Магията на изтока - тема 60

• 14 764
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Какво ми предложи тубата Scream Heart

Вик за с.Mens 'uno - юни 2019
Скрит текст:

# 691
  • DE
Хубав е Heart Eyes дано никога повече не снима с перука Hushed
Ние като се съберем по женски фамилията и все си пускаме

да се позабавляваме Grin

# 692
Ха,не си познала.Ще е с перука и мустаци.Следващата му драма пак е историческа - Poetry of the Song Dynasty

Трейлър

# 693
  • DE
Ужас, ужас Scream МУСТАЦИ Imp Rage

# 694
Дане, спокойно, дишай  Hug Мустаците са само за сериала.
Пък и ние рално незнаем кога ще го излъчват и дали въобще ще го излъчат.
Това все пак е китайски сериал.

# 695
  • DE
Сяо Джан за Estée Lauder Heart

# 696
Heart Eyes
Преди или след тъпия скандал е рекламата? Ако е след - има шанс.Smile

# 697
  • Разпиляна във въображението
Плюс женската и мъжката версия на интрото на bloody romance.
Изгледа ли сериала?
Ако не си, не пропускай последните кадри на последния епизод.

Не, всичко при мен в момента върви със скоростта на костенурка. Стигнах до 4 епизод, обаче нямам много време. Когато се прибера от работа започвам да "преподавам" и "проверявам домашни" на две ученички + един малчуган и всичко останало.

# 698
  • DE
Нямам идея, аз за скандала прочетох в Спирита. Не проумявам как съвременен човек ще смеси екранен образ с личен живот Hushed Аман от малоумна фенщина.

# 699
Шо, най-после качиха с английски субтитри сериала Perfect World. В главната женска роля е моя голяма любимка, която и ти също харесваш/ познаваш от приключенията на детективите Ханю и Югами - Мизуки Ямамото, а в мъжката роля е Тори Мацузака (всеобщ японски любимец).
Слагам ти линк за гледане онлайн.

Миналата година го излъчиха, бях ти говорила за това заглавие. Класическа японска човешка драма, каквито ти и аз обичаме - без да се изпада в крайности, разтегляне на локуми, винаги с вяра в доброто у хората.
Позитивно, възпитателно, емоционално, човешко. Японско.

Преводачката на английски го беше скрила, т.е беше забранила достъпа до нейните субтитри, но явно сега и тя е разхлабила мерките или пък тарикатите от онлайн-сайтовете са успели да откраднат превода, хаха.
Както и да е, важното е, че вече ще можеш да го изгледаш.
Този тв сериал има и филмова версия от 2018 г., но с други актьори - Таканори Ивата и Хана Сукисаки.

# 700
Secret of Three Kingdoms
Дълъг. Няма да съм аз ако не измрънкам за бройката на епизодите. JoyДействието се развиваше бавно и на моменти тегаво.Стана интересно след като излезнаха от двореца и започна пътешествието.Преди това всичко се въртеше в кръг - подслушване, криене, подслушване, криене + политическа интрига,която беше скучна. Императорът и Сима Йи бяха коренно различни,нищо,че са отраснали заедно.
Елвис беше невероятен Сима Йи.Никой не можеше да разбере какво ще направи.Винаги с две крачки напред. Очарователен, хитър, манипулативен и на моменти зъл.Няколко пъти исках да делийтна драмата и продължавах заради него.И любовната му история беше красива. Ще си призная,че в началото си мислих,че просто се шегува,но направи толкова сласко обяснение в любов. Heart
МаТиен,знам,че съм го казвала.Много е красив и все още не вярвам,че е истински човек Joy Мога просто да го гледам как се движи,как яде,как говори,как чете на суахили или просто се усмихва.В началото се дразних на героя му. Мислех го за слаб,че всеки може да го поведе в дадена посока.Обаче,точно неговат доброта и интелигентност го направиха истински и неразбираем за враговете. В този момент никой нямаше нужда от тиранин.
Харесах и генерала (изигран от  Sunny Wang) беше си човек и нищо човешко не му беше чуждо.Нито много добър и праведен,нито в другата крайност.Искаше нещо и го следваше.
Страхотни женски образи.Имератрицата беше разкошна.Много финна,много умна,много влюбена.
Завърши както трябваше.Все пак драмата се основава на реални събития и личности и се радвам,че уважиха историята,нищо,че в един момент в историята се намеси и измислица.Нямаше начин да е друг.
Имаше си всичко -интриги,стратегии,любов,предателство и т.н.
Хубави декори,подходяща музика,красиви артисти,много красиви Heart Eyes

Основният ми проблем (освен бройката на епизодите) е,че постоянно се чудих кого харесвам повече Blush
Когато гледах Елвис-решавах,че е той,после идваше сцена с МаТиен и си мислех,че всъщност е той, но големият проблем беше в общите им сцени Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 701
  • София
Още една песничка на F4 Heartpulse Като си спомня само колко време Вик ми стоя на десктопа... Приятно ми е да си спомням онова време, когато започвах да се побърквам и пристрастявам към азиатското и тази мания все още ме държи.

И една песен на Вик, която много слушах по онова време.

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 10:21 от freedoms

# 702
  • DE
G.E.M. "EYES, NOSE, LIPS" на китайски Grinning

# 703
  • MJF
Не се смейте но чак сега "загрявам", че Вик на Tuon съвпада с Вик от любимци на freedoms Blush. За мен бе тайна до сега че Tuon-oвия Вик пее. Ей на, на  това му казвам хубаво пазене, даже аз дето внимавам не съм се усетила WinkSmile

Охххо , значи още едно заглавие за мен на купчинката. Доволна , доволна, че и на готово Hug. Мда, сетих се веднага че този постер съм го разглеждала, явно когато назад във времето си го представяла. От този сценарист Mayumi Nakatani сме гледали  и Pretty Proofreader. Tori Matsuzaka нали  "сега" го гледам в Сузу. Не може да се оплаче той така, вечно на екрана ми /вечно текущ Wink. На Mizuki Yamamoto сега ще ѝ обърна внимание, че много много не се сещам за нея.

# 704
  • DE
Шоши, не си ли гледала Вик, поне "Марс" Thinking

Общи условия

Активация на акаунт