Магията на изтока - тема 60

• 14 934
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета.Вчера изгледах

# 631
Triumph Toва е трети опит да напиша нещо за общия лакорн на Тик и Кимбърли.
Връщам си думите за Ким.В действие е по-чаровна и наистина има нещо магнетично в нея.
Тик не ми хареса в тази роля. Незнам как да го обясня.Нямаше кралска осанка.Нямаше го онова уау и само от един поглед да ти стане ясно кой командва парада.
Двамата нямат химия.Никаква.Нула.Ефектите са ОК.Декорите - биват,дрехите им ходят,но в цялостната обстановка на сериала и самата история не ми се струват подходящи.ОСТ-то ми хареса,но вероятно вече съм свикнала с тай музиката.Smile
Аз не изгледах целия сериал,а само първите 5 епизода.После нещата могат да се оправят.Трябва да уточня,че и неговите епизоди са намалени от 16 на 13.Обаче ми беше скучен,а  и е една стандартна любовна история и кралски привкус.Може и да не му беше времето,защото гледам  същия сюжет при китайците.

# 632
Да си призная ,колкото и пъти да го дават ,толкова и го гледам.Филмити на Джеки Чан са ми едни от любимите.Ако знаете някой от новите  с него моля да ми кажете.

# 633
  • MJF
Tokyo Sentimental 1
Понеже го допреведоха му дадох шанс. Първи епизод гледаем. Главния герой игран от Kotaro Yoshida ме Grinning с терзанията си. Каста все познати муцуни.

10 Secrets (10 no Himitsu) изгледах 3-я епизод. Ще взема да броя тайните, че може да се окажат повече от 10 както го подкараха.

# 634
Кахоко каква го играе? А Огурито? Помня този сериал, когато излезе, но така и не проявих интерес.

Хе Джинката от снимките на новия му сериал Old School Intern, който ще стартира на 20 май.
Имам надежда за нещо прилично направено (като за корейските стандарти), заради двамата главни герои - мъже,
а не виждам и любовна нишка с някоя кифла... Дано. Дано се търпи и не е типичното досадно / клиширано/ до болка познато корейско.

# 635
  • MJF
Tokyo Sentimental
Mitsuki Takahata/ Кахоко играе помощник/служител в заведението на главния герой. Него  в първи епизод почти го нямаше на работното място, щото си решаваше големи сърдечни проблеми Smile, та милата ни  Кахоко сам войнът е войн един вид  на работното място. Shun Oguri е приятел на главния герой- на чашка. Туй са им ролите на тез двамцата от първия епизод Smiley

Видях нашата китайска приятелка с приложенията на граха. Пак интересно и познавателно за мен в много моменти.

# 636
  • Разпиляна във въображението
Да, според мен е хубав. В топ 5 от 22 изгледани ми е.
Фентъзито е само в това, че имат духовни сили. По-скоро сериалът е за отмъщения, борби за надмощие и стратегии за победа.

Търсих го с бг превод, но уви. Ако ми хареса щях да си го запазя. Много красива визия има.

# 637
  • България
Почти нищо не намирам на български език от китайските сериали. Май повече се превеждат корейски.
Аз го теглих и гледах пак от руски сайт. Наложи се да слагам приставка за теглене.
Не мога да ги гледам онлайн, явно интернетът не е ми е много добър.
https://doramatv.live/bloody_romance
Красиво е направен, а и актьорите си струват гледането.

# 638
  • DE
То в тая тема почти никой не гледа на български. Превеждат се основно корейски и японски много рядко Тайланд, Тайван, още по-малко Китай. Принципа за превод е на преводача да му харесва някой от актьорите Grinning

# 639

Joy Принцът на бял кон
Който си харесате,за кончето говоря,за кончето.

Последно на български гледах Броманс-а Hug

П.пНезнам защо снимката ми излиза малка ImpЕдиният е Минчо,а другия е Ким Чен Ун,но аз за кончетата казвах.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 17:41 от Tuon

# 640
Шо, ще му хвърля едно око и аз на Tokyo Sentimental.

Като стана дума за кореец с бял кон, се сетих за тази фотосесия на Бин от преди доста години.
Мисълта ми е, че предпочитам него пред двамата горе, а и Бин беше много добър (и убедителен) като севернокореец, но не в сапунката от преди няколко месеца, а във филма Confidential Assignment.

# 641
Остават ми два епизода от Shiroi Haru и след това искам да продължа пак с Хироши Абе. Гледа ми се нещо криминално и си мислех за The Sniffer. Харесвам оригинала на сериала и предполагам, че японската версия също е добра. Другите ми опции са The Crimes That Bind и The Wings Of The Kirin. Леко се колебая към кое да се насоча.

# 642
  • MJF
Тези кримита с Хироши не съм ги гледала.

Ама че номер Naughty. Сядам сега да гледам Tokyo Sentimental 2 в "моя" ресурс иииии качен без субтитри. Мръъън. Епизод 3 е със - проверих. Сега трябва да тършувам. Безобразие Blush

Аз белите коне видях. И Бини обаче Grinning

Мне, епизод 2 така и не го намирам с певод за мен но пък полза имаше да накарат мен мързела да се размърда. Видях Сузу 7-8 готови за мен. Пак добре. Значи те следват.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 23:16 от Шошулчо

# 643
Да, и аз проверих навсякъде онлайн, но втори епизод е пропуснат. Софт субтитри има, сериалът е изцяло преведен на английски, но за теб е проблем, защото не сваляш нищо.

Преводачът на Сузу качи едва 7-ми епизод с превод.
8-ми нещо ти се привижда. Няма такъв, само 7-ми. Но и това е за похвала. Карантината го накара да ускори проекта.

Японците ще удължат с още месец извънредното положение, така че повечето японски сериали, от пролетния сезон, не се знае кога изобщо ще започнат да се излъчват.
На островите обстановката се усложнява, а и там мерките се забавиха с цял месец. Не му е лесно на Шиндзо Абе.

Новият сериал на твоя човек - Bishoku Tantei Akechi Goro се излъчва, защото е заснет изцяло. Преводът на английски е редовен.
По манга е, но не е от тези, които обичам. Дразнят ме "живите рисувани" герои тук. Едва изгледах първи епизод, от уважение към Накамура-сан, но до там.
Ако искаш можеш да го пробваш.

# 644
  • MJF
Мда, само Сузу 7 е преведен. Но разбира се веднага го изгледах. Големи емоции. А и за капак и бомбата в Хирошима пуснаха. Само дето аз на историческите кадри друг "облак" като форма най-малкото съм гледала пък в сериала нещо ....но може и аз с друга да се бъркам.
Скрит текст:
Епидзод 6 нали завърши в много сюблимен момент. Оказа се, че малката Харуми е убита на място от бомбата която се взриви едва ли не пред тях двете със Сузу. Нашата Сузу със загуба на дясната ръка до лакътя. И охлузвания и по-малки рани тук и там по тялото. Така за начало на епизода и до края серията бе емоционална по тази семейна трагедия. Но всички останали от семейството на съпруга на Сузу все пак живи, въпреки бомбардровките на Куре. А Сузу на хълм над самия град Куре , който е на 20 км от Хирошима , а тя където е,  зад хълма е Хирошима. Въобщееее в края на епизода завършихме с "облака" на 6 август 1945. Родителите и малката сестра на Сузу са в Хирошима . Малката ѝ сестра я навести буквално няколко дни преди тази "знаменита" дата и ѝ каза ако иска да се прибере в Хирошима и Сузу действително бе на косъм да тръгне натам. Но това е друга тема с която се занима , разнищи и реши този епизод. Но епизода завърши с акт от страна на Сузу. Взе и си отряза пред всички дами -съседки вързаната на плитка коса и обеща че няма да създава грижи само и само една от дамите, която е медицинска сестра и ще ходи в Хирошима да я вземе със себе си. Sad
Възрастната дама в днешно време пак повтори, че е дъщеря на Сузу. Но този път новото е , че и тя самата не знае къде и кога точно е родена.

Мне, пас съм за Bishoku Tantei Akechi Goro . Любимеца когато се пъхне в нещо по-гледаемо за мен.

Дайте ми моля упътване като на начинаещ от къде да си сваля и видео и субтитри за въпросния втори епизод на Tokyo Sentimental - тази тема отдавна ми е "дива Индия", без да ми се обиждат индийците. Blush

Общи условия

Активация на акаунт