COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 984 752
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 14 865
Да се слагат табелки на вратите, че някой е болен, е нечовешко, нехуманно.
Не трябва да го правим. Това е моето мнение.
Нехуманно е, да. Според мен направо трябва да се рисува червен кръст, с блажна боя на вратата, както са правили едно време при чумата.

# 14 866
  • София
Мутафчийски как се хили!

# 14 867
  • Варна
Борисов не го ли е срам за 50-ти път да се похвали колко навременни са ни мерките? Не знае на какво е способен един обезумял от мъка и безсилие народ!
Сега се хвали, че ще имаме износ при вътрешен дефицит. Ще чакаме тестове, кога ???

# 14 868
  • Bulgaria
Хора, нехуманно е това, нехуманно е онова. Хуманно ли е човек, който е под карантина да обиколи целия град? Хуманно ли е човек да застрашава собствения си живот, защото не знае какво има отстреща. Хуманно ли е човек, който знае, че е болен да отиде без маска в магазина да кашля нарочно срещу всеки? Видяхме, че това е много заразно и е съвсем лесно да се зарази човек. Как очаквате да се спасим като сме толкова хуманни и всеки болен си се разхожда насам-натам?

# 14 869
  • София
ужас, "когато, някога отхлабиме..."

# 14 870
Борисов не го ли е срам за 50-ти път да се похвали колко навременни са ни мерките? Не знае на какво е способен един обезумял от мъка и безсилие народ!
Сега се хвали, че ще имаме износ при вътрешен дефицит. Ще чакаме тестове, кога ???

Извинете на вас лично за какво ви е тест. И като го направите какво ще следва.

# 14 871
Брифинг ли има пак?!:mask:
На работа съм и няма как да видя, но от това, което коментирате, май да.

# 14 872
  • Bulgaria
И още нещо за хуманните. Вчера попаднах на коментар от човек от ромски произход - аз може да умра, ама с мене и 80 българи ще умрат. Еми, извинявайте, аз не съм от хуманните!

# 14 873
А много ще хуманно да се качите в асансьора със съседката, чийто мъж лежи вкъщи болен и тя да ви говори в лицето? Тогава ще изпищите и друга песен ще запеете.

# 14 874
Облеклатаааа, моля ти сеееее, ти баща, ти майка 😂😂😂
Ужас.. Горките австрийци, за никъде са без нас..

А вие работите в австрийска болница или.....

# 14 875
Хора, докато ние тук се чудим дали било хуманно да се слагат бележки на вратата за карантина, вижте какво правят хората по света. Открили са нулевия пациент в Ухан и го посочват с трите имена и местоработата му. Вече знаем кого може да убием с камъни. Естествено, както може да се предположи, е жена. Така ни е тръгнало на нас хората още от едно време, когато пак заради жена Ева, ни изгониха от Райската градина. Сега, пак заради една жена, целия свят е заключен.

# 14 876
  • на пъпа на Златията
Да се слагат табелки на вратите, че някой е болен, е нечовешко, нехуманно.
Не трябва да го правим.
Това е моето мнение.

Сложих ти полезно , но се замислих , а хуманно ли е да му сложим полицай да го пази ,м ?
А тояга де.
Казах ви един дето стои с часове пред един магазин и влиза по 10 пъти в магазина да се топли , а внучките му  са се въранали преди 20 дни  от Германия и са при него .
Дойдат полицаите та го прогонят и след половин час е пак  там и храчи и плюе пред магазина дето хората пазаруват . И  какво като го  глобиш , той няма нищо .
А де де , тояжка неокастрена .
Пък нормалните хора "луднали" да клеветят  комшийте си ?
Дивотия!

# 14 877
  • София
Айде, пак жените виновни!

# 14 878
  • Варна
Нормално ли е след двуседмична карантина да чакаме още месец за масови тестове ? Който иска ( и има пари) да отива в частни болници за тестване.

# 14 879
  • София
А Мангъров не говореше ли точно за такива хроматографски тестове?  (моля, не ме бийте! Wink)

Общи условия

Активация на акаунт