Магията на изтока - тема 60

• 14 768
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета.Пробвали ли сте в тази страница[url http://doramy.club/][/url] всичките са със руски език озвучени или субтитри

# 661
  • DE
Аз гледам там когато не мога да подкарам видео от дораматв.

# 662
  • MJF
Tokyo Sentimental Episode 3
Скрит текст:
Голям майтап с туй замагляване на очилата. Сетих се че и моите има няма ми се замъгляват като се маскирам сега. WinkSmile
Бел, кой каквото си няма .... Аз с коса права като праз и мека и рядка .........налитам на рошава Wink

# 663
Изгледах Shiroi Haru. Добър сериал, предразполагащ към размисъл. На мен лично не ми достигна това, че не ми въздейства емоционално, както ми се искаше. Вероятно защото не съм изпадала в подобна ситуация и не успях да почувствам никой от героите наистина близък.
Смятам да продължа "опознаването" на Хироши Абе с The Sniffer.

# 664
M: Ai Subeki Hito ga Ite - епизоди 1 и 2

Преди две седмици започна в Япония. Загледах го заради Шохей Миура, а и е биографичен сериал за живота/ началото на кариерата на певицата Аюми Хамасаки. Как е започнала кариерата й през 90-те години, как е дошла от Фукуока в Токио, как се е запознала с мениджъра си, пък то любов, пък то шоубизнес, чудо.
Да, но сериалът не ме грабна. Не е моята история. Жалко за Шохей Миура.
Не знам и доколко е коректно да се създава биографичен сериал за жена на 41 години, която все още има кариера и не се е отказала (поне не и официално), но.... японци. То ние за Лили Иванова не сме направили нищо (ще бъде с доста епизоди, ако решат да обхванат и всичките ѝ бракове), а японците "творят" за една млада жена. Ама то пък за Лили... И пари няма, че да правят нещо. И актьори. Само рецитатори.

Честно казано, от двете поп диви, изгрели и направили кариера от 90-те години насам, предпочитам Намие Амуро. Тя е наистина поп-кралицата на Япония, докато Аюми Хамасаки не ми е била интересна. Никога.
Намие Амуро се отказа и приключи кариерата си през 2018 г, а са почти връстнички с Аюми. За нейният живот би ми било интересно да видя някаква продукция (сериал/ филм).

Друго няма. Нищо не съм гледала, нито пък има нещо интересно на японския фронт. Докато не приключи извънредното положение на островите ще е така. Не излъчват сериали по големите национални канали.

Корейският фронт е пуст. Там съм пас до 20 май и Old School Intern с Хе Джин.

Ким е жив. Еххх, ще чакам още много за големите промени на север. Тъжно.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 14:40 от rossonera

# 665
  • България
Аз продължавам да гледам    Princess Silver без да прескачам.
Свикнах и с лицето на главния герой.
Чудя се, китайките по принцип ли се раждат с характерно изкривяване на вторите горни зъби или нарочно правят нещо по въпроса. Някаква мода ли е при тях?
Скрит текст:

# 666
При японците е мода. Изкривените зъби придават детински вид.

# 667
  • България
За японците съм чела нещо, но не беше ли на кучешките зъби?

# 668
  • MJF
След 3,  снощи минах и епизод 4 на Tokyo Sentimental . Героите на Кахоко и Огури ме Smile с майтапите си с диалозите си с главния герой. А той направо цар на сантимента Satisfied. Лежерно, лежерно ми върви това заглавие, точно подходящо за момента ми идва. Погледнах сценаристите но нищо не ми "просветна".
На японския фронт в дамския поп май само на AI реагирам, щото е във фонотеката ми. Записах си да пробвам Намие Амуро. Но с попа на далекоизточния фронт не съм много "на ти". Да видим. Още ме  чака монголската група дето дането скоро пусна.

Онзи приятел преводача на Сузу да не се мотае а да действа, освен че и да се пази.

# 669
За японците съм чела нещо, но не беше ли на кучешките зъби?
Ми май не е само на кучешките.

Аз, например, се чудех, защо Масако (императрицата на Япония) не си изправи зъбите
Скрит текст:

А то така било модерно  ooooh! ooooh! ooooh!

# 670
  • Разпиляна във въображението
Започнах Bloody Romance Simple Smile

# 671
  • DE
Несъвършенството на зъбите придавало естествен чар Rolling Eyes Обаче на Дракона и на Юно какви грозно криви са били при дебюта, добре че са ги оправили. Напоследък възприемат западната мода с изправянето на зъбите. Наскоро забелязах Джоу Шън, при дебюта е бил с не толкова прави зъби, сега е друга работа. Десонг в казармата бе с брекети, сега са му доста прави, особено е забележимо при долните които бяха шахматно криви Laughing
Шоши, има още много монголци. Шотландски гайди и барабани за разкош Heart

# 672
En of Love: Love Mechanics
Бясна съм.Imp Imp Imp Финалът е 15 минути,а останалото е интервюта с героите от поредицата.15 минути Scream Те са рязали с ножицата и лепили с каквото намерят.
В края на месеца излиза продължението на техния роман.
Ако вярваме на слуховете,че историята,която събере най-много зрители ще има раширена версия,то искам да е този и да видим части от новата книга.Може и без новата,но поне да видим пълната история.
Имаше потенциал и не ми е ясно защо не се възползваха от него.Imp

# 673
Почти преполових The Sniffer, удоволствие е да гледам Хироши Абе. Кен Уатанабе си остава любимият ми японски актьор, но Хироши вече е номер 2. Номер 3 е Исей Такахаши. Говоря само за актьорска дарба, по други показатели всички тук знаят кой ми е номер 1.

# 674
Гост,дали ако кажем на тайланската образователна система кои сериали сме гледали ще заслужим инжиренна диплома.Гледа ли сме комбинация,инжинер-инжинер (от всяка година),инжинер-лекар,инжинер-с нещо си там и като почнем от първи курс,че до практиката+конкурса Луна и Звезда и фреш игрите.Системата Сотус в детайли ни е позната.Joy

Пробвах YYY,но нещо....ще му дам още един шанс.Само един.

Един Пуш за финал на първия работен ден за мен.Много я мразя тази неделя.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт