COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 987 875
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 14 295
London eye, много ти се моля! Така нарушаваш екслузивитета на корона вируса като най-страшния на нашето съвремие. И аз в началото плахо питах за свинския грип, там се цитират числа от порядъка на стотици хиляди смъртни случаи, ама така и никой не ми обясни с какво е по-долу.

Вземете с лондонското Око си направете тема "Конспирации около Ковид 19 и други идиотии" и се изнесете, че дразните неприятно в много неподходящ момент и по-важно, опорочавате добрите намерения на тема, която е замислена като информативна и спомагателна. Ще почна да ви докладвам упорито, време имам много.

Ами докладвайте, то така стана в целия свят. Който говори разумно с факти, го докладват, да виреее психозата. Приятна вечер , няма какво да се хабя, можете да си спестите докладите, спирам да пиша.

# 14 296
  • София
то не е за задните части, а за това, че гадината не мре толкова лесно! А от тоалетната лесно могат да попаднат пръски по повърхностите, които пипа фамилията.

# 14 297
Няма списъл да се тръшкате за икономическата ситуация.
Света така или иначе спря да работи и го тресна невиждана криза, така че и да искаме да работим, и да не искаме ни чака същото.

Т.е. невиждана икон.криза. Нищо няма да е същото, дори и утре да махнат всички мерки.

# 14 298
  • Варна
Не виждам защо трябва да изтъпанват Мутафчийски всяка сутрин в 8. Ами и той човека си има нерви и предел. Какво ще стане, ако някой друг изнася информацията и аз лично не искам да узнавам така истерично всеки ден по няколко пъти.

# 14 299
  • Germany
Най-интересно как “театъра” се мести от страна на страна. Първо беше Китай, после Италия, сега Испания, скоро и в други страни. Stay tuned 😉 А кой го прави театъра? Има ли теория относно това?

# 14 300
Да, точно така, там явно се задържат пръски
Лондон ай, аз посочих аргумент. Медицината, че и статистиката, не са проста работа и не са всичко.  В момента медицината се бори за тия пациенти, дето няма къде да ги приемат и мрат всеки ДЕН. Тепърва науката ще разглежда епидемията, общ брой, сравнения и прочие.

# 14 301
  • В планината / На морето
Измежду вас има ли зъболекари и зъботехници, по разни причини   ме интересуват намалели ли са поръчките и доходите
 на зъботехниците но работата им зависи от първите.
Не знам какви са заповедите, но си работят видях лично.
Ако някой има впечатление би ли споделил намаляла ли е работата с корони, мостове, протези...

Само за някои е извънредно това положение....
И те интересуват доходите им, или това ,че има хора които имат нужда от стоматологични услуги/ не визирам спешно избелване на зъби/   и е редно да я получат?
Не ме интересуват ей така  заради клюкарстване.
Интересува ме ще могат ли да бъдат издържани две деца, но не мога да питам лично...

В Австрия днес казаха по радиото ,че държавата ще плаща издръжки на децата ,
чийто родители не работят поради епидемията.

# 14 302
London eye, много ти се моля! Така нарушаваш екслузивитета на корона вируса като най-страшния на нашето съвремие.

Нали вече на всички им е ясно защо се дърпаме от масовия скрийнинг.

Защото току-виж се оказало, че "върволици военни камиони трупове" (тоя Мутафчийски тотално изтрещя, направо удари дъното днес) не ни очакват и тогава хиляди гневни хора ще попитат какъв беше смисълът от всичко това.

Така че не е време за наука и анализи! Време е черния пиар да бълва страх и прокоби от сутрин до мрак, за да оправдае задвижванетоп на една машина, която скоро няма да спре.

И за по сигурно сме включили в театъра и Тръмп и Путин и Макрон и още десетки ръководители на различни страни.
Сигурно е за да се завърне комунизма, затова и Куба се включи. 🤔

Мисля,че прекалявате. Помислете си преди да кажете че един професор е ударил дъното... Предполагам че нито сте му на годините нито на образованието. За възпитанието е ясно.

# 14 303
  • БГ
Най-интересно как “театъра” се мести от страна на страна. Първо беше Китай, после Италия, сега Испания, скоро и в други страни. Stay tuned 😉 А кой го прави театъра? Има ли теория относно това?

Има, но ни казват по горе да си направим отделна тема, че няма да  сме конструктивни.

# 14 304

Ако си права, Англия и особено Шотландия трябва да отнеме първенството на Италия съвсем скоро. В Шотландия всичко гние от влага. Да, и Холандия също.

Тогава дано да греша...

Заели са се сериозно в Шотландия

# 14 305
London eye, много ти се моля! Така нарушаваш екслузивитета на корона вируса като най-страшния на нашето съвремие. И аз в началото плахо питах за свинския грип, там се цитират числа от порядъка на стотици хиляди смъртни случаи, ама така и никой не ми обясни с какво е по-долу.

Вземете с лондонското Око си направете тема "Конспирации около Ковид 19 и други идиотии" и се изнесете, че дразните неприятно в много неподходящ момент и по-важно, опорочавате добрите намерения на тема, която е замислена като информативна и спомагателна. Ще почна да ви докладвам упорито, време имам много, за късмет даже ми го плащат.
Аз теории за конспирации нямам. Имам съмнения че това е смъртоносния вирус, който ще убие половината човечество. Ако идеята на темата е да броим смъртните случаи и да се паникьосват, моля заповядайте.

# 14 306
  • София
...Имам чувството че скоро в препоръките на СЗО ще влезе и указанието за задължителна клизма и баня след ходене по голяма нужда.

Клизма не. Баня - да. Но по един.

# 14 307

Сега се продуцира песента We are the world 2, с любезното съдействие на руския клон на Розенкрийцерите. За съспенс.

# 14 308
  • София
Турция много бързо напредва!
Днешните резултати: 1196 нови заразени. Починали 16 пациенти.

# 14 309
  • София
Забележително режисирано театро в такъв случай.
Виж, с кацането на луната е било по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт