COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 984 947
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 14 040
  • Пловдив
Ето тук една статия за предпазване. На някои може и да им е смешно, но..за други да не е.
Та ще я туря, пък... отивам да правя чайче аз
Между другото Народното събрание се разпуснало , брейй. А заплати?
https://spisanie8.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5/2020/0 … E72XN5gOGWEd9Oz7k
да не мислиш, че са.в.неплатен като нас? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 14 041
  • София

Не трябва ли сега да ви изследват са коронавирус? Или вземат кръв, я после изследват?

# 14 042
За който иска сега от 19ч да гледа театър онлайн))
https://stolica.bg/kultura/parizhkata-sveta-bogoroditsa-na-teata … dqcr_Xths2H3_cDUU

# 14 043
Скрит текст:
Наистина се изумявам на цинизма . "Те май не са били кой знае колко болни."
Не, не е цинизъм, а практичност. Няма причина, в задоволително добро състояние да стои и да чака да се изчисти от вируса и около него да циркулира мед. персонал.
Скрит текст:
Не виждам и причина, ако човек е в начална степен на разболяване, но няма нужда от специални грижи, да не му бъде назначена своевременно терапия в домашен режим /но не парацетамол и витамин С/. Това дава реален шанс, много хора да не развият пневмония и да избегнат отежняване на състоянието. Защо трябва да гълтат препарати за грип, които не е ясно дали ще помогнат, и да се чака пред задушаване за да бъде приет в болница.
Пребройте се, колко пъти са ви изписвали антибиотик без изследване, без антибиограма и се е получавало. Защо сега трябва да се плавят на по големи светци от папата.

Защо обясняваш това на човек, който не вижда нищо нередно в това част от хората да се лекуват по телефона и да чакат да получат посиняване на устните или задух, но е възмутена, че ще изписват клинично здрави хора от болниците? Такива въобще не са загрижени за хората, то се вижда, а и цитираният напред психиатър го обясни. Големият проблем в случая им е, да не изпишат някой недоизлекуван и да им "ръси вируси". Не е проблем обаче, че не се диагностицират всички и на всеки 2ма в болницата има 9 извън нея. Важното е да имаме конкретен обект за хейт. Въобще подминавам вече някои потребители и ми е много по-лесна за четене темата.

# 14 044

Не трябва ли сега да ви изследват са коронавирус? Или вземат кръв, я после изследват?

Първо се взима кръв, после я изследват за СПИН, Хепатит А,Б,С, сифилис и други, както и ПКК.

До този момент няма научни данни ковид да се предава по кръвен път.
Затова, не се притеснявайте, дарявайте. В момента има остър недостиг на кръводарители, именно поради страха да не се заразят. А болни има не само от ковид, все пак и някои от тях се нуждаят от вашата кръв.

# 14 045
12 полета ще кацнат на летище София само днес - каква изолация, какви 5 лева?

# 14 046
  • Mediterraneo

Естествено, че кръвта се изследва после.

# 14 047
Щатите вече са официално на 2ро място след Китай по брой заразени с корона вирус.
Сега очаквам Тръмп на бял кон да извади лек, и да го преизберат до живот за президент.

Италия ако днес няма спад, вече ми става съмнителна. Колко дни са затворени и спазват изолация, а броя им расте, и умират прекалено голям брой хора.

# 14 048
На мен не ми хареса изобщо, в един момент вече нямах търпение да свърши.

Иначе като каза в 19ч театър, помислих, че говориш за Новините Joy

# 14 049
  • Пловдив
12 полета ще кацнат на летище София само днес - каква изолация, какви 5 лева?
добре, де кой толкоз пътува?

# 14 050
Има ли тема където се споделят главно линкове към информация?

# 14 051
  • Ispania
https://www.elmundo.es/espana/2020/03/26/5e7c7b68fc6c83a2118b46ae.html
Или как света върви на опаки 🤣🙄🙄🙄🙄.

Бьрзите тестове (които като брой бяха извънредно малко), които е закупило Министерството на здравеопазването в Испания , са закупени от НЕ лицензирана фирма в Китай и не вършат почти никаква работа . Вместо да дават сигурност 80%, те дават едва (отчитат!) 30%.
Това само някой депоспал може да го направи 🙄🙄🙄🤭🤭🤭🤭.
И парите на вятъра , и хората с направен тест без сигурност .

# 14 052
Щатите вече са официално на 2ро място след Китай по брой заразени с корона вирус.
Сега очаквам Тръмп на бял кон да извади лек, и да го преизберат до живот за президент.

Италия ако днес няма спад, вече ми става съмнителна. Колко дни са затворени и спазват изолация, а броя им расте, и умират прекалено голям брой хора.

В Италия отделни общини криели смъртни случаи, сега излизат наяве, затова се изкривяват данните.

# 14 053
Wizz летят още, но според мен повечето полети са празни...

# 14 054
Видео от Ню Йорк..
https://www.nytimes.com/video/nyregion/100000007052136/coronavir … JXF9EvOW6Ftsju_Bg

.. говори се за пациенти с коремни болки, но без температура.

Общи условия

Активация на акаунт