Магията на изтока - тема 60

• 14 766
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
  • BG
Направо за режисьори и сценаристи трябва да ни вземат, какви хубави двойки ще съберем само.

# 676
Добро утро от Танцуващият жерав и приятна нова седмица.

Някак ще трябва да гледам Late-Night Snack Man and Woman след 25 май, макар и трудно, но само заради него. Като пък успя да се напъха точно с неприятната Канг Джи Йонг от KARA и в сериал на омразната JTBC...

Снощи свалих излъчените два епизода на Good Casting и довечера ще го прегледам, но само заради мъжкия каст, че са все любимци (и то трима). Главната актриса не съм я гледала от години, а ми е симпатична от Protect the Boss.
Отново налитам на корейско заради любимци... И ще има ядове.

# 677
Хелоууу дами Simple Smile. Малко сериална музика за начало на седмицата.

The King: Eternal Monarch

Nobody knows

Хвърлих само един бърз поглед на Good Casting. Стори ми се че, Че Канг Хи отново е в характерният за нея сериозно-комичен образ, както е в повечето ѝ сериали.

# 678
Simon Gong го гледам във  втори сериал  и се чудя дали си е правил нещо на очите или не е чист китаец?
По-големи и кръгли от тези на колегите му. Много си личи.
Скрит текст:

# 679
  • България
Дали просто не свикваме с визията им.
И на мен много от китайските актьори не ми приличат на такива.
Например Leo Luo:
Скрит текст:
Скрит текст:
Знам лесен начин за проверка - пускам в темата за красавци и веднага ще разбера...Joy Pensive

# 680
..............................................

И аз съм си го мислила това. Освен, ако не е много изразено, често вече не ми се струват чак толкова "дръпнати".

# 681
  • Разпиляна във въображението
2в1, леле, първата песен постоянно, дори и сега, си я въртя в главата или на тв-то. Плюс женската и мъжката версия на интрото на bloody romance.

# 682
Свикнала съм с очите им???Това са съвсем нормални очи.
Ето трейлърът към 12 епизод,че и са с  маски.Вярно,че и главната е опулена и не е много симпатична,но....

Поже и да съм се повредила,защото ако не е азиатец ми става все по-трудно да харесам някой. Blush
Погледнах и Сашо още ми харесва.Добре съм Smiley

# 683
  • MJF
E то ясно , че от нашето хронично гледане на "дръпнати" ние сме се дръпнали. Имах си аз Mr. Green
Гледам си мирно и тихо Tokyo Sentimental и не мърморя.
Чух и предложенията на дането за музиката - монголския фронт. Smile. Пригледа ми се пак някой "класически" филм на монголски фронт като Пинг-Понг и сие от цялата таз музикална работа.

# 684

ако не е азиатец ми става все по-трудно да харесам някой

Същата работа и при мен.

# 685
И на мен много от китайските актьори не ми приличат на такива.
Например Leo Luo:
Скрит текст:

Leo Luo изобщо не бих го определела автоматично като азиатец.

# 686
  • България
Харесвам си и белите европейци, но хич не ми омръзва да гледам очите на Allen Deng.
Скрит текст:
Leo Luo изобщо не бих го определела автоматично като азиатец.
Ray Ma
Скрит текст:
Ели, ти нещо китайско изгледа ли или караш само на корейско?

# 687
Като се спомена MaТиен - Humans няма да го бъде на 8 май както бяха обявили. Пак с дата неизвестна.От миналата година го влачат.
Като знам,че River Flows To You го излъчиха 4 год. след заснемането му....не ми се мисли. Scream
Какво ли толкова има,че цензурата не дава???

# 688
Ели, ти нещо китайско изгледа ли или караш само на корейско?

Нищо не съм гледала последния месец. Само Западен свят и Девс.

Тия дни ще седна пак да гледам корейско - нещо историческо, та да ми се оправи вкуса от ЗС. Не помня да съм била отвратена толкова от сериал. Но, да кажем, че съм фен на финала на ГоТ.

Сега разбирам всички онези, които твърдят, че Западен свят им е скучен. Не само е скучен, ами е пълен булшит, примесен с мизантропия.

Сигурно ще си пусна Tree with Deep Roots.

# 689
  • България
Плюс женската и мъжката версия на интрото на bloody romance.
Изгледа ли сериала?
Ако не си, не пропускай последните кадри на последния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт