COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 986 701
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 9 990
Кадри от болница в Испания, зле е положението и там Flushed

https://www.facebook.com/worldtoday72/videos/169488900705528/

# 9 991
Говоря за 2та случая след 17.00. Които съобщи при гостуването си по Нова.

# 9 992
Някои има ли повече информация за тази новина? Опитвам се да открия сайта на здравеопазването на Русия, но без успех.
https://www.24chasa.bg/novini/article/8337722

# 9 993
И аз говоря за същите, той казва, че при постъпването в болницата е интубиран, не казва обаче, кога е постъпил.

# 9 994
И нещо... комично? Абсурдно?
САЩ съдят Китай за коронавируса

Адвокатът Лари Клайман и неговата група Freedom Watch подадоха жалба във федералния съд в Тексас, като искат най-малко 20 трилиона долара от китайското правителство заради „безразсъдно безразличие“ и злонамерени действия“.   

https://bg-voice.com/%d1%81%d1%8a%d0%b4%d1%8f%d1%82-%d0%ba%d0%b8 … 1%81%d0%ba%d0%b0/

Срещу Китай трябва да се подаде групов иск от всички засегнати страни, защото е пряко отговорен за пандемията.
В страната има 20 000! пазари за диви животни, където се върти незаконна търговия със защитени видове. Тия пазари за развъдник на всякакви зарази, вкл. Ковид 19 и Сарс. Епидемията от Сарс беше предизвикана от цивети, чиято консумация не само не е спряла, но се е разраснала! Познайте дали някой има намерение да спира консумацията на прилепи, плъхове, змии и др. подобни. За горките кучета и котки да не говори. Китай трябва да бъде изправен пред международен съд.

Най-малкото което трябва да направи Китай е да спре с незаконните пазари и консумацията на диви животни и защитени видове. Сега цялото човечество страда защото китайците ядат всичко.

# 9 995
Pure, сложих ги заедно трите държави, защото имат малко смъртни случаи. Не знам иначе какво точно се случва в Швеция сега, има ли епидемия, няма ли, след като не тестват...

Ще разберем скоро до 2-3 седмици, с толкова се движат след Южна Европа.

# 9 996
Е, Тесла, добрутро, дет се вика, ти за сефте ли ги срещаш тези конспиративни теории? Още ли не си разбрал, че става въпрос за банален грип, раздухан до небесата, за да се наложи нов световен ред, в който всеки да има чипче и да ни следят?
Ама образовайте се вече де.
По принцип всеки има право да вярва на каквито конспирации поиска. Но хората гледат какво става. Гледат какво става в Италия, да кажем че Китай са част от конспирацията и раздухаха до небето какво страшно нещо е Ковид с безпрецедентните мерки които наложиха в началото. А за Италия какво да кажем тогава, и те ли са част от конспирацията (наблягам че не казвам че Мангъров е казал че има световна конспирация, и му слагам думи в устата, то просто така излиза като разсъждава човек върху казаното от него). Е как е възможно нещо от което са преболедували 1 000 000 000 китайци (според Мангъров и са изградили стаден имунитет и затова е спряла епидемията) и от тях са починали около 3 200 което прави смъртност от 0,0003% да причини колапс на здравната с-ма на Италия. То просто няма никаква логика. Иначе нищо не пречи да игнорираме глупостите които казва и да се вслушаме в правилното му заключение с което иска да докаже теорията си че трябва повече да се тества, аз също искам повече да се тества, ама не знам можем ли, имаме ли капацитет, имаме ли достатъчен брой тестове, лаборатории. Пък дай Боже ето казвам той да се окаже прав и Ковид да не е със смъртност 1% а 0,0003% и после да търсим виновниците които сътвориха тая истерия по света.

# 9 997
Аз също смятам, че за реално пресичане на разпространението е много важно да се тества поголовно - и за преболедуване, и за носителство на вируса. Жалко, че не чувам щаба да го дискутират. Вероятно все някога ще достигнат до тази идея.
Без масово тестване карантината за всички е безсмислена.
Явно нямат ресурс за толкова мащабно тестуване, но това е единственото, което ще помогне.
Не те не са узрели. Хората не са. Писа се миналата седмица за готовност за внос на бързи тестове, които ще могат да се ползват в много лаборатории. Ненадеждни били. И аз се вързах тогава. Докато не прочетох наистина какво говори Мангъров. Да, антителата се появяват на по-късен етап. Но само едните - тип G. Другите се появяват още докато човек е болен. Ще ги пуснат по някое време тестовете. Когато достатъчно го преболедуваме, без да разберем и да хукнем към болниците. И ще плеснем с ръце, и ще се прегърнем, и ще кажем, бре, то не било толкова страшно. Да си спазваме изолацията до тогава и да пазим уязвимите. Ама няма как да ни го кажат в прав текст. Трябва да има дисциплина, за да се спазват мерките и от младите. Защото трябва! Защото те не знаеха до вчера какво е това чудо. И защото каквото има да става, трябва бавно да стане. Изненадана съм обаче доста от хората в темата, които знаеха какво идва, защо още се шокират? Смятам, и неверниците вече са наясно. Тръби се по всички медии. Кого плашите? Има мерки, има заповеди, има закон, има всичко, каквото е необходимо. Трябва ли да се парализираме от ужас?

# 9 998
  • София
.Ще се радвам ако ми дадеш линк или каквото и да било друго в потвърждение на това, което казваш.
Че лицата над 60 години с положителен тестще се приемат в болница задължително.
https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/03/17/rd-01-129_MXloWE0.pdf

Поредната неадекватна и малоумна заповед.
Когато броят на заразените се увеличи ще видим дали ще приемат 60-годишни без никакви сиптоми и в добро състояние. Явно имат много празни легла и се чудят как да ги запълнят. Нищо ново. Вече има клинична пътека за корона и точенето на касата е започнало и по тоя параграф.

# 9 999
И аз говоря за същите, той казва, че при постъпването в болницата е интубиран, не казва обаче, кога е постъпил.
Ясно. Аз останах с впечатлението, че е постъпил тази вечер. Но, като се замисля сега - има логика това, което казваш. Просто тази вечер е потвърдено, а не, че е постъпил днес.
Благодаря 🤗

# 10 000
Да видим Швеция и Холандия.

По-скоро трябва да се гледа само Швеция.
Гледам, че холандските мерки засега са като нашите преди да ги позатегнат поради неспазване.  Дано те ги спазват в този им вид.
https://www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/tackling-n … n-the-netherlands

# 10 001
  • Другата България
Скрит текст:
Щото те пращат да висиш у дома, а пневмонията слиза бързо надолу. Влошаването може да стане доста скорострелно
Ако отговаряш на мен - нали, УЖ, всички Над 60 години щяха да приемат в болница? 🤔
Май на практика нещата не са съвсем така, както ги изкарват по телевизора. 🤐
Именно, УЖ.
Никой никога не е казвал, че всички над 60 години ще се приемат в болница. Никъде не е писано това.
Каза се, че ще се тестват всички над 60 годишна възраст, които са с пневмонии, вече установени.
Което е съвсем различно.
Сега ще ме накараш да търся.
По спомен - лицата НАД 60 години, с положителен резултат, ще бъдат приети в болница, независимо от моментното им състояние. Нещо подобно беше.
Нищо общо с пневмония.
Скрит текст:
По - скоро се чудя кога успяха да установят, че човека е с Корона? 🤔
След като уж дошъл твърде късно в болницата, та веднага се е наложила интубация.
Ще се радвам ако ми дадеш линк или каквото и да било друго в потвърждение на това, което казваш.
Че лицата над 60 години с положителен тестще се приемат в болница задължително. Всъщност, за да ти се направи тест, ти трябва да си в болница, така че поне на мен ми се губи смисъла на написаното. Не можеш да идеш, да ти направят тест и да те пуснат да чакаш резултата в къщи. Поне към момента.
Що се отнася до казаното от мен - че всички с пневмонии, които са над 60 години, ще се тестват - то аз съм сигурна в това. Възможно е едното да няма общо с другото.
Даден е линк.
Не вървят на добре нещата, а още сме в началото.
Да, видях и редактирах. И продължавам да твърдя, че и казаното от мен е вярно, дано не се налага на никой да го изпита лично.
Скрит текст:
Щото те пращат да висиш у дома, а пневмонията слиза бързо надолу. Влошаването може да стане доста скорострелно
Ако отговаряш на мен - нали, УЖ, всички Над 60 години щяха да приемат в болница? 🤔
Май на практика нещата не са съвсем така, както ги изкарват по телевизора. 🤐
Именно, УЖ.
Никой никога не е казвал, че всички над 60 години ще се приемат в болница. Никъде не е писано това.
Каза се, че ще се тестват всички над 60 годишна възраст, които са с пневмонии, вече установени.
Което е съвсем различно.
Сега ще ме накараш да търся.
По спомен - лицата НАД 60 години, с положителен резултат, ще бъдат приети в болница, независимо от моментното им състояние. Нещо подобно беше.
Нищо общо с пневмония.
Скрит текст:
По - скоро се чудя кога успяха да установят, че човека е с Корона? 🤔
След като уж дошъл твърде късно в болницата, та веднага се е наложила интубация.
..Не можеш да идеш, да ти направят тест и да те пуснат да чакаш резултата в къщи. ..
Напротив.. точно така се прави. Кара те линейка за тест и те връща у дома. Имам лични наблюдения..
Хора над 60 години? За тях говоря поне в конкретния случай.
Не знам за къде са ти личните наблюдения, и какво точно си видяла, но в провинцията аз също от лични наблюдения мога да ти кажа, че линейките не връщат обратно в никаква ситуация, еле пък в такава. Това не е такси, да развозва желаещи. В провинцията линейките са такъв дефицит, и то сега в тези ситуации се преоборудват и след това се дезинфекцират със специални препарати, след което стоят период от време херметично затворени-така е по протокол. И когато за едно ФСМП са две линейки, а то обслужва 10 села, просто няма как едната да е такси за превоз на желаещи за тест. Категорично го твърдя това.

# 10 002
# 10 003
# 10 004
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Разбрах,че Китай са забранили консумацията на диви животни още на 24 февруари.Дали е вярно?
И да,и аз смятам,че заслужават международен съд и жестоки санкции,защото цялата помия все от тях идва и абсурдните им хранителни навици.
Обаче никой няма реално да ги подведе под отговорност,защото бизнесите им са в Китай.И все едно да тръгнат срещу себе си...за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт