Магията на изтока - тема 60

• 15 016
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз бих препоръчала с Чанг Хьок друг исторически сериал - My Country, мисля, че си заслужава да се види, на мен много ми харесва.

Шош, добре ме познаваш. Stuck Out Tongue Closed Eyes

А Lee Soo-Hyuk за първи път го гледах в ученическата крими драма White Christmas - 2011 година.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 17:26 от freedoms

# 361
Ох, да, ти беше писала за него: My Country: The New Age

Тия дни погледах малко от Volcano High, където Чанг Хьок е изрусен, но филмът не става.

Единственото, което е супер готино, е, че знам, че не ползва дубльор за екшън сцените. Той има черен колан по таекуондо.

Ей го как тренира сутрин:

Скрит текст:

freedoms, знаеш ли как изглежда жена му?

Не мога да намеря снимка в нета, а умирам от любопитство, дали е красива.

Между другото, той има 3 деца - 2 момчета и 1 момиче.

# 362
  • София
Мисля, че жена му се казва Kim Yeo-jin

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 17:51 от freedoms

# 363
Мисля, че жена му се казва Kim Yeo-jin

Скрит текст:

И аз така си мислех, но после четох, че жена му е фитнес (или аеробика) инструктор. Той я бил видял, харесал и се записал на курс при нея. И бил единствения мъж в групата... Smiling Imp

Но това на снимката може наистина да е жена му.

Очаквах нещо повече, в интерес на истината.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 17:48 от Elena Pau 663353

# 364
Майкъл е с тайско-китайски гени. Гаджета са с главната от онзи негов лакорн за безкрайното му отмъщение, за който ви разказвах преди време и Tuon цъкаше с език.
Scream
Moля Joy дори не се сещам за какво съм мрънкотила.Аз впрочем не правя такива неща Joy
И съм гледала сериал с отмъщения по тайски + викащи и скачащи на бой жени.С Тик е Yum
Дали 2 Moon3 e заснет ?

Бенгите са всичко друго,но не и досадни.

# 365
  • София
https://channel-korea.com/jang-hyuk-and-his-wife-story/3/

Да, друга е, името и съвпада с това на една актриса, но намерих друга снимка с третото им детенце, момиченцето.Сменила съм я в по-горния пост.Може би е тя.Но пак не съм сигурна.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 18:00 от freedoms

# 366
  • BG
Tuon, ама и трета част ли ще има? Аз още не съм догледала втора, нещо не ми е на сърце.

# 367
Да, друга е, името и съвпада с това на една актриса, но намерих друга снимка с третото им детенце, момиченцето.Сменила съм я в по-горния пост.Може би е тя.Но пак не съм сигурна.

Тази е малко по-хубава.

Но малкото не е красиво като него. Жалко Sad Прилича на майка си.

Дано момчетата вземат неговите черти ..., ако изобщо е възможно да се повтори тая красота. Това лице е просто неповторимо.

Между другото, има ли някакви известни корейски актьори, за които се говори, че са гей?

# 368
Гост,ако ме питаш мен си има край,но показаха,че ще има някакъв скандал с дребния и явно ще го развият в новия сезон.
Мен ако питаш другите две истории са по-интересни от основната.

Между другото, има ли някакви известни корейски актьори, за които се говори, че са гей?
Joy Joy Joy Joy Joy
Ако има то не са известни или не са си признали,защото ако го направят е равно на самоубийство и чао кариера.

# 369
Joy Joy Joy Joy Joy
Ако има то не са известни или не са си признали,защото ако го направят е равно на самоубийство и чао кариера.
Их, значи липсват клюки на тоя фронт.

Жааалко.

Но това означава също, че агенциите им може и да лъжат феновете, че някой си има или си е имал някога приятелка, само за да го изкарат стрейт.

# 370
Eccentric! Chef Moon - епизоди 3 и 4

Пълно корейско безумие. Нищо друго няма в този сериал - само един Ерик.
Някакви странни случайности, наблъскани една след друга. Отново всички герои се оказаха свързани по един чудодеен и абсурден начин.
Задължителната безмозъчна главна героиня, облечена като дива корейска селянка, пред нея и помакините от Рибново ми се струват приятни.
Дете на осем години, което не ходи на училище, не може да чете и пише, изоставено, а никой дори не се сеща, че то все пак има родители, които трябва да бъдат открити. Най-нормалното нещо в СЪВРЕМЕННА Корея - изоставяш едно дете, подхвърляш го и веднага се намира кой да го приюти, буквално от улицата и то започва да си живее с "новото семейство". Никой не се интересува дали учи, къде са родителите му, дори полицията/ полицаите, която е там и го вижда/т.
Гледам и не вярвам на фантастичната картина, която ни рисува създателят на този корейски боклук.
Ерик е луд да се съгласи да участва. 4 години не е снимал, феновете чакат и нямат търпение, а за благодарност получават тази глупост.
Толкова пък никаква мисъл да не е вложена. Все съм виждала корейски тъпотии, но това е много под дъното, което са копали неведнъж.

Гледам/прехвърлям само заради Ерик. От мъка ще взема да си припомня пак някои любими сцени от Another Miss Oh с него и лудата калинка Со Хьон Джин.

The World of the Married

Загледах епизодите и тази седмица, и то защото в 4-ти се появи И Му Сенг. Вкарват го в картинката, за да бъде новия мъж до главната героиня. Явно той ще ѝ помогне да се измъкне от този ад, в който живее в момента. И той лекар.
Самата главната героиня обаче започва да се оплита в собствената си игра, уж с цел да спаси сина си, къщата си, да върне живота си и да се разведе с този пълен боклук - съпруга ѝ.
Ама и нейната глупост не е малка - какви са тия ипотечни кредити без нейно знание, не е следила семейните пари и изведнъж се оказва, че той е правил каквото си иска, а тя го издържа и изкарва повече от него.
Сега, когато разбра всичко, осъзна, че трябва да изрита този неверен нещастник, да вземе сина си и да избяга.
И другата глупост - да спи със съседа си?!? Стига, бе! Така ли ще отмъщаваш, като вършиш същите глупости?! Малко класа да беше показала...
Корейски дивотии и тук. Ненормални човешки отношения.

Гледах и тазседмичния епизод на предаването I Live Alone, защото Сехун беше гост на актьора Ан Бо Хьон. Този Бо Хьон е оборотен напоследък, защото игра богаташкото леке в Itaewon Class, а със Сехун са приятели, та, беше го поканил за участие.

Докато бяха вечерта на плажа (и си пекоха самгьопсал) звънна Пак Со Джун. Ан Бо Хьон му каза, че в момента не може да говори и ще му се обади по-късно.
Стана на въпрос след това зад кадър, в студиото на предаването, дали Пак Со Джун би участвал и той в епизодите, но не, Ан Бo Хьон сподели, че Пак Со Джун живеел още с майка си и баща си.
Шах и мат, за пореден път. Стига, бе! Не може да си на 32 години (33 корейски) да имаш милиони, да си един от най-търсените и желани актьори в Корея, да снимаш реклама след реклама и да живееш с мама и тате.
Ах, корейци, вързани до гроб за майка си и баща си. Консерви, големи консерви.
Престъпно е да снимаш такива сцени (да има 53 милиона гледания) и да живееш с мама и тате.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 19:32 от rossonera

# 371
  • MJF
Значи въобще да не си помислям да се жертвам да надникна нашия приятел Ерик как е . В Another Miss Oh поне с родителите на ГГ и героите на Ye Ji-Won и Kim Ji-Suk голямо веселие падаше за мен. Сега като се е оженил междувременно в такива ли чудеса ще се  пъхат с агентите му?! Егати пародията са там  Tired.

# 372
Не ти трябва. Много е зле, аз едва удържам заради Ерик.
Можеш да погледнеш сериала за женените, но то и там е една корейска.... Абе, по-добре недей да гледаш нищо корейско от текущите, за които споделям.
Наистина на японско е най-добре. Все още се лъжа заради някой корейски любимец, но и на мен ми писва.

Златният SM Ent.-славей с нов саундтрак за Hospital Playlist. Последните седмици пусна две парчета към два от новите сериали, които се излъчват в момента в Корея.

Hospital Playlist е добър сериал, Шо, но пък е медицински, а ти май не беше много на ти с тях.

# 373
  • MJF
Този като го излъчат ще се жертвам да накникна заради няколко "мои" симпатяги в каста.
Заради това че съм по чужди машини моля те дай ми това заглавие-корейски сериал  дето се оказа,  че не съм го гледала, нещо със затворници и по TVN май излъчено . Хванахте ме, че съм го пропуснала като приключих с "Бейзбола". Blush сещаш ли се. Може пък на него да се навия сега.

# 374
Как няма да ти го дам... Веднага се отзовавам.
Това е един от най-добрите корейски сериали. В личната ми корейска класация, за толкова години, влязоха само 4-ри заглавия и това е едно от тях.
Идеята е американска, римейк, не е измислена от корейците, само че в американския вариант е с жени затворници, а тук, обяснимо, с мъже. Историите обаче (в корейския вариант) са съвсем различни, взели са само идеята за действието в затвора.

Prison Playbook

Общи условия

Активация на акаунт