COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 1 008 945
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 8 025

Това е безумие. Наистина ли толкова народ е неспособен да чете с разбиране?!
Явно. Докато чаках на опашката върнаха доста хора.
"Госпожо, вие новини не гледате ли, не четете ли!"

# 8 026
Генерала каза току що ,че го е срам от случката в самолета когато нашите българи свалиха англичаните от полета...
Този човек ми се издигна още повече в очите.......

# 8 027
Така ако я караме може да откараме и до септември.Времето днес е хубаво хора си има в градинката и седят на пейките.Като иска да седи да си седи вкъщи,а не на пейка.Тъпо.

# 8 028
Аз потъвам в земята от неудобство с тия нашите журналисти. Тази Мария Чернева от БНТ друсана ли е?

# 8 029
Наистина за малките деца е пагубна липсата на движение. Хем не е забранено да се разхождаш, хем трудно ще ги убедиш да вървят мирно до теб и нищо да не пипат. На по-големите може да им се обясни какви са рисковете.
Според мен прибързано се затвориха парковете ио градините, можеше и там някакъв "прозорец", само майки и деца, примерно..
За въпросното пазаруване - аз лично съм "за" даже до 12 часа да могат възрастните да пазаруват, защото някои магазини отварят чак в 9 часа и за час и половина трудно ще се обслужат спокойно и без скандали много хора като влизат по двама. Но след това нека поне по магазините да няма такива струпвания. Защото и аз наблюдавам грозни сцени - пристига възрастна жена и виждайки дълга за нея опашка, напира да се прережда, като че ли утре нищо няма да работи.. А ти се мъчиш да спазваш указаната дистанция.
Големият проблем е, че се "самосиндикати", всеки си мисли, че е с предимство пред всички и от там идва всичко лошо, на което ставаме свидетели в ежедневието си. Дано поне свикнем тази дистанция по опашките да я спазваме и след това. Много по-лесно ще е без бутане, пререждане, скандали кой има правом да мине първи..
Днес почти бях намерила маски в магазин за работно облекло, ММ се чу по тел, за да не се разкарваме излишно, но на място казаха, че вече няма.. Някой, който скоро е купил, ще помогне ли? Чувам и чета, че свършвали или били на безумни цени, безобразие. Вместо някои власти да ни плашат с военно положение, нека да борят такива престъпни действия.

# 8 030
и аз понякога .....

Аз потъвам в земята от неудобство с тия нашите журналисти

# 8 031
Въпрос от БНР журналист,"дъщеря пита може ли щаба да съдейства да се плати изключения телефон на майка и, която била в друго населено място?" това е Идиотско бе 🤔🤔🤔

# 8 032
  • София
Тези журналисти може ли да са толкова некомпетентни и неадекватни??!!
Чернева тотално се излага

# 8 033
Ми ненормална работа. Как запазва спокойствие тоя човек.
Оле тази Чернева е супер зле как й дават думата...

# 8 034
Въпрос от БНР журналист,"дъщеря пита може ли щаба да съдейства да се плати изключения телефон на майка и, която била в друго населено място?" това е Идиотско бе 🤔🤔🤔

Не беше ли БНТ..?

# 8 035
  • София
Леле, тази т.нар.журналистка е...майката си трака!Потресаваща некомпетентност и страшно тъпи въпроси!След тази преконференция трябва да си смени сферата на работа!

# 8 036
Ми ненормална работа. Как запазва спокойствие тоя човек.
Оле тази Чернева е супер зле как й дават думата...

Той затова започна да се смее - за да не заплаче.

# 8 037
  • Bulgaria
Значи Домусчиев може да намери 100 бр. от лекарството, а цялата държава не може да намери да закупи или да внесе вещества за производството му?

# 8 038
Здравейте, може да прозвуча глупаво ,но искам да се уверя че е просто си го втълпявам.. От два три дена чувствам лека умора и предимно вечер имам чувството че леко ме втриса и имам леки мускулни болки (нямам термометър за да видя дали имам температура) но се чувствам само вечер така и като вдишвам дълбоко усещам лек дискомфорт и нещо се едно пука в гърдите ми. От стара Загора съм и от една седмица съм нямала контакти с външни хора ,освен с приятеля ми, който се чувства по същия начин от вчера,има лека температура 37 градуса и умора.Искам да попитам някой от вас чувства ли се така , защото казват,че имало сезонен грип и спра да се притеснявам,че всеки ден започвам все повече и може да звънна на личния ,но все още не искам

Ами ако искаш звънни, ако искаш недей.
Ти си решаваш.
Виждаш каква е ситуацията.
Аз бих звъннала и предпочитам да ме изследват за да знам обикновенна настинка или е вируса.
И да има някой с твоите симптоми, как точно това ще ти помогне?

# 8 039
Не, аз се отказвам да предавам какво се случва на брифинга. Журналистите са пълно безумие!

"Говорите така сякаш да си прекопаем градинката пред блока е лошо" OMG!

Общи условия

Активация на акаунт