COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 981 996
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 4 470
Elpis, какво по-различно написа в поста си Simple Smile

# 4 471
Брояча още не отчита италианците.

# 4 472
  • на пистата
Къде има линк да днес

# 4 473
Брояча още не отчита италианците.

И  BNO днес са странно мълчаливи. Последната им информация е отпреди 6часа, за Испания.

# 4 474
На вчерашния брифинг към Борисов и този преди него ги задаваше Беновска. Сори за офф-а.
На вчерашния брифинг с Борисов Беновска май единствена го попита за мерките за социална подкрепа за хората и дребния бизнес, дали ББ би могъл да предложи мерки като Макрон или нещо подобно. Крайно усуканият му отговор, от който чак ме хвана срам,  се свеждаше до едно просто "не".
Те и мерките на Макрон са за "замръзяване", не за "опрощаване". Т.е. след карантината хората ще се окажат с големи дългове. И плюс възможната очакваща ни криза, ще е като черешката на тортата.

# 4 475
Гледахте ли как си шетат и нарушават карантината италианците в Бургас.Избягали от тях,а у нас -купон,обикаляне по улиците,снимки...а после някой съжеляваше пребиваващите и туристите...всички трябваше да ги изхвърлят..пък нека съм лоша..А българите-ето ви ганювщината...Сигурна съм ,че същото ще го и ма и в други градове ...

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 19:22 от reninel

# 4 476
Филмчето от Китай и какви мерки и взаимопощ имат там само ме покруси.

Не знам как е в България, но в Германия няма и помен от подобно поведение и мерки.

# 4 477
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=blTx0pTm2QM … ;app=desktop#menu
За варненския диджей. Пуснал си е видео в тубата.

# 4 478
Испания и Германия я закъсват с бройката новозаразени.

С бройката може, но не съм видяла и чула някъде в Германия да са закъсали.

Най-големият доставчик на интернет предоставил на Робърт Кох институт данни за движението на хората, проследени чрез телефона им, от което е направено заключение, че много се разхождат. Мисля, че още няколко дни ще ни предупреждават и после ще има масов домашен арест. В нашата фирма от утре всички са хоум офис, а по магистралата беше празно, чак сюреалистично. Явно масово се спират. Чак забелязах колко е красиво наоколо. 😂

В Байерн вече има един град, който е с локдаун.

# 4 479
Италия днес

Повече заболели, повече смъртни случаи

# 4 480
4207 в Италия днес,475 починали

# 4 481
  • Варна
Италия излязоха - не е добре, хич.

# 4 482
Те и мерките на Макрон са за "замръзяване", не за "опрощаване". Т.е. след карантината хората ще се окажат с големи дългове. И плюс възможната очакваща ни криза, ще е като черешката на тортата.

Не съм сигурна, че някоя икономика би издържала на опрощаване, но замразяване и разсрочване е глътка въздух, за да опазиш хора и икономика.

# 4 483
Аз не мога да разбера българите закъсали в Банско! Откъде, накъде да ги пускат. Още от обяд вчера се говореше, че вероятно ще бъде затворен. Там да си седят в колите сега 14 дни. Българина трябва да разбере, че карантина значи карантина.

# 4 484
  • София
Ето това е линка. Статията е телеграф, там е официалното изявление от 18.00. Вестникът е Кориере дела сера. Също не е Блиц.
Ето и статията само с данните.
https://www.corriere.it/salute/malattie_infettive/20_marzo_18/co … 5c2df06d574.shtml

Общи условия

Активация на акаунт