Магията на изтока - тема 60

• 14 772
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • DE
Шоши, при руснаците го има с англ. суб. ако не може да гледаш онлайн има и за сваляне от Мегаъплауда, иконата долу в дясно.
https://doramatv.live/tokyo_sentimental/series2

# 646
Шош, субтитрите от тук, видеото от тук.

# 647
  • MJF
Blush
За сега епизода свален. От Мегаъплауда. В http://www.embedupload.com ударих на камък. На първите 3 сайта и за видеото и за субтитри ми изписва че няма такъв файл/изтрит. На четвъртия сайт -Hugefiles- пише само за регистрирани.
Expressionless пак съм с видео но без субтитри. Чувствам се като слон в стъкларски магазин. Blush

# 648
Шош, дала съм ти линк за субтитрите. Свалят се свободно, без регистрация.

# 649
  • MJF
Ой, ой.BlushBlush освен че съм си мързел се оказах и голям заплес. Преди явно без да се усетя и за видео и за субтитри съм натиснала втория  линк ooooh! . Лошото е че не съм изненадана от себе си а машината , антивирусната и прочие отнесоха преди критиките ми. И коронования за всеки случай сиктеросах.
дането, 2в1 мерси, мерси , Hug Hug . Млъквам и сядам да гледам.
Blush

# 650
Happy Birthday
Много ми хареса.Почнах и незнам как  го изгледах толкова бързо и без да превъртам. Освен това отдавна не ми се е случвало да плача докато гледам сериал. Cry
Мисля,че това е най-хубавия лакорн,който съм гледала,колкото и малко да съм видяла.
Томнай никога не е празнувай рождения си ден,защото съвпада със смъртта на сестра му.На 17-ят РД получава стаята на сестра си като подарък и среща нейния дух. И така започва да се разкрива малко по малко една любовна история,история за приятелство,за семейство и мечти.
Хареса ми как сюжета се разгръща - постепенно опознаваме всеки герой и какви са събитията довели до днешния ден.Понякога с усмивка,понякога със сълзи,понякога с изненада.Плавно,без големи обрати и разкритията идват постепенно,но те са емоционални и дават отговор на появилите се въпроси.
Това е история за втория шанс,за прошката,за отношенията между членовете на семейството,между приятелите, между младши и старши.Не е само любовна драма,макар любовта да има важно място.
Push е невероятен.Много е красив. Heart Eyes Mild я харесвам още от трилогията  Kiss... ,но дечкото  Pluem изнася сериала.Той и  Mild са основата и катализатора. Дори на пръв поглед съпорт ролите да изглеждат само като част от масовката  са важни за развитието на историята и имат своето място.Всеки имаше своята роля в общата история.
Страхотно написан и изигран.Малките детайли и музиката бяха подходящи.
Също ми направи впечатление,че филма,който промотираше героя на  Push в началото се казваше  Yesterday,a в края на сериала новият му филм е  Tomorrow.
И ако някой реши да го гледа да продължи и след финалните надписи на 13 еп.

Tрейлър.Не успях да открия клипче на Пуш как плаче,но го тук има.

# 651
  • DE
Преди когато бях на вълна Пуш го започнах, но ми се видя много мелодраматичен и го зарязах. Пуш освен красив може и да играе Heart

# 652
Дане,не,не е мелодраматичен.Историята също не е от тежките,на моменти е тъжен,но има и доста забавни ситуации.Аз си плача на филми. Всеки от героите носеше своята вина и страдаше по свой начин,но накрая пъзела се нареди.И краят си е хубав.
Това ми е трети сериал с Пуш и всеки от тях е много различен от останалите,както и ролите му. Харесва ми как влиза в образ - малките жестове,погледа,усмивката,сълзите.Вече освен "плаках с Бини" имам и "плаках с Пуш".

# 653
  • DE
Ох, неща да рева. Станала съм много чувствителна, рева на новините и на всякакви сантиментални истории. Старост, нерадост 🙄😄

# 654
Не е като при Sorry, I Love You, Autumn Tale или Winter sonata. Просто някои моменти бяха по-тъжни,но като цяло сериала не е мелодраматичен.Мистичен момент,който отваря кутията на Пандора и се разкриват тайни,които са тежали на героите,но в крайна сметка всеки получава шанс за прошка.
Пуш съм го гледала в много забавен образ в  My Dear Loser: Happy Ever After.

Аз съм си ревла и плаках на Eternal Love,когато героят на Бин Бин откри,че всъщност е обичал жена си. И на The
Untamed също съм ронила сълзи - когато сестрата и брат от слънчевото племе отидоха да се предадат,за да спасят Уей Усиен и  когато  Уей Усиен се раздели с ядрото си.

# 655
  • DE
Не съм ревала на нито един от трите "Sorry, I Love You", "Autumn Tale" или "Winter sonata". Първия го гледах след "Хонг Гил Донг" на който се бях наревала доволно и не ми бяха останали сълзи. Втория дори не съм го гледала, третия не ми бе драматичен. Даже вече почти не рева на филми, просто ми се на сълзяват очите и то не на драматични, а на сантиментални моменти, луда работа.

# 656
Оооо,на Гил Донг колко сълзи съм проляла. Cry В средата на драмата когато Тя го мислеше за умрял -рев,рев,рев Cry
При него ли финала е битка и едната страна пускаше огнени стрели? И на тази сцена плаках,защото беше много безнадежно,дори да не е от този сериал.

# 657
  • DE
О дааа, финалната битка бе един от най-хубавите корейски финали.

# 658
  • MJF
Coffee
Изгледах Tokyo Sentimental 2. Посмях се с главния герой. Явно във всеки епизод ще има той сантиментални преживявания Wink. Кахоко, Огури и познатия ми от "епичния" Your Turn to Kill- Jin Katagiri са с минимални но весели включвания. Знаят си добре редовния клиент, шефа, съседа съотетно. Сега се Smile каква прическа има Jin Katagiri на горния сайт, конкурира Наги. Завиждам на къдрокосите и това е .

# 659
Шо, не завиждай. Моята коса е къдрава и хич не ми е лесно. Подредената прическа си остава мираж, все нещо стърчи накъдето не трябва.

Общи условия

Активация на акаунт