Седмичка/07.08.-13.08/- Августовска, Лятна, Усмихната, Слънчева и Мирна!

• 13 356
  • 261
  •   1
Отговори
# 120
Дидолинке, приятен ден на Вас с малкото Мишленце, много слънце и усмивки Ви желая! Hug

Благодаря, подобно и на вас с Даничката

Джорджетка дано боядисването на апартамента е така, както сте си го представяли и се зарадваш даже още повече Wink

Зайченце, честит Ви рожденник  bouquet

МАмо Б - изпращаме ви безкрйни целувки на ГогИча и теб

# 121
Дидка,сигурна съм,че кекса ще е супер! Мнооо го целувки от мен!

Embarassed открай време съм си ученолюбива...но тук на кой ли му пука ...последно ме "канеха" да работя като опаковчик в една фабрика  Shocked ...понеже съм била чужденка...като ги започнах...малеее...явно изобщо не ми бяха чели Си Ви -то

Та засега правя кариера в Бг-мама!  Wink

Peace И аз се надявам всичко да е наред с боята!  Praynig Ще докладвам в петък!  Rolling Eyes

# 122
Привет сладки мами  Heart Eyes

Дидолинка, страхотни са ти мърдащите човечета в поста  Peace

Джорджа, браво на теб! Знаем, че си страхотна домакиня, а пък за свекита няма да отваряме въпрос  Naughty

Калида, снощи в крайна сметка правих лазаня! Е, за първи път ми беше и смея да кажа, че с е справих доста добре, даже и мъжо беше доволен  Peace ... а пък той е от капризните, нали е добър готвач и все дава акъл с неговите правила за готвене. Това с онова не с е   съчетава и тем подобни, не  е като Масимо да Джорджетта, тои е направо златен, дори и таратор яде  Laughing  От Бг манджите Роберто яде мусака най-вече, луканката му е с прекалено подправки, за таратора да не гооврим  Laughing  По принцип най-странно му е, че слагаме доста неща в едно ястие,  тук малко по-разделно се готви, ама  това не пречи да станеш 100 кила, ако се отдадеш на паста и спагети, пица и лазаня  Joy  Аз а началото отслабнах адски много и сега, слойих няколко килца, та са мъча с глад от няколко дни да ги сваля  Sad ... мъкааа ..... то от снимките "преди и сега" не си личи толкова, ама аз си ги чувствам на коремче, бузки и ръчички  Laughing  Та такив ами ти работи, Смехурко  Crazy  А за кулинарните възможности и трудни вкусове на мъжо-пак ще ви говоря   chef

Звездичке, права си, ако се прибираме заедно по-често, сигурно и аз ще го усетя ... малко е тъжно обаче като ви слушам за такова отношение в Бг ...  Confused

Тази вечер не знам какво да готвя, извадила съм от фризера едни хамбургери / като големи кюфтета са и се правят на скарата/, ще правя салата от моркови със зехтин и лимон и толкова. Има и едни замразени картофи като за пържени, но с е   приготвят  във фурната, може и тях да направя. Изобщо мързелива работа тая вечер  Laughing  Но, първо нямах време и второ, желание за готвене днес. А аз съм на моменти, не мога да готвя така по задължение, предпочитам като ми дойде музата и тогава съм способна на чудеса  Laughing  Шегичка, ама като съм в настроение за готвене и експерименти в кулинарията, се получават наистина чудесни неща  Heart Eyes

А вие какво готвите момичета? Звездичке, в Холандия каккво се хапва? Аз сым била там, но традиционни ястия не см яла. Като дойдем пак, ще гледам да опитам нещо типично  Simple Smile

Mama Strumpf, много хубава почивка! Добре завърнала се

nana_cool честита ходеща буболечка и от мен  Heart Eyes

# 123
Дидолинка, страхотни са ти мърдащите човечета в поста  Peace

Сонче виж ги тук  Wink

# 124

Хихихихи, това много ми хареса Джорджа   Laughing  А премии дават ли? Или дивидентите ги раздават в края на годината  Wink  Ако ни плащаха за прекарано време тук, щяхме доста да сме забогатели досега   hahaha  

отивам да    hang

# 125
Лека вечер/ден на всички!   bouquet

Сонче,трябва да си измислим нещо..дето хем пари да ни носи,хем да го вършим с кеф  Wink

Така,че ако някой има идеи- да казва!  Hug

bouquet

# 126
Сонче,трябва да си измислим нещо..дето хем пари да ни носи,хем да го вършим с кеф  Wink
Така,че ако някой има идеи- да казва!  Hug
  bouquet

Абсолютно! Всъщност, това е идеалния вариант  Wink А пък и на мен ми харесва динамичната работа, представям си се на бюро с канцеларска работа от 8 до 17 часа  Shocked  Ще лудна направо! А и както съм свикнала на динамика и стрес в медиа, една такава работа ще ме довърши. Шегувам се, то пак зависи от работата, ама все си мисля, че тоя тип дейности въобще не са за мен  Thinking

# 127
Kalida, проблясва от време на време слънчице Hug
Иначе Рос се е подрискал в последно време, че и повръща и го водихме на доктор и сега той ще е на диета Joy

ДиДОлиНКа,
 за залеза мога да те уредя веднага идвай у нас и готова...ама и сама да си не става Naughty...с мен, до мен и тралалал да иначе не Crazy! Hug  bouquet  Hug
Разбирам те какво искаш..ама след няколко ( десетки години) може и да имаш някое часче на спокойствие Hug

Giorgia
,
ще чкаме и ние да чуем как е боядисан апартамента! Hug

Хихихихи, това много ми хареса Джорджа   Laughing  А премии дават ли? Или дивидентите ги раздават в края на годината  Wink  Ако ни плащаха за прекарано време тук, щяхме доста да сме забогатели досега   hahaha 

отивам да    hang
А аз милионерка  Mr. Green

sonita
,
 холндкста кухня е пълна скрЪб....Питах в едно интервю Джейми Оливър ( чували ли сте го??) дали ще издаде книга с холандски ястия... пък той се  newsm78 и пак се  newsm78 и се измъкна от отговора с  newsm47 и сменена тема  hahaha
Тук всичко се готви отделно... нищо не е смесено освен  картофи със кисело зеле.. което се приготва така:
вариш картофи ( да не се объркаш да сложиш сол  Naughty ) Намачкваш ги и после им добавяш кисело зеле...  Украсяваш го със дебела, мазна наденица ...и си хапваш с кеф  Sick Mr. Green
ето ти едно национално ястие #Crazy

# 128
Момичета, тык при нас вали, гърми и пресвятка страхотно!  Shocked

А мъжо пътува с колата   

... дано няма проблеми по пътя и големи задръствания  Praynig

# 129
Ама сериозно ли Звездичка такава работата с холандската кухня  Shocked  Ако това е традиционно ястие, мога да си представя останалите  hahaha  Но не вярвам смао така да с е   яде в  холанските домове, сигурно кухнята е по-интернационална ...  newsm78 ...  А твоят съпруг, Звездичке, хапва ли от всичко или е претенциозен като моя?

Роберто си обича италианската кухня, ама дай му барбекю и ще видиш колко е доволен

През юли като бяхме на почивка в Лигурия, печените шишчета, ребърца, пържолки и тем подобни го правеха по-щастлив от всякога  newsm44

# 130
...Джорджета, направо ме изуми колко неща си учила и колко образования имаШ ...
Дидолинке, не само образования има Тя, но и много личен опит и поглед в/у света отблизо, много свят е видяла и много знатни личности е срещала. Но тук при нас има много красиви и богати Момичета- Ел Лусеро дел Алба, е страхотен медик и актриса, ето Сонитката и Майка с богат медиен опит, Мама Б и Мариакара лекарки с опит, Татянка и Маймунката пък колко икономическо образование имат зад гърба си..., Зайченцето, Звездичката, МакДиРок-чето, Свети и Анетката, са направо работохолички, Тали Дан е професионалист в детското възпитание, а Мистичното Ни Потайниче и Етка- са си родени полиглоти. За Теб пък нямам думи, учила си това което те привлича и Ти се отдава, правиш го винаги с желание и резултата е блестящ, както съм сигурна че ще бъде и днес с кекса. А за нашата професионална и висока баскетболистка- Елито, просто няма коментар- спорта е живота й и съдбата й/ Мартин/, изпуснато състезание няма. А колко ли неразкрити богатства има в Амейката, Наничка, Пепеляшката и Румянка, освен че са хубави Мами на сладките Шоки,Дон Биберончо- Габи, Мартин и красиво усмихващата се принцеска Габи ни предстой да откриваме...Hug Много съм горда и щастлива, че Ви познавам всичките Вас- красиви и интелигентни жени, макар и само виртуално! Peace

Сонитка, дано аморето Ти, скоро се прибере и ви желая една приятна и романтична вечер!

Звездичка, вече си имаш компаньон в диетите. Милото юначе, да не е вирус/ всъщност има ли вируси по кученцата?/ newsm78

Джорджа, дано Маминка, оценява каква златна снаха съдбата й е отредила. Hug

# 131
Kalida такива хубави неща си написала за всички и как никога не забравяш никого  Heart Eyes Страхотно е ...
Поздрави на всички, хубав ден/вечер и от мен   Hug

# 132
Всеки път просто онемявам, като чета какво е написала КалидаHug Как успяваш? newsm78 За кой ли път те питаме, но ти все в тайна го пазиш. Whistling За рожденият ден ще бъдем около 20 човека, но понеже искам да се преместим от тази квартира, мястото все още не е много ясно. Тясно започва да ни става в една стая. "Габи иска да пълзи и ходи Wink навсякъде, а хазяина е човек които не е много доволен от това. Аз обаче не мога да си държа затворено детето по цял ден, още повече че и времето не ни позволява да излизаме често. Та така.

На всички много благодаря за пожеланията. Опитах се да го снимам с камерата, но то диването, като ме види че я държа, пада на колене и с индиански писък се засилва към мен. ooooh!
 Момичета, да ви питам. Много хапи Габи.  TiredПобърква ни. Само чака да набара на някой ръката или голо място по тялото и се започва едно хапане, направо няма думи. Период ли е или какво? Сестра ми работи в ясла и имат 2 деца, на които родителите са ги предупредили, че много хапят да пазят другите дечица. И Габи ли ще става хапльо? #CrazyДано е само период.  Confused

Звезди, направо ме умори с тази холандска кухня. Няма да ходя там, че както си угаждам на душичката току виж съм премаляла от глад. Mr. Green

А, за България всички май сте прави. Тъжно е, но е факт. Аз вече дори на приятели не звъня, защото го усещам и по телефона, явна неприязън и все едно: "Ти нали си там, от какво се оплакваш? Ние тук да му мисли." и други такива.  Confused

# 133
Звезди, забравих да питам, къде успя да се докопаш до Джейми Оливър? На мен ми е любимец Blush Но от кулинарните ТВ звезди, като професионализъм харесвам повече Гордън Рамзи. голям шемет ми е. Whistling

# 134
...Джорджета, направо ме изуми колко неща си учила и колко образования имаШ ...
Дидолинке, не само образования има Тя, но и много личен опит и поглед в/у света отблизо, много свят е видяла и много знатни личности е срещала. Но тук при нас има много красиви и богати Момичета- Ел Лусеро дел Алба, е страхотен медик и актриса, ето Сонитката и Майка с богат медиен опит, Мама Б и Мариакара лекарки с опит, Татянка и Маймунката пък колко икономическо образование имат зад гърба си..., Зайченцето, Звездичката, МакДиРок-чето, Свети и Анетката, са направо работохолички,

Калида, страхотна си
Аз си изпратих гостите и отивам да поприбера малко... Wink

Черпя ви по един Шоколадов кейк

Общи условия

Активация на акаунт