога повече да не го боядисват Rolling Eyes
Скрит текст:

Обаче как можаха да го набутат с некрасивата и неособено приятна за гледане Kamishiraishi Mone
Скрит текст:
постоянно ми се набиват заешките и зъби в очите, това не става за гледане, а е приятна лекарска история.

"Visible Lie" - приятно не лошо криминале. Кратки и малко епизоди, лесно се гледа.

Превели са докрай "Пясъчното море" от 35 еп. нататък нищо не се разбира. Превъртам доста омръзна ми да се завират по някакви тунели, нищо не се вижда и нищо не се случва. Ще го добутам някак докрая. Жалко, имаше потенциал, сценария е пълен миш-маш.

Джоу Шен на Singer 2020 изпълнява песен на много популярен вокалоид(боже, какви ле не простотии измислят)
Изключително артистичен, невероятен талант.

Оригинала Hushed

Намереният лайф на ББ, трябваше да се сетя за розовия костюм на Топ и веднага се сетих коя е песента и годината на шоуто Grin

Гледането на Капките води до такива спомени...Flushed Grinning

# 239
Превели са докрай "Пясъчното море" от 35 еп. нататък нищо не се разбира. Превъртам доста омръзна ми да се завират по някакви тунели, нищо не се вижда и нищо не се случва. Ще го добутам някак докрая. Жалко, имаше потенциал, сценария е пълен миш-маш.
Аз имам до 46 епизод,но вероятно съм забравила много от важните неща.
Викаш да го забравя и да чакам The Lost Tomb 3.

Общи условия

Активация на акаунт