Магията на изтока - тема 60

• 14 940
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Tuon, да, бе, забравих, а и нали останаха да живеят в Швейцария. Той Бин дори не е в Северна Корея.
Американците смятат, че Ким е жив, но в какво състояние - не могат да потвърдят.
Чакаме.

Шо, браво. Измори се, но напълно съм доволна от прочетеното, особено от разбора на личноста на лейтенант Пенг.
Радвам се, че сериалът ти е харесал и го изкоментира, както си знаем с теб. Жалко, че корейците създават такива продукции веднъж на година и нямаме повече поводи за подобни коментари. Доволни коментари.
Пенг е сърцат човек. Отдаден, интелигентен по природа, много сензитивен. Чудесен другар.

# 616
  • DE
Един от най-прекрасните и любими източни гласове бил рожденик днес Heart
Yasashisa De Afureru Youni

# 617
Две години в казармата и Минчо е забравил как се играе.В един момент се беше понаучил Scream
И въобще няма да го оправдам,че ролята му е такава,защото не е.
Мрън.

# 618
Хаха, ааа, дървото си е дърво. При него всичко е само реклама. Качество, съдържание - не.
Упорита си, щом имаш сили и желание да гледаш тази сапунка. Аз не издържах и пет минути.

# 619
Аз изгледах Touch (с превъртане,някой да не си помисли нещо),а този е класи над него. Joy Минчо си е дърво,да.Опитва се да вкара малко чар и усмивки.
3-ти епизод беше скучен,без последните минути.Отчитам,че се опитват да навързват нещата,да вкарат символика, да не показват всичко,което се е случило,за да държат в напрежение.Има малко нелогични неща,но...става.Обаче Lee Jung Jin е страхотен в образа на антагонист.Още от Пиета-та на Ки Дук ми хареса в ролята на безкруполен и коравосърдечен,после така и не ми хареса в никоя от сладките роли.

# 620
  • DE
"The Rise of Phoenixes" - изключителен. 70 еп. 70 не превъртах и гледах с интерес до 50 еп, от там нататък като ме стисна за гърлото и накрая дори нямах сили да се разрева от безсилие заради случващото се на екрана Hushed Anguished Worried
Страхотен актьорски състав, великолепни образи изиграни брилянтно, но... не го препоръчвам. Достатъчно гадости стават по света та да си причинявам и нещастието на екранни образи които искам да гледам щастливи и влюбени.
Много интелигентен филм, но послевкусието е типично за източна история с "щастлив" край. Така се чувствах преди години когато се сблъсках с "Тигър и Дракон", "Кама Сутра", дори след "Английския пациент" не е много приятно.
Не съжалявам, че гледах. Както казваха коментиращите китайците са измислили следващия живот за свое и наше успокоение...

# 621
  • България
Има ли нещо фантастично в сюжета или е исторически сериал?
Има хубави снимки,  актьорите изглеждат добре, колебая се дали да го включа в списъка си за гледане.
Аз също обичам героите ми да са живи и щастливи, в краен случай да умрат заедно.
Карантината ме депресира и затова реших да гледам сериал с включен жанр "трагедия", но не видях нищо трагично. Bloody Romance (2018) https://mydramalist.com/27510-bloody-romance
Сигурно имам по-различни представи за трагедия от китайците. Confused

# 622
  • DE
Няма фантастика, дори няма прелитащи Hushed Grin история за борба за трона, много натръшкани принцове и принцеса. Страхотен мъж и страхотна жена които бяха родени един за друг и изживяха страхотна любов, нямаше много романтика, но чувствата се разбираха по погледи, докосвания, великолепно изиграни емоции. Три ИКЕ влюбени в една прекрасна, умна жена  Heart Но изживяването е тежко, аз исках да ми пърхат пеперуди в стомаха и да се хиля като пача след всеки изгледан епизод, но не и тук...
Отивам да търся някоя лигава ученическа комедия да разпусна.

В момента ще дават имитация на БТС по Нова, интересно ще е. Май снахата Халваджиянова е кпоп фен, един от танцьорите и съм сигурна, че е. Гледала съм го на сбирки за танци на кпоп песни.

# 623
  • България
Три ИКЕ влюбени в една прекрасна, умна жена  Heart
И в този момент ме загубиха.
Започнах Princess Silver (2019) https://mydramalist.com/28600-princess-silver
От актьорите двама са ми в Списъка.
Скрит текст:

Лошото е, че този на ключовото място не ми харесва на снимките. Ще чакам да го видя и в движение, но нямам големи очаквания. Което означава, че романтичната част няма да ми е топ.
Скрит текст:

Арабското е развалило китайските гени. Confused
Нещо в пропорциите на лицето ужасно се е объркало, според моите критерии за красиво. Дано го дават рядко, иначе може и да не догледам обещаващия на пръв поглед сериал.

# 624
  • DE
От дългата коса е Grin Като го видиш в движение може и да си промениш мнението, изключително магнетичен е.
Другите двама не са много централни образи, особено първия, втория го играе нещо като "брат" на главната, но се държи по скоро като любовник, мътна е там. Аз го зарязах след 30 еп и не знам дали въобще ще го довърша някога, интересен е, но нещо ми куцаше.
Ариф се изживява и като певец, получава му се.

# 625
  • България
Появи се във втори епизод. Грозноват, с дълго лице и голям нос, но поне не ми е антипатичен, като Раба.
Ох, като видях и какви други хубавци има сред актьорите в сериала, съвсем не мога да разбера изборът на Aarif Rahman за главната роля. Или пък за китайците той е екзотичен. Grinning
Освен двамата в горния ми коментар, виждам поне още поне двама по-привлекателни:
Скрит текст:

# 626
Моарейн,ако не държиш на фентъзито има някои класически корейски мелодрами, в които трагедията започва още от първите епизоди и накрая всички си измират дружно (почти винаги),но докато се стигне до това е мъка, страдание и безнадеждност.

# 627
  • България
Всъщност държа на фентъзито и избягвам трагедиите, но в няколко китайски фентъзита, които ми се гледат са добавили и жанр "трагедия". Сега реших, че са ми в унисон с настроението по време на карантина и ги започнах.
Не искам героите ми да умират, но е по-добрият вариант пред това единият да остане жив и да не могат да се свържат в другия свят, както каза останалият жив от едната двойка в Bloody Romance. Съгласна съм с него.
Не винаги смъртта е най-лошият възможен финал.
Като изключим Лунни любовници, корейските сериали не са ми много интересни.
Плачат, пият и пак плачат.

# 628
  • Разпиляна във въображението

Все пак хубав ли е?

# 629
  • България
Да, според мен е хубав. В топ 5 от 22 изгледани ми е.
Фентъзито е само в това, че имат духовни сили. По-скоро сериалът е за отмъщения, борби за надмощие и стратегии за победа.

Общи условия

Активация на акаунт