COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 986 701
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 14 430
Да, продължаваме да даваме, защото ние сме се презапасили 50 пъти дори. За всички имало. И някаква цена на костюм каза.

Кога го чухте.
Току що каза че цяла Европа чака да започнем да изнасяме. чака . Не сме започнали
Цяла Европа чака на нас?

Това каза ББ. Не аз. Но в интерес на истината казват че нашите облекла са в пъти по добри от китайските и виетнамските

# 14 431
  • вкъщи
Не знам къде са отменени.. В Бургас още не са. Класна съм на зрелостници и децата няколко пъти разговаряха с туроператорката, засега изчакват с прогнози. Пари не са връщани, дори и от сумите за пътуването им до Турция.

# 14 432
Аз не мога да разбера сега наистина ли има хора, които си мислят за балове, сватби, кръщенета и не знам още какво? Вместо да се притесняват за здравето и живота си, те си мислят за някакви неща след 2-3 месеца. Някои сигурно вече се притесняват, че са си предплатили лятната почивка в Гърция и сега няма да им върнат парите.
организацията за бала е задействана от миналата година. Но вече всичко е отменено, затова казах, че въпросът е смешен. В момента продадат пробни изпити в България и прием в чужбина. Под въпрос са матурите на зрелостниците и редовните изпити. Нещата са сложни, но темата рядко се повдига, всички деца и родители проявяват разум и разбиране, следят си нещата и т.н. , Изобщо въпросът на журналистка беше смешен

Ама защо така безобразно  лъжете и си измисляте. Кой е казвал, че матурите са под въпрос и, че редовните кандидат-студентски изпити са под въпрос. Вие като Ванга ли се изживявате....

# 14 433
Спокойно бе хора, имам и 7, и 12 клас у дома
Как да не ми е важно
Но естествено, че в момента е по важно глобалната картинка.
В условия на извънредно положение няма да има бал, дори и да не го забранят изрично?!?
Смешно е

# 14 434
  • София
Значи разбрах следното - ще мерят придобит имунитет на хомогенни групи през интервали от време. С ПСР. Не болни.

# 14 435
Ох, една камара политици уанаби в контращаба.

# 14 436
В Турция става страшно, докладваха първите си случаи малко след нас, а вече имат 12 пъти повече болни. То верно, че те са 80 млн. и в Анадола живеят сигурно при ужасни условия повечето, но хич не са добре нещата там.
Беновска и Ива Николова не бих си ги причинила и гледала, ако ще и Чърчил да възкресят и да поканят в студиото.
Това не са журналистки, това са парцалеси.

А какво стана с автобусите бежанци дето турците стоварваха на гръцката граница?
Тая тема мистериозно изчезна от новините.

Още са там.

# 14 437
Значи разбрах следното - ще мерят придобит имунитет на хомогенни групи през интервали от време. С ПСР. Не болни.
Не може да е с пср. С тестове за антитела ще да е.
Аз се разсеях и не слушах, но имунитет няма как с пср.

Като развален телефон сме в темата Joy

# 14 438
  • София
Предвид, че извънредното положение за сега е официално до 13.04, нормално е да не искат да коментират какво ще стане с баловете.

# 14 439
  • София
Да, с антитела. В началото говореше за ПСР.
Какво няма да сме като развален телефон, то сто пъти по различни начини различни неща казаха!  голямо напрягане да слушам!

# 14 440
Е, най-накрая да достигнат до умно заключение - да тестват 1000 човека поне, за да направят епидемиологичен статус на извадка, който пак не е чак толкова представителен, защото са само 1000 теста, но все пак е нещо! Браво на Медицинския съвет. Мутафчийски малко се беше закучил, но накрая разбра какво се има предвид. Да видим къде сме - в началото ли, в средата ли или в опашката на заразата.
Това беше предложено в тази тема. Да направят скриниг на 1000 или 10 000 човека. Не помня, кой го предложи. Пак някоя мама им изкара парите. Blush

# 14 441
Точно.
Няма да търсят новозаразени, а придобили имунитет.

# 14 442
  • Bulgaria
Точно.
Няма да търсят новозаразени, а придобили имунитет.

Много ми е интересно дали наистина ще има такива, които имат имунитет.

# 14 443
А този имунитет с какви тестове ще го мерят? С тези испанските, дето бяха фалшиви ли ще е?

# 14 444
  • Bulgaria
А този имунитет с какви тестове ще го мерят? С тези испанските, дето бяха фалшиви ли ще е?

С бързите, които трябва да покажат наличие на антитела.

Общи условия

Активация на акаунт