Магията на изтока - тема 60

• 14 764
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Joy
О,Шош Hug Вик може да е само един.
Виж го поне в Perfect Two,това е много наш филм.
Трейлър

Тук е пак с мустаци,но пък са модерни. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 706
  • DE
Леле, те и Ела и Мима(Янг Ми) участват, а нямам спомен. Само Вик и хлапето, топъл филм.

# 707
  • MJF
Само в Марс съм го гледала. Отдавна. Ама пък и да пее. Smile

# 708
  • София
Perfect Two ще взема да го изгледам отново, много трогателен филм, Вик на мотор си заслужава да се види.

Скрит текст:
И една група, която много харесвам и слушам, все още.

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 19:09 от freedoms

# 709
  • MJF
Tokyo Sentimental изгледан.
Приятно и симпатично загавие. Жалко че Tokyo Sentimental SP: Senju no Koi не виждам преведен.
Имам набелязан филм с Kotaro Yoshida - Brave Father Online за проба.

# 710
Изгледах The Sniffer, още не съм решила с какво точно да продължа. Като ми поотмине вманиачаването по Хироши Абе, може и аз да погледна Perfect World. Миналата година гледах игралния филм и много ми хареса.

# 711
Излезе информация, че бтв са закупили Гоблин и ще го излъчат през лятото.

Тук-там се прокрадва и новината, че Вълчето ще види бял свят до края на този месец.

# 712
  • България
Не разбирам защо всяка пътешественичка във времето върти шамари на очевидно високо издигнат благородник.
Разбирам, че е възможно кифла - продавачка да не е особено образована, обаче студентка по история, с баща историк да постъпва по същия начин. Bowtie

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 15:10 от МоарейнД

# 713
  • MJF
Бел , значи ти филма си изгледала. Аз първо сериала ще "мина" и после филма.
Усещам че съм в стадий, в който гледам табовете дето съм наредила и до там, "духвам" да гледам друго Smile , да речем спорт. Ама ще ми мине де и ще си дойда на думата.

# 714
МоарейнД, не само пътешественичките във времето го правят Joy. Всяка себеуважаваща се азиатка е способна на това. Кифлата, повлеканата, многострадалната Геновева го прави, ако не дай си боже, някой левент понечи да я докосне по кутрето на лявата ѝ ръка и тя се почувства морално развратена, обезчестена или каквото там ти дойде на ум. Майката, свекървата, тъщата, лелята, стринката и т.н., ако сметнат, че левентът се държи непристойно, недостойно или не по техните правила (разбирай - не играе по гайдата им) Joy Joy Joy.
Още малко тренинг ти трябва на азиатския фронт и ще спреш да се учудваш на подобни изпълнения Wink.

Честит празник Flowers Herb.
Ако, си имаме именици в темата, да са много здрави и щастливи Flowers Four Leaf Clover

# 715
  • България
2в1, понякога не преставам да се учудвам, особено като се има предвид, че когато имаше раси, жълтата беше смятана за най-интелигентна. И такива груби грешки от представителите ѝ, просто ми бодат очите.
Все едно аз да се върна във времето на цар Калоян или цар Симеон и да им раздавам шамари. Joy Close Sweat Smile
Честит празник и от мен и за да съм в духа на темата, поздравът ми е с втория в топ листата ми (може и да стане първи).

# 716
2в1,пропусна пияна като казак и винаги налита на ИАЕ (изключителен азиатски екзепляр).

Можем да видим Вълчето този месец Scream Иха.

# 717
2в1, понякога не преставам да се учудвам, особено като се има предвид, че когато имаше раси, жълтата беше смятана за най-интелигентна. И такива груби грешки от представителите ѝ, просто ми бодат очите.
Някои твърдят, че Китай лъже за коефициента на интелигентност JoyJoyJoy

Но пък за какво й е на Южна Корея да мами международната статистика.

Южнокорейците са по-интелигентни от японците (статистически). Севернокорейците също са с високо IQ. Което ще рече, че IQ-то всъщност нищо не показва.

Гледах Innocent Thing (филм) с Чанг Хьок, Jo Bo-Ah и Sun Woo-Sun.

Sun Woo-Sun много много ми хареса. Продължавам да се възхищавам на красотата на Хьок.

# 718
  • България
Tuon, само по един ли?
Всички налични принцове се влюбват във въпросната особа, нищо че наоколо се виждат доста по-възпитани други екземпляри от женски пол.
И не по-малко красиви - китайките са ми почти идентични. Явно, като нашите "звезди", китайските актриси ходят при един пластичен хирург. Joy
Някои твърдят, че Китай лъже за коефициента на интелигентност JoyJoyJoy
Joy Joy Joy Joy Joy Възможно е. Grinning

# 719
МоарейнД,aз принципно говорих.Всички се влюбват в Кифлата,ама тя избира принца с тяло на римски бог и без да знае за банковата му сметка.Случайност Scream
Ако питаш за The Holy Pearl нямам много спомен.Обикаляха една горичка и търсиха разни перли.
Този помня,но той с друга се закачаше.

Общи условия

Активация на акаунт