Магията на изтока - тема 60

• 15 015
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
  • MJF
Точно Hug . Blush да не казвам как се сетих сега за него гледайки заглавието  Hospital Playlist. Не ви трябва  Whistling .

# 376
Режисьорът на Prison Playbook и на Hospital Playlist е един и същ човек. Казва се Шин Уон Хо. Той е режисьор и на Reply-тата.
Второто заглавие и на двата сериала са, съответно, Wise Prison Life и Wise Doctor Life, така че...
Споменавам го, когато всеки четвъртък коментирам епизодите на докторите, че личат приликите, заради общият творец, освен и част от каста, който е един и същ.

# 377
Съпругата на Чанг Хьок не е селебрити, така че нищо чудно, че не могат да се открият нейни снимки. В линка, който е дала  freedoms, със сватбените фотоси, е тя, но лицето явно нарочно не се вижда много хубаво.
Снимката с момиченцето е от пресконференцията или премиерата на филма The Flu и на нея е с колежката си Су Е и малката Пак Мин Ха, която играе нейна дъщеря.

# 378
Съпругата на Чанг Хьок не е селебрити, така че нищо чудно, че не могат да се открият нейни снимки. В линка, който е дала  freedoms, със сватбените фотоси, е тя, но лицето явно нарочно не се вижда много хубаво.
Снимката с момиченцето е от пресконференцията или премиерата на филма The Flu и на нея е с колежката си Су Е и малката Пак Мин Ха, която играе нейна дъщеря.

Ах, и това не е жена му значи.

С една дума, няма да можем да разберем, точно как изглежда тя.

Говори добре добре от една страна за Чанг Хьок - личният живот е личен. Но от друга страна, не можем да разберем, дали е хубава жена му.

# 379
Но от друга страна, не можем да разберем, дали е хубава жена му.
Щом си я е избрал,значи на него си му харесва Yum
Ако му разбие сърцето можем да я мразим,но чак тогава.Ние не сме корейки все пак.

# 380
Но от друга страна, не можем да разберем, дали е хубава жена му.
Щом си я е избрал,значи на него си му харесва Yum
Ако му разбие сърцето можем да я мразим,но чак тогава.Ние не сме корейки все пак.

Joy Joy Joy

Аз така съм се вманиачила по него, че ме боли сърцето, като си помисля, че е с някоя не-хубава.

Ох, не мога да го обясня ... Искам да е много красива жена му. Нещо изключително. Joy

# 381
Когато половинките на известните са обикновени хора, а не селебритита, доста често не ги показват. Не е само при Чанг Хьок. Фенщината в азиатските страни е на едно друго ниво и понякога половинките на известните могат да са подложени на голям тормоз.

До колкото се вижда от сватбените снимки, жена му е хубавица.

Ели, което и заглавие да си избереш от филмографията на Чанг Хьок можеш да бъдеш сигурна, че той винаги е на ниво, дори и сценарият да куца. Ако искаш да го видиш в една по-лека, съвременна и забавна роля, погледни Fated To Love You.
Между другото в Shine or Go Crazy играе ролята на Уанг Со, т.е. принцът, който изигра Джун Ки в Лунните любовници.

От актьорите единствено за Hong Seok Cheon знам, че е признал публично, че е гей.
По принцип темата е малко табу там. В последните години се поотпуснаха малко и взеха да я споменават тук-там в драмите си, но като цяло е рядкост. Като се замисля Life is Beautiful май беше първата драма от тези, които съм гледала, в която се заговори открито по темата, а един от главните герои беше гей.

# 382
Между другото в Shine or Go Crazy играе ролята на Уанг Со, т.е. принцът, който изигра Джун Ки в Лунните любовници.

Ахаааааааа ... Ще се гледа това чудо.

Невероятен е тоя мъж. Как се смее само ... Божествено ...

До колкото се вижда от сватбените снимки, жена му е хубавица.

Ох, ама не мога да й видя фейса. Само се вижда, че не е кожа и кости и има бюст. Лицето й е закрито.

Но явно си е стратегия да не я показват.

Ето, и ти потвърджаваш, че феновете са напълно луди и може да почнат с бълинга.

Ей ги как крещят, като го видят ... УжасТ!

Скрит текст:

Четох, че имало селебритита, дето били много нападани. Дори като писах за партньората на Джун-ги в Lawless Lawyer и търсех снимка, ми излезе някаква статия, че я тормозят много в нета.

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 08:42 от Elena Pau 663353

# 383
  • България
Сега гледам The Legend of Qin (2015).
Участва Lu Yi https://mydramalist.com/people/1352-lu-yi.
Дали друг го е забелязал и ако е, ще препоръча ли някой (един) от сериалите, в които участва  Lu Yi .

# 384

Това китайско ли е?

Ох, не мога да им търпя езика Sad

Има ли някой в темата да владее корейски?

# 385
Шо, ето ти едно кремче от новото рекламно лице на LaMer за Корея. Накифлели го и него заради договор за не-знам-колко хиляди долари.

Японците днес ще се решават, но е почти сигурно, че от сряда затварят и те островите. Учениците трябваше да тръгнат тази седмица на училище, но не.
Сакурите си цъфтят, но японците ще са принудени да си стоят вкъщи.
Сериалите ще спрат да се снимат и ще видим как ще продължим нататък.

И едно предизвикателство на janken, т.е камък, ножица, хартия между Анемия и наш Сатоши. Хитрата малка симпатична мравка Анемия победи СаТОШКО.

# 386
  • MJF
Хубаво напомняне да си сложа крем на лицето.
Вчера по едно време погледах нашия тай-майстор

Симпатичен съд от дърво направи но черпачето-лъжицата направо ме очарова. дането, удачно време за хоби занимание ама аз нямам матерал сега. Даже с цветята ми се чудя/мисля какво ще стане , щото не съм при тях. Ама какво да се прави, туй ако са ми жертвите в таз ситуация-съгласна.

Да залягат преводачите на японския фонт, сега ако не наваксат с изостаналите си проекти .......

Изгледах To The Ends of the Earth
Не го разбрах този филм. Въобще. А надеждата умря последна. Имам предвид, че до края търпеливо чаках евентуално да си "дойдем на думата"/ за какво се е събрал творческия екпи. Но филма взе че свърши а до такъв момент така и не се стигна. Голям куриоз Mr. Green. За среща или пък сблъсък на култури дори човека филм да вземе да ми обяснява няма да му го призная Peace. Описа на филма също няма общо с видяното от мен.
Скрит текст:
За какво израстване на ГГ иде реч? Rolling Eyes  
. В общи линии цялата работа едно нищо. По едно време се разсейвах с Рьо Касе , че даже и идеи за сценарии ми идваха  от няма накъде. Той щото се "криеше" зад камерата та си намерих занимание един вид.
Стана ми любопитно гледала ли съм друго от тоз  Kiyoshi Kurosawa но сега ме мързи да разровя подробно, на първо четене не реагирам, но това нищо не значи с моето помнене на заглавия Wink

Значи лесна и доста пряка била асоциацията м/у Wise Prison Life и Wise Doctor Life. Сега вече иде неговия ред. Като проверявам тези дни ресурса ми , гледам че на японския малък фронт "мърда" туй  заглавие 10 Secrets (10 no Himitsu).
rossonera, ще го гледаме ли? Чета в описа  "building inspector" и виждам Sano Shiro в каста  и автоматично се Mr. Green

По гей-темата . На кор-фронта нали скоро имаше един сериал  дето гледахте, актьора който играеше гей-герой почина. Гледалите го ще се сетят и дадат заглавието.

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 12:06 от Шошулчо

# 387
  • DE
Шоши, аз постоянно имам време за хоби, само дето понякога ми трябва муза Grinning
Почнала съм две маси и още чакам ММ да ми донесе шкурка Rolling Eyes
Цветята замалко да ги уморя, изкарах твърде рано на перваза отвън и две почти умряха, дано сега като се стопли да живнат, виж бегонийте които съм насадила от грудка направо са полудели, още няма да ги вадя че са ми много хубави, а не искам да ги изхабя.
Обаче се включих да помагам с едни субтитри, че изоставали, а нямало кой. За късмет се оказа старичък с Вик който не бях гледала, щом ми стана интересно само докато пиша, ще трябва и да погледам.
Айде малко музика за физзарядка, напоследък нищо японско не правят за слушане Disappointed

Да вземат да спрат да изрусяват Атсуши ли Rage Такахиро много се е разхубавил.

# 388
  • България
Това китайско ли е?
Ох, не мога да им търпя езика Sad
Да, китайско е. Аз се оказах фен по-скоро на китайското. Езикът не само, че не ме дразни, но даже ми харесва и успях да запомня няколко думи, а не съм от полиглотите. Joy
Корейският ми е много твърд и никак не ми харесва, там предпочитам да гледам с руско озвучаване, но не придирям, както намеря, така тегля.

# 389
Шо, този крем, който Гонг Ю рекламира, е за богати корейски аджуми и агашита. Струва 225$. За нас по-евтини, хаха.
Хонорарът му, за тази марка на Есте-то Лаудер, сигурно е била поне шест цифрена, ама не в уон-а, а в долари.

Здраве да е като не си разбрала/харесала японско-узбекския филм.

За 10 no Himitsu... Японците не го харесаха, въпреки каста беше с нисък рейтинг. Бях гледала януари месец, когато започна, само първи епизод и до там. Ама пробвай го, на теб може и да ти хареса.
Японско за мен в петък, когато стартира MIU 404.

Общи условия

Активация на акаунт