COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 1 009 053
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 1 455
Те от днес Рамус ще тестват. Ако отидат днес едни 100-200 души, до утре ще сме ги направили над 100

Ами нека. Иначе ще ги влачим по 5 случая с месеци, без да имаме ясна представа какво става.

# 1 456
За мен основен проблем е това, че всъщност голяма част от заразените са или безсимптомни, или с пренебрежими леки симтоми. И не се затваря всичко, като се казва-допускат се само видимо здрави лице. Видимо здраво лице си е заразно като стой, та гледай обаче.
Наистина, не стане ли на национално ниво ограничението, няма какво да се направи повече.

# 1 457
То може и аз да съм заразен, знам ли. Ама си спазвам ограниченията, вчера като ходих да купя разни неща се въртях като пумпал ако ме доближи някой,така че да имам едно 3 метра поне от всички. Даже на касата си взимах рестото от максимална дистанция.

# 1 458
И тези, които се юрнаха по хижите уикеда за чист въздух, витамин Д и предпазване от короната да не се връщат в София моля, че тяхното масово заразяване  по личен избор си е тяхна глупост,  не наш проблем. Струпванията по Витоша няма какво да ги правим, но тези по хижите в страната да си останат там на карантина.

# 1 459
Аз имам един въпрос към вас, които по-изкъсо следите нещата в другите държави - като се казва,че нямаш право да излизаш освен по 2-3 причини, как точно се контролира къде отиваш и по каква причина си излязъл? Няма как да закачат по един полицай-придружител за всеки.

# 1 460
То може и аз да съм заразен, знам ли. Ама си спазвам ограниченията, вчера като ходих да купя разни неща се въртях като пумпал ако ме доближи някой,така че да имам едно 3 метра поне от всички. Даже на касата си взимах рестото от максимална дистанция.

Младо момче си, с карта плащай. Хартиените пари тук са също проводник на виуса, както телефона ти, слушалките, ключа за апартамента, кредитната карта.

# 1 461
  • София
Аз не разбрах българските фирми, които трябва да шият маски и предпазни костюми произвеждат ли вече ....
Братовчедка ми, която е операционна сестра в Бургас казва, че при тях не е пристигнало нищо от това, което изпрати Турция. Имали по една кутия маски и ръкавици за цялото отделение.....

# 1 462

Младо момче си, с карта плащай. Хартиените пари тук са също проводник на виуса, както телефона ти, слушалките, ключа за апартамента, кредитната карта.

Права си, наистина трябваше с карта да платя.

# 1 463
Нали се вкарва пин код в постерминал, който всички пипат...

# 1 464
  • 1st floor
И тези, които се юрнаха по хижите уикеда за чист въздух, витамин Д и предпазване от короната да не се връщат в София моля, че тяхното масово заразяване  по личен избор си е тяхна глупост,  не наш проблем. Струпванията по Витоша няма какво да ги правим, но тези по хижите в страната да си останат там на карантина.
Хижите не работят.

# 1 465

Да, но до 25 лева ли колко беше става и без код.

# 1 466

Навсякъде има възможност да се ползват безконтактни карти. Така пипаш картата от едната страна. Ползваш от другата и вкъщи дезинфекцираш.

# 1 467

Да, но до 25 лева ли колко беше става и без код.

50, не 25.

# 1 468
  • София

Навсякъде има възможност да се ползват безконтактни карти. Така пипаш картата от едната страна. Ползваш от другата и вкъщи дезинфекцираш.

Стига да работят. Защото от четвъртък до събота не работеха ( за неделя не знам)

# 1 469
  • България <3
Цитат
Днес излязоха резултатите на момиченце от училището на сина ми. Тествана е, понеже и двамата ѝ родители са заразени. Тя не е. Става дума за дете от началното училище, живее плътно с родителите си.

Родителите ходили ли са в чужбина?

Общи условия

Активация на акаунт