COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 1 008 753
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 8 040
  • София
Какви са тия прости журналисти, пет изречения не могат да сглобят, що за тъпи въпроси....

# 8 041
  • София
Вярно са безумие. Все едно от гората са хванати.

# 8 042
  • вкъщи
В Бургас вече няколко случая. Лошото е, че имам познати и близки работещи и в болницата в Меден Рудник и в Дом майка и дете. Братовчедка ми е сестра в болницата, а съседката е чистачка в дома, на колежка дъщеря и е рехабилитатор при децата в Дом майка и дете. Мисля и се притеснявам за тях и семейството ми. Най-вече за баба ми, която е сърдечно болна, с хронично белодробно заболяване и е контактна с братовчедка ми. Свито ми е. Бог да ни пази!

# 8 043
  • Варна
Значи Домусчиев може да намери 100 бр. от лекарството, а цялата държава не може да намери да закупи или да внесе вещества за производството му?

И се надявам това лекарство да не е само за софийските болници, а да пратят и из болниците в страната.

# 8 044
  • тук и там
Мда,тази журналистка със дъщерята и телефона хич я нямаше..
Да беше питала ще пускат ли хора,които да се погрижат за възрастните си или трудно подвижни роднини и ако не-на какъв телефон да се обаждат за да може от соц.грижи или други организации  те да поемат тези случаи?
Защото ако някой е ходил да носи продукти,лекарства и т.н примерно  до сега на възрастни хора извън града,сега кой ще го прави?Или ще го оставят да бъхтят до селската бакалия със торбите,или пък  без лекарства?В колко села има аптеки?

# 8 045
Търпелив човек съм, но тая Чернева........не може това да е журналист, направо забрана трябва да има за нея за присъствие на брифинги всякакви.

# 8 046
Съвсем сериозна съм.Дайте да се уреди някой от нас и да отиде да задава въпроси.Толкова трудно ли е да се формира един въпрос?!Питай "Дали по-младите могат да отидат в друга област с цел обслужване на самотен възрастен роднина?"

# 8 047
Значи Домусчиев може да намери 100 бр. от лекарството, а цялата държава не може да намери да закупи или да внесе вещества за производството му?

Да, тва малко е нонсенс... официално не е разрешено лекарството, но ако ни го подарят, сме щастливи.

# 8 048
Това журналисти ли са или лелки от Женския пазар?!?! Срам, некомпетентност, неграмотност, глупост, дъно !

# 8 049
  • София
Здравейте, може да прозвуча глупаво ,но искам да се уверя че е просто си го втълпявам.. От два три дена чувствам лека умора и предимно вечер имам чувството че леко ме втриса и имам леки мускулни болки (нямам термометър за да видя дали имам температура) но се чувствам само вечер така и като вдишвам дълбоко усещам лек дискомфорт и нещо се едно пука в гърдите ми. От стара Загора съм и от една седмица съм нямала контакти с външни хора ,освен с приятеля ми, който се чувства по същия начин от вчера,има лека температура 37 градуса и умора.Искам да попитам някой от вас чувства ли се така , защото казват,че имало сезонен грип и спра да се притеснявам,че всеки ден започвам все повече и може да звънна на личния ,но все още не искам

Като начало си стойте вкъщи и не контактувайте с други хора. Може да е обикновен грип, може да не е, може дори да е психосоматично. Само тест ще покаже. Лекувайте си се, не застрашавайте други хора, ей така за всеки случай, и ако не минава, търсете ЛЛ, 112 и тн., но не ходете директно в болницата. В момента така стоят нещата, за съжаление.

# 8 050
Явно няма отърване, поне не скоро, блазя им на тримата оправили се. Този вирус ще зарази който има да заразява и ще премине от самосебе си. Карантини, полиция ала бала, това няма да помогне. Онзи ден гледах статистики за обикновения грип като количество колко хора в България боледуват и се хванах за главата. По 5000 на седмица случаи, а този вирус още е на 160-тия. Дано всичко се размине с минимални поражения, дано скоро този кошмар отмине и да е само спомен.

# 8 051
Въпрос от БНР журналист,"дъщеря пита може ли щаба да съдейства да се плати изключения телефон на майка и, която била в друго населено място?" това е Идиотско бе 🤔🤔🤔

Не беше ли БНТ..?
може, все тая.

# 8 052
  • Далечният изток
Здравейте, може да прозвуча глупаво ,но искам да се уверя че е просто си го втълпявам.. От два три дена чувствам лека умора и предимно вечер имам чувството че леко ме втриса и имам леки мускулни болки (нямам термометър за да видя дали имам температура) но се чувствам само вечер така и като вдишвам дълбоко усещам лек дискомфорт и нещо се едно пука в гърдите ми. От стара Загора съм и от една седмица съм нямала контакти с външни хора ,освен с приятеля ми, който се чувства по същия начин от вчера,има лека температура 37 градуса и умора.Искам да попитам някой от вас чувства ли се така , защото казват,че имало сезонен грип и спра да се притеснявам,че всеки ден започвам все повече и може да звънна на личния ,но все още не искам

Според мен се обади! Инкубационният период е до 25 дни и е възможно да сте се заразили още преди 20 дни. Обади се на ЛЛ...

# 8 053
БНР правят журналистика все още, БНТ изпълнява поръчки....

# 8 054
  • София
някои журналисти са на ниво първи клас.

Общи условия

Активация на акаунт