COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 985 772
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 14 880
  • Варна
Борисов не го ли е срам за 50-ти път да се похвали колко навременни са ни мерките? Не знае на какво е способен един обезумял от мъка и безсилие народ!
Сега се хвали, че ще имаме износ при вътрешен дефицит. Ще чакаме тестове, кога ???

Извинете на вас лично за какво ви е тест. И като го направите какво ще следва.
Може да последва и карантина. Имам някои от симптомите и не само аз.

# 14 881
Хора, докато ние тук се чудим дали било хуманно да се слагат бележки на вратата за карантина, вижте какво правят хората по света. Открили са нулевия пациент в Ухан и го посочват с трите имена и местоработата му. Вече знаем кого може да убием с камъни. Естествено, както може да се предположи, е жена. Така ни е тръгнало на нас хората още от едно време, когато пак заради жена Ева, ни изгониха от Райската градина. Сега, пак заради една жена, целия свят е заключен.

Тази жена е нулевият пациент. Но четох, че се е заразила в тоалетните на пазара. С нея е имало и други болни от пазара, но тя първа се е обърнала към лекар. Въпросът е кой изяде прилепа?

# 14 882
А Мангъров не говореше ли точно за такива хроматографски тестове?  (моля, не ме бийте! Wink)
Не!
Той говореше за антитела.
Хроматографският тест открива протеин на вируса, тоест активна инфекция.
Ето
https://www.ridacom.com/products/view/7469?fbclid=IwAR0GW6lRrRR2 … B4SPcaOQtOzo1Ibdg
Ще ме обвинят в реклама на лаборатории, но да кажа, че в Рамус мисля, че бързият тест за 80лв е от този тип. Дали си струва обаче на фона на това, че pcr е 100лв...

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 12:44 от Дъждец

# 14 883
  • София
Робин! Wink

# 14 884
  • Bulgaria
Актьорът Марк Блум почина заради усложнения от коронавируса.

http://www.missbloom.bg/zvezdi/goreshti-novini/aktyorat-mark-blu … aOgvCnb2HiW1CdxOI

# 14 885
Какво правим, пак нищо и половина......

Успявали да следят контактните групи..... Как точно следят циганите?!? Специално тях трябва да ги затварят някъде. Съжалявам, че съм толкова остра, но с тях няма оправия....

# 14 886
Борисов не го ли е срам за 50-ти път да се похвали колко навременни са ни мерките? Не знае на какво е способен един обезумял от мъка и безсилие народ!
Сега се хвали, че ще имаме износ при вътрешен дефицит. Ще чакаме тестове, кога ???

Извинете на вас лично за какво ви е тест. И като го направите какво ще следва.
Може да последва и карантина. Имам някои от симптомите и не само аз.

Пишете отдавна. Би следвало да знаете какво трябва да се направи. Всеки случай на ваше място не бих писала тук и да мрънкам за тестове....

# 14 887
Изследванията на ваксини и лекарства срещу болестта на Covid 19 продължават, но целта е да се установи кой вече е имунизиран срещу коронавируса. Съответно се подготвя голямо проучване в Германия. Проектът под патронажа на епидемиолога Жерар Краузе от Хелмхолцския център за изследване на инфекциите в Брауншвайг и в сътрудничество с RKI и Берлинския Charite все още не е окончателно одобрен. От април 100 000 лица ще бъдат тествани за антитела срещу патогени на Covid 19. Това е, за да се  разбере доколко Sars-CoV-2 вече се е разпространил в Германия. След това проучването ще помогне да се вземат по-добри решения за това кога училищата ще бъдат отворени отново и ще се разреши провеждането на големи събития.

https://www.n-tv.de/panorama/11-25-Bundeswehr-mobilisiert-15-000 … icle21626512.html

# 14 888
  • софия
Някой разбра ли за какво извикаха Мутафчийски така спешно от пресконференцията? ( и Бойко ли го извика)

# 14 889
Да, Бойко .

# 14 890
Трябва да се спрат да щъкат всички, които нямат належащо основание да обикалят. Пишат се фалшиви декларации и пак се опитват.

# 14 891
Цитат
. Как точно следят циганите?!? Специално тях трябва да ги затварят някъде. Съжалявам, че съм толкова остра, но с тях няма оправия....
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/masovo-nar … estypnost-6107473

# 14 892
  • София
разговор с китаеца за договора?

# 14 893
  • софия
интересно ми е, има ли върнати изобщо от някой пропускателен пункт при градовете? Знаете ли?

# 14 894
Хора, докато ние тук се чудим дали било хуманно да се слагат бележки на вратата за карантина, вижте какво правят хората по света. Открили са нулевия пациент в Ухан и го посочват с трите имена и местоработата му. Вече знаем кого може да убием с камъни. Естествено, както може да се предположи, е жена. Така ни е тръгнало на нас хората още от едно време, когато пак заради жена Ева, ни изгониха от Райската градина. Сега, пак заради една жена, целия свят е заключен.

Айде, айде, започнаха да излизат доказателства, че са разработили и наблюдавали вирус-убиец, причиняващ ТОРС в лабораторията в Ухан и видиш ли веднага откриха нулевия пациент на сергия за живи скариди. Вервайте им!

Общи условия

Активация на акаунт