Хипоспадия 7 или деца с урологични заболявания оперирани в Сърбия

• 44 633
  • 716
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,моля за отзиви ,който е ходил при доктор Пеев в Пирогов.Детето ми е с хипоспадия

# 376
Ако ще ви дава документ за детето за ТЕЛК,Пеев ще ви свърши работа,ако става въпрос за операция.....има доста изписано в тази и предишната тема.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 19:02 от Зарко Петров 672673

# 377
Аз водих детето си при него за преглед, за да мога да продължа ТЕЛК. Както са ви написали, дава изрядни документи. Много ми се хвали какви операции прави, показва ми снимки. Задавах му доста въпроси, дори се изнерви и ми каза, че май много съм чела. Което си е така. И точно затова не бих оставила детето си в ръцете на никой от лекарите тук.

# 378
Weronkaa, аз лично съм много щастлива когато виждам, че има родители които четат и решават да направят крачка в посока операция извън България. Лично ние стигнахме до Сърбия по трудния път. Затова разбирам и родителите, които се колебаят, които искат да опитат тук или вярват, че все пак шанс има и в България. Дай боже да се случи най - доброто за децата им. Но всеки път, когато прочета, че има и родители, които четат и се решават на "това приключение" съм наистина щастлива и намирам смисъл отново да пиша.

# 379
Weronkaa, аз лично съм много щастлива когато виждам, че има родители които четат и решават да направят крачка в посока операция извън България. Лично ние стигнахме до Сърбия по трудния път. Затова разбирам и родителите, които се колебаят, които искат да опитат тук или вярват, че все пак шанс има и в България. Дай боже да се случи най - доброто за децата им. Но всеки път, когато прочета, че има и родители, които четат и се решават на "това приключение" съм наистина щастлива и намирам смисъл отново да пиша.

За мен по-голямо приключение ще е да се оперира дете с хипоспадия в България.
Следващите ми думи може и да са малко прекалено директни, но ако спестят мъките и на едно дете си заслужава да се прочетат!
Аз навремето изчетох всички налични, около 10 теми, ако не можеш да прочетеш последните две, не знам що за родител си.
Парите за операцията се събират от ТЕЛК за 2 години, а за хипоспадията лекарства не са нужни, така че не знам за какво друго един родител би могъл да похарчи тези пари с чиста съвест, ако не да ги спести и да направи най-доброто за детето си.
А това е д-р Джинович, само на 5часа път от София!

# 380
Права си с всяка дума. Да, аз се опитвам да меря думите си, но понякога трудно се въздържам. Но важното е, че вече все повече деца се оперират там!!!

# 381
Четох цялата история на Анелия не знам колко пъти, а след това и всички останали истории и постове. Аз също не разбирам как точно  в тази тема се търси мнение за бг уролозите. Мъжът ми не вярваше на  моите преразкази от темата....прочете я и каза: отиваме  в Сърбия.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 22:16 от zee89

# 382
  • София
Четох цялата история на Анелия не знам колко пъти, а след това и всички останали истории и постове. Аз също не разбирам как точно  в тази тема се търси мнение за бг уролозите. Мъжът ми не вярваше на  моите преразкази от темата....прочете я и каза: отиваме  в Сърбия.
Моя като разбра, че има алтернатива, каза отиваме там. В Пирогов, няма да дам да го пипнат.
Изчетох всичките разкази, всеки път съпреживявах болката на родителите и сърцето ми се късаше за децата.

# 383
Здравейте,моля за отзиви ,който е ходил при доктор Пеев в Пирогов.Детето ми е с хипоспадия
Здравейте!
Синът ми е с коронарна хипоспадия. Ходили сме 2 пъти на преглед при д-р Пеев като и двата пъти останахме с много добри впечатления от него - и като човек, и като професионалист. Това, което ни спря да направим операцията при него е, че при прегледът ни обясни, че най-вероятно няма да мести каналчето на върха. Също така условия в Пирогов, които описваха майките при престоя си  след операцията и резултатите от тях, повлияха да вземем решение и да се доверим на др Джинович. Надяваме се, че сме взели правилното решение.
Успех!

# 384
Точно там е проблема,че на преглед,те са си научили репертоара и създават впечатление,че са истински професионалисти,но после идва страшното.Най-лошото е,че в някои случаи има непоправими проблеми-после остава само чувството за вина,че е могло да предотвратиш,но си взел грешното решение...Дано повече родители четат темите и взимат правилното решение...

# 385
Здравейте,а има ли някой детенце с хипоспадия,при което има две дупчици на главичката ?

# 386
Успях да се свържа с д-р Джинович. Написа ми да му върна e-mail, когато сина ми навърши 1,5-6мес., което е февруари месец. Решихме да подадем и документи за ТЕЛК. Сина ми е с коронарна хипоспадия, която не е вписана в епикризата. Сега се опитвам да се свържа с неонатоложката в болницата, в която раждах, за да видя дали има вариант да бъде коригирана епикризата. Има ли някой на който е коригирана, да знам дали да се занимавам, или да ходя да подавам документите?

# 387
Отидете на уролог, който да ви даде документ, че има хипосподия и подлежи на операция. Аз минах само с този документ, без да пише нищо в епикризата от раждането на детето. И не са ми искали други документи, освен за уролог. Това за София и за комисията в V градска.
На д-р Джинович пишете два-три месеца преди да навърши 1.6 г, за да уточните датата. При мен беше по-трудно свързването с Олга за квартира.

# 388
Отидете на уролог, който да ви даде документ, че има хипосподия и подлежи на операция. Аз минах само с този документ, без да пише нищо в епикризата от раждането на детето. И не са ми искали други документи, освен за уролог. Това за София и за комисията в V градска.
На д-р Джинович пишете два-три месеца преди да навърши 1.6 г, за да уточните датата. При мен беше по-трудно свързването с Олга за квартира.

Ако е написано в епикризата, ТЕЛК е от датата на раждане

# 389
То се води генетична аномалия или нещо такова и се признава, че е от раждането. Аз подадох за ТЕЛК, когато детето беше на 2 месеца, дадоха ни решение, когато беше на 4-5 месеца. В решението пише, че е от раждането и ни дадоха половината пари от раждането до момента но влизане но решението в сила. Ако детето и по-голямо, дават половината пари, но само година назад.

Общи условия

Активация на акаунт