COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 984 343
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 2 985
Ето я реалността в Италия

Скрит текст:

# 2 986
И аз питам от няколко дни. Източници не дават ама упорито повтарят, че имунитет имало.
Пишете на СЗО поне, да знаят и те завалийте, че още не са разбрали.
Имунитет ИМА със сигурност. Проблема е, че не се знае колко е продължителен, а то няма и как да се знае колко ще е имунитета срещу короната.
Имунитет има и срещу грипа, само че е нетраен и до следващата година вече го няма и затова човек може всяка година да си кара грип.

# 2 987
  • В полите на Пирин планина
Аз не вярвам след 29.03. децата да тръгнат на училище, нито да се намалят мерките...

# 2 988
Да ви питам по-старите в темата - нямате ли усещането, че тези, дето до вчера казваха "няма такъв вирус", вече превключват на "абе има, ама аз го изкарах още през ноември" Simple Smile. Ох, смея се аз, но искрено се надявам да не го разберем по трудния начин, както в Италия.

# 2 989
От фейсбук видях, че на приятели, които са към полицията в Бургас, са раздали предпазни екипировки. Сигурно са тези от военния запас. Спокойно, постепенно ще оборудват повечето нуждаещи се.

# 2 990
Ето я реалността в Италия

Скрит текст:

Дай нещо за реалността в България.

# 2 991
Някой откри ли инфо за израелците ? В пампорово или банско са били? И защо не напишат период и хотел....
Много подробно са го написали https://www.health.gov.il/English/News_and_Events/Spokespersons_ … /14032020_24.aspx
В Банско, хотел Лион. През Пловдив.

# 2 992
Мисля че в пет часа генерала ще съобщи доста голяма цифра новозаразени...от Банско. Дано греша.
И да попитам хората от северозапада защо още работят баничарниците, сладкарниците и кафетата.

# 2 993
  • Sofia
Аз не вярвам след 29.03. децата да тръгнат на училище, нито да се намалят мерките...

Със сигурност ще се удължи срока.

# 2 994
Много българи са в момента блокирани на границата между Австрия и Унгария и унгарците не ги пускат да преминат. Ситуацията е от вчера вечер. Дано се разреши възможно най-бързо.

# 2 995
Christinа, а момчето как се чувства? Какви са му били симптомите?
В предният разговор каза, че се чувства зле, отпаднал. За симптоми подробно не съм разпитвала. Сега се чухме отново и каза, че е ок вече. Панирал се е много. Под карантина е в Банско. Чака резултати. На шефа му са излезлите положителни. И двамата работят като ски учители там.

# 2 996
Аз не знам за онлайн лечение. Може ли източник? Или ще плащаш?

Ако е към мен, коментирам това, че може да се обадиш на ЛЛ и да ти прати рецепта онлайн...и на мен не ми е ясно как става...
При хронично болни когато лекаря си ги познава не е проблем, при малко организация също и за рецептурните книжки, стига лекаря или сестрата му да са оправни организационно и на ти с комуникациите.

# 2 997
Всеки има близки в чужбина. Оценявайки риска те си останаха там.
Не всеки има близки, но от тези които имаме...има и такива които няма къде да останат! Разбери, че не всичко е черно и бяло.
ММ още преди 8ми март искаше да се прибере, но от фирмата го увериха, че ще се погрижат за екипажа. Сега положението е такова, че не се знае дали ще са способни да го приберат. Както и стотици други служители, в същата ситуация.

# 2 998
Много българи са в момента блокирани на границата между Австрия и Унгария и унгарците не ги пускат да преминат. Ситуацията е от вчера вечер. Дано се разреши възможно най-бързо.

От МВнР призоваваха съгражданите ни да останат там, където са, ама явно са тръгнали да се прибират, да донесат още.

# 2 999
  • Варна
Някой откри ли инфо за израелците ? В пампорово или банско са били? И защо не напишат период и хотел....
Банско, хотел Лион /или Лайън/, от 4 до 9 март.

Общи условия

Активация на акаунт