COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 980 277
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 5 460
Между другото е проява на адски лош вкус да заплашваш непознати хора - ще ви се случи най-лошото, тази глътка въздух ще е вирусът, всички ще изпукате...
Аз не знам такива хипохондрици като вас как живеят извън подобна обстановка, след като опасността дебне отвсякъде и без корони и диадеми.
Къде видя заплашване? Навсякъде казват какъв е вирусът и до какво води. Глътка въздух е най-необходимото за болните. Няма да умрат всички, дано и никой не пострада, ама... Само дето ще си отидат хора, които са се притеснявали, лишавали, съобразявали и по закона на Мърфи... Като слушам как протестират тези в Банско и настояват, като знам за готвачката дето се е върнала в Бургас и е била контактна, тук и за друг мъж се писа и тези ми стоят и се тревожат за ските в ремаркето...еми да, лош вкус имам. Права си.

# 5 461
Чакайте да видим брифинга в 17.00, ще ни затегнат още.

# 5 462
  • София
А ако искате съвсем да се ошашкате, същото това списание "Nature" казва, че ако китайчетата продължат да папат прилепчета, скоро може да плъзне нов модел. Да няма изненадани.

# 5 463

Ами, ок! Ама и заради едно л@йно в тревата и собствениците на кучета да не излизат! Че и без това там ще го оставят!

# 5 464
Има известна разлика между кокер и сан бернар, както и немска овчарка например. И никак не е добре терасата ти да е в ....сещате се какво, не е и хигиенично за семейството ви по принцип.  Впрочем това, че кучето си е вършело работата на терасата не означава, че му е било много комфортно на горкото. Така че за извеждането на кучетата се налага един да излиза, да. Голяма работа, че за 10 минути излиза някой с кучето си. Все едно се е забавил на щанда с яйцата по-дълго.

# 5 465
Аз вече спирам да коментирам вируса с колегите.
На обяд направо ми приседна като започнаха да философстват как сме щели да умрем всички в болницата.
Като споделих за статиите за лъч надежда за лекарство, веднага ме сиктирдосаха, че нямало такова и че източните ми били фалшиви и несериозни. Имам чувството, че повече им допада всичко да е супер безнадеждно. Едната се държи на една плюнка живот и без това със проблемни дробове. Ама щом я кефи да си мисли за наближаващия край, да си мисли. Ще си пазя позитивните мисли за себе си. Дойдох в много добро настроение на работа, а си тръгвам изстискана като парцал. Всеки сърдит, мрачен, изнервен...Това иранското клипче и аз го гледах, но...как пък са събрали такава компилация? Това един човек ли го е снимал и изобщо как се снима такова нещо, ако е истина...?
Нашето куче няма как да не го изведем да се изходи. Свикнало е да се стиска, когато е вкъщи.
Честно наистина бива толкова човек да е нищ духом, ама чак на кучето да завиди за едното пикаене навън...

# 5 466
Скрит текст:
Има известна разлика между кокер и сан бернар, както и немска овчарка например. И никак не е добре терасата ти да е в ....сещате се какво, не е и хигиенично за семейството ви по принцип.  Впрочем това, че кучето си е вършело работата на терасата не означава, че му е било много комфортно на горкото. Така че за извеждането на кучетата се налага един да излиза, да. Голяма работа, че за 10 минути излиза някой с кучето си. Все едно се е забавил на щанда с яйцата по-дълго.

Ахаа, значи пак с привилегии. Все с надявам, че вкъщи поне си чистят собствениците на кучетата, за разлика от навън!
Защо за другите хора не се престорим, че "са се забавили 10 минути на опашката за яйца"?

# 5 467

Ами, ок! Ама и заради едно л@йно в тревата и собствениците на кучета да не излизат! Че и без това там ще го оставят!
не,  собствениците на кучета ще излизаме  Simple Smile

# 5 468
Не знам има ли все още парацетамол в аптеките. А колдрекс таблетки дали може да се ползва, ако евентуално някой няма купен парацетамол?
И аз и съпругът ми ходим всеки ден на работа, аз пеш, той - с кола.

# 5 469
Между другото е проява на адски лош вкус да заплашваш непознати хора - ще ви се случи най-лошото, тази глътка въздух ще е вирусът, всички ще изпукате...
Аз не знам такива хипохондрици като вас как живеят извън подобна обстановка, след като опасността дебне отвсякъде и без корони и диадеми.

Е то на такива хора, уж хипохондрици, а всъщност егоисти, ако не им бият барабана на главите, че в този свят има вируси и бактерии, въобще не се и замислят и си праскат през живота с песен на уста. Точно заради такива хора, които сега размахват пръст на останалите, се налага през зимата, когато всичко ми е наред и съм здрава, да нося маска. Щото точно тези хора кихат и кашлят в лицата на другите без грам да се замислят за тях - нали само те са единствени и неповторими и светът се върти около тях? Заради последното, сега са се панирали и гледат да панират и другите.

# 5 470
  • тук-там
Много препарати съдържат парацетамол.

# 5 471
  • София
Не знам има ли все още парацетамол в аптеките. А колдрекс таблетки дали може да се ползва, ако евентуално някой няма купен парацетамол?
Ми те са си парацетамол с нещо дето отпушва носа ...

# 5 472
Е, аз не съм чула някой да гледа сан бернар в апартамент! Пък ако верно има умник, който да мъчи животно с подобни размери в панелка, то въобще да не ми размахва пръст, че аз мога да излизам заради двете си говеда, които общо нямат 10кг.

# 5 473
Това е исключено дори при карантина. Както животното има право да се изходи на вън,  така и хигиената в къщите е важна.

# 5 474
Кой ви размахва пръст бе, вие съвсем се филмирахте! Някой да ви е залостил вътре? Елате с мен да видите как се придвижвам като сталкер всеки ден и внимавам някой да не ми кихне в лицето, ще ви домъчнее за домашното кино и пуканките.

Общи условия

Активация на акаунт