Магията на изтока - тема 60

• 14 960
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Много е хубав тоя китаец. Признавам.

# 511
Дане,Бин Бин дори с онези рога,които са му налепили по лицето пръскаше чар.Тези негови очи,сякаш усещах болката и  и разочорованието му. Страхотно игра.Много ми се искаше да не е трагична историята му,но нямаше как.
Аз си мислех,че е на повече от 27 години.
Жалко,че не се е снимал във филм. Scream
Чен Кун не съм го гледала в нищо съвременно.

Нови фенове на Сяо Джан.
Той скоро се завърна с ново съобщение в weibo след скандала.Благодареше за подкрепата.
Тук пее Red Plum Blossom,която е патриотична песен,написана за филма Tian yuan (1976) на Chia Chang Liu

Моарейн,какво гледаш с него?

# 512
Това той ли е:

Скрит текст:

Ох, Слава Богу ... на 29 години е ... Изплаших се, щото си помислих първоначално, че е на 19 Grin

# 513
  • България
Моарейн,какво гледаш с него?
Изгледах двата сезона на Oh! My Emperor https://mydramalist.com/28898-oh-my-emperor-season-two.
Харесват ми хора с красиви усмивки.
Другият актьор с такава - Allen Deng:
Скрит текст:
И двамата са зодия Везни. Grinning

# 514
Oh! My Emperor
Гледах цели 5 епизода.
След което решх,че са го създали така:
В главните роли:М (мениджър) и С (сценарист)

М:Трябва спешно бой групата да влезе в телевизията.Трябва нещо да измислиш.Спешно.
С:Как да напиша сценарии за всичките момчета?Това е много работа.Двойна заплата,партията да разреши,идея,храна,лекарства,хартия,кучета и котки...
М:Може всичките да са в един сериал.
С:Как ще се разберат за главната роля?
М:Ще играят на "камък,ножица,хартия",ще теглят сламки,ще хвърлят ези-тура,който превърти Старкрафт 1 и 2,техен си проблем.
Сценариста бърка в най-долното чекмедже на бюрото си и вади купчина листи.
С:Тук имам нещо подходящо,което никой до сега не искаше. Инжинер,който...
М:Инжинер?Това да не е тайлански сериал?Инжинер,не.
С:Добре,добре,ще го заменим с певец.
М:Чудесно.Взимам го.
С:Няма ли да го прочетеш?
М:Няма нужда.Взимам го.Нали има роли за всички?
С:Да,да.
Innocent Innocent Innocent

# 515
  • България
JoyJoyJoyJoyJoyJoy
Така е, но пък е забавен и има много за гледане Stuck Out Tongue Winking Eye
Забрави да напишеш, че сценаристът сигурно е на 10 години най-много. Joy
Гледките Yum:
Скрит текст:

Това той ли е:
Скрит текст:

Ох, Слава Богу ... на 29 години е ... Изплаших се, щото си помислих първоначално, че е на 19 Grin
Той е. Не се стряскам вече, ако ще го срещам ще е в паралелен свят, където ще сме на една възраст. Или само той ще се върне малко назад и готово.

# 516
  • DE
Сяо Джан стои добре и до 50 + и до 30+ достатъчно мъжествен е. Или просто е висок Thinking
Не, че не сме го слушали, но поне е забавно Grinning

Това лично на мен ми е любимо, не че Анжела не прави песента. Има много сладък говорен дефект.

# 517
Faded не ми харесва.Момичето е ОК,но Сяо Джан ...мрън.

Ето и "секси" танца на част от групата.

# 518
  • MJF
Гледам Wise Prison Life 11. Знаете че на мен спойлването не ми пречи. Та имам молба в скрито да ми напишете отговорите на въпросите които ще задам, за да гледам по-спокойно. Как може тоз Ddolmani  да се появи отново в една килия с нашия ГГ Rolling Eyes Не мога все така да съм newsm43 . Към момента имам следните големи терзания :
Скрит текст:
Това диване Ddolmani ще успее ли повторно да нападне и нарани нашия ГГ?
Corporal Joo ще оцелее ли в желанието си да помогне за казуса на нашия военен?
Ако има наранявания по горните два казуса по-добре да знам подробности и да съм подготвена иначе не смея да гледам и се крия под стола/мишока спира картината  Naughty     Naughty   

# 519
  • Разпиляна във въображението

Момичета, търся този сериал - Misty . Има го в български торент, но не мога да го дърпам вече два дни.

# 520
  • MJF
Забравих преди да се изчервя за тоз епизод 10,5 Smiley . Ама нали съм си разсеяна, кой да забележи че в листата си пише че не е преведен, ама нали някои пък са рационални и не гледат излишни неща ами само натискат "next" Wink
Tuon, значи познати муцуни ще видя. Туй добре, да видим дали ще ги разпозная Smile
Хм, сега видях нещо. Shin Won-Ho  съм сигурна че не е за първи път на екрана ми а туй според asianwiki му е първо участие на малкия екран. Но като гледам и големия му екран нещо не са заглавия дето съм гледала. Хм.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 21:26 от Шошулчо

# 521
  • DE
Miriel, най-лесно е да сваляш от рутракера,  там почти винаги има сиид, ако субтитрите са на EasternSpirit сваляш от сайта им. Обикновено релийзите съвпадат.

Размечтах се, искам и аз на такъв пикник....

# 522
За какво се разказва тоя Мисти?

# 523
Misty би трябвало да може да се изтегли от тук. Няма нужда от регистрация, не е торент, а отделни файлове. От Мегата (MG) е най-лесно и бързо. Субтитрите от Спирита съвпадат, защото съм ги правила по видеото от тези файлове.

# 524
  • Разпиляна във въображението
За какво се разказва тоя Мисти?

от easternspirit Ко Хье Ран (Kim Nam Joo) е популярна водеща на новини, която работи усилено, оставайки брака си на заден план.
Един ден тя става главен заподозрян в случай на убийство. Съпругът й Канг Те Ук (Ji Jin Hee), бивш прокурор,
сега обществен защитник, поема случая в опит да спаси жена си и брака си.

Misty би трябвало да може да се изтегли от тук. Няма нужда от регистрация, не е торент, а отделни файлове. От Мегата (MG) е най-лесно и бързо. Субтитрите от Спирита съвпадат, защото съм ги правила по видеото от тези файлове.

А Мегата какво е? Иначе субтитрите ги свалих, но нямам сериите Simple Smile Благодаря да информацията.

Общи условия

Активация на акаунт